whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ilk bende öle sandımda sonra farkettim batmanın betmen olmadıgını ;P[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @Voys valla ben dün görünce atladım Betmen Betmen diye.. konu ciddi çıkınca yazmaktan vazgeçtim araya, sulanmasın konu diye.. Hazır sen yazmışken; evet ben de betmen diye okudum Üzgünüm :([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: whissinn, 24 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki: arkadaşlar size sorsam dünyada sadece iyiler olsa nolurdu?iyilerin oldugu kadar kötülerinde oldugunu unutmayın o yüzden içinizde cok nefret beslemeyin kaderi ne siz ne biz nede onlar değiştirebilir yapapbilcegimiz bişi olsada yapardık dimi?Ayrıca o cocuklar kendi aralarında gaza geliyorlar birtakım kişilerinde desteyini alıp böle şeyler diyorlar devlette kürtler ve doğu kesimi konusunda hep sessiz kalıyor buda böyle devam edicek taaki asker elini devlete uzatana kadar. yapacagimiz bisey yok ne demek? kaderi tanri yaratir insanlar sekillendirir, bu askeri ve siyasi bi olaydir ne alakasi var kaderle? Ne demisler essegini saglam kaziga bagla ondan sonra Allaha emanet et..Kaderciligin bu kadari da olmaz..Ayrica o bolgelerin en buyuk sorunu cehalet..halkin yeniden bir olmasi gerekiyo[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 atatürk olsa haritadan silerdi.. menemen'in o olaydan sonra haritadan silindiğini sonra tekrar kurulduğunu duymuştum..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim kafamın basmadığı ney biliyor musunz işte şu gibi haberdeki olaylar; http://www.nethaber.com/?h=27598 said: Nethaber sitesi haberinde yazmış ki; Diyarbakır'da, "Dünya Barış Günü" etkinliğinde Apo sloganları ... Açıklamadan sonra imza kampanyasına katılanlar, "Biji serok Apo"; (Yaşasın başkan Apo), "Disa, disa serhildan seroke me Öcalan" (Yine yine başkaldırı, liderimizdir Öcalan), "Biji aşiti" (Yaşasın Barış), "Be serok jiyan nabe" (Başkansız yaşam olmaz), "Barışın temsilcisi İmralı'dadır" "Kalıcı barışa bir ses çift taraflı ateşkes" sloganları atıldı. Çevrede güvenlik önlemi alan polisin megafonla, "Demokratik olan hakkınızı yasa dışı gösteriye dönüştürüyorsunuz. Aksi takdirde müdahale ederiz" uyarısı üzerine, İHD yetkilerinin de uyarısıyla grup dağıldı. birisi oturup ciddi ciddi açıklasın, benim kafam hiç ama hiç almıyor çünkü; Neden barış günü etkinliklerinde Apo nun ismi geçiyor?? hadi diyelim geçsin, o zaman neden PKK nın silahı var??? neden orda burda bombalar mayınlar patlıyor?? neden PKK nın ölüm listesinde 250 tane kürt aydını var? orda o sloganı atanlar bu çelişkiyi farkedemeyecek kadar gaza gelmiş durumda mı? bu heriflere birisi para mı verdirtiyo bunu yapmak için? ya da ortada tutarsızlık yok da ben mi bişileri eksik biliyorum ??[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 02 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vursa yarısı boşa gidecek bebeler nereye polisi öldürüyorlarmış.bunlar terör örgütlerinin içi boş gösterilerinden başka birşey değildir.cesareti olsa çoluk çocuğu önden sürmez.amaçları o çocuklar ceza alamayacağı için bayrak yırttırır,polise küfrettirir dahada bir halt yapamazlar.Halk zaten bu tür konularda duyarlı direk indirir aşşağı olay çıkarsa.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu terörist cenazelerinde çıkan olaylara dehşet biçimde kıl oluyorum bikaç dandik bayrak falan açıyolar ya[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya polisler keske kurusıkı mermilerle tarasalar şunları... bu onun bunun evlatları yüzünden çıkan olaylara bak. batman dada hiçbir milliyetçi örgütlenipte karşı çıkmıyor. ama tabiki bu olayları polisin halletmesi gerek...[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Xaenin, 24 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Ha bizim fakeler Ha onların terörüstler Sonu yok bunun . +1 2sinide amaci ayni. O cocuklarin beyinlerini yikayanlari almak lazim asil.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yazık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aynen cocuklar o kadar suçlu deil burda[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çocuklar adına üzüldüm...birilerinin maşası olmuşlar...yazık çok yazık..gelecekleri olmayan insanlar yetişiyor..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: insight, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 24 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Ha bizim fakeler Ha onların terörüstler Sonu yok bunun . +1 2sinide amaci ayni. O cocuklarin beyinlerini yikayanlari almak lazim asil. Bizim Fake'lerin beyinlerini hangi örgüt yıkıyor, onu merak ediyorum ben:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Orda kastedilen sanırım ikiside çok cahil, kandırılmaya müsait, yaptıklarının doğru olduğunu sanan embesil tipler.Yani doğuda bunlardan çok olduğu için Pkk nın filan ekmeğine yağ sürülmüş oluyo.Adamlar ne desen inanıyo, teröristlerde bunları kullanıyo. Olaylar gündeme geldikçe doğudakiler pkk nın kölesi haline geliyolar Ve hala hükümet hiçbişiy yapmıyo. Milletvekili maaşlarına zam sözkonusu olduğunda yasa direkt olarak yürütülüyo Ama konu doğu anadolunun kalkındırılması, eğitim sorunlarının çözülmesine geldiğinde, sadece devletin hazinesi yürütülüyo(yanlış anlamayın doğu anadolu ya deil hükümetin cebine) Bu ülkeyi yönetiyosan fedakarlık yapıcan kardeşim!!! Şu ülkeyi yönetenler birkaç ay az maaşla idare etse birkaç ay devletin hazinesinden çalmasa valla alınan vergilerle doğu anadoludaki yolları 10 defa asfaltla kaplanır, her köye kasabaya da bi okul yapılır. Ama cebinden başkasını düşünen yok ne yazıkki=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Onlar tanrı'nın çocuğu değil onlar insan bile değil suç onlarda değil ana ve babalarında eğer ki insan kıymetinden birazcık anlıyorlarsa bunları yaptırmazlar töbe töbe[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar