Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1500 Wow Eu Account u banlandi

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Cheat/Hack Users Banned
GM Team, 23/08/2005
As part of our continuing effort to keep World of Warcraft free from abuse, we have permanently banned more than 1500 accounts during the last several weeks which were involved in the use of cheats and/or hacks using third-party software or were otherwise violating our Terms of Use. We will continue to take an aggressive stance to ensure that the gaming environment remains an enjoyable place for our customers by actively pursuing those who would seek to violate the principle of fair-play, as well as breach our Terms of Use and policies in this way.

Thank you for your understanding and cooperation in this matter. Should you have reason to believe that you have evidence of or information regarding the use of cheats or hacks, please feel free to send us an email at [email protected] for us to investigate or submit a GM ticket in-game

( Trafik kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim )
Boyle iste bu yuzden üçüncü parti yazilimlardan uzak duralim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

3.parti yazılımları dediklerin nasıl şeyler oluyo?
çok cahilim ya :horace:
bu kullanılan addonlar falan deil dimi?
benim aklıma ilk uo daki speedhack gelio[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

yok add-onlar yasak deil hatta
blizz destekliyo add-onlari
ama iste bell, kurallar war
macroya izin vermiyo
felan falan
ama ote turlu add-onalr serbest
hatta beta donem,nde addon diye bi forum wardı hala wa rmı bilmem[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

spped hack hede falan yasak işte, macro yasak bu afk durumları için

edit: ama iyi olmuş ya bende ne zaman yapıcaklar diye bekliyodum.
[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 02 Eylül 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet programlarla kullanılan makrolar falan var , mesala bizim guildden bir eleman banlandı fishing makrosu varmış onu kullanıyordu zaten 2-3 gun sonra falan banladılar galiba valla hiç bulaşmayın derim böyle şeylere sonra o kadar uğraşarak yaptığınız karakter çöpe gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma garip bir oaly geldi. geçen avden çıkmışız yanımda bizim guildden iyi bir rogue dar var. bir de mage. 3 ümüz duel yapıoruz orada. rogue ile duele başladım baktım adam çok hızlı hareket ediyor. olayı analyamdan öldüm.

mage il kapışmasını izledim. mage bunu hep yavaşlattığı için normal göüzküyordu.

sonra bir iki defa daha duel ypatım rogue ile adamda garipo bir oaly vardı sanki blikliyordu. hani packet loss yüzünden atlaya atlaya gidiyormuş gibi. tabi sürekli etrafımda dolaştığı için bir önümde bir arkamda beliriyordu.

adama pingini sordum pingimde bir sorun yok dedi. mage nasıl görüyorsun dedim o da ormal dedi.

sonra bizim rogue oradaki başka elemanlarla duel yaptı dikaktli izlyiorum adamaı her duelde böle blinkliyordu. işin garip yanı bazen bu blinklemeler olmuyordu ve normal hareket ediyordu. (duelde değilken)

her deul yaptığı adama whisper attım nasıl görüyon diye herkezin cevabı
"blinking like hell" oldu.

geçen gün test serverında duel yaptığım rogue lada aynı şey başıam geldi.

feci şüphelendim. 3rd party bir programla bunu sağlıyor oalbilir ler mi? yoksa sorun sırf adamın bağlantısından mı?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 02 Eylül 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
benim başıma garip bir oaly geldi. geçen avden çıkmışız yanımda bizim guildden iyi bir rogue dar var. bir de mage. 3 ümüz duel yapıoruz orada. rogue ile duele başladım baktım adam çok hızlı hareket ediyor. olayı analyamdan öldüm.

mage il kapışmasını izledim. mage bunu hep yavaşlattığı için normal göüzküyordu.

sonra bir iki defa daha duel ypatım rogue ile adamda garipo bir oaly vardı sanki blikliyordu. hani packet loss yüzünden atlaya atlaya gidiyormuş gibi. tabi sürekli etrafımda dolaştığı için bir önümde bir arkamda beliriyordu.

adama pingini sordum pingimde bir sorun yok dedi. mage nasıl görüyorsun dedim o da ormal dedi.

sonra bizim rogue oradaki başka elemanlarla duel yaptı dikaktli izlyiorum adamaı her duelde böle blinkliyordu. işin garip yanı bazen bu blinklemeler olmuyordu ve normal hareket ediyordu. (duelde değilken)

her deul yaptığı adama whisper attım nasıl görüyon diye herkezin cevabı
"blinking like hell" oldu.

geçen gün test serverında duel yaptığım rogue lada aynı şey başıam geldi.

feci şüphelendim. 3rd party bir programla bunu sağlıyor oalbilir ler mi? yoksa sorun sırf adamın bağlantısından mı?

alakası yok roguelar sprint açıp (depar, koşma hızını % 70 hızlandıran bir ability) öyle sağında solunda döndüğü için frame atlıyormuş gibi gözükür
her rogueda böyledir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...