wraog Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=935984 Bu url'ye tıklayarak kardeşinize yardımcı olunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ya kardeşim king of chaos ta ordun büyücekte başın göğe mi ercek hem biraz eski postlarak bakıp bunun yasaklıını öğrensen fena olmaz hani[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 lan şu Kings of Chaos için bari imza fln hazırla böyle İMDEAQ die thread açma bence.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gereksiz bi oyun.[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 böyle bir başlık gördüğümde anlıyorum ki bakmamam gerek, gene de merak ediyorum ne denli alakasız bir içeriği olabilir diye..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 harbi herkez bakar buna bende önemli bişey sandim daldım direk yuh![hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yooo sen beni tıkla asıl :p[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yok yok zamanla öğrenielcek bunlar bu kadar aşırı tepki göstermemk gerek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Gercekten bu oyun nedir ya ınsanı ele ayaga dusuruyor. gecenlerde adamın biri imzasina yazmıs sankı bana canı onunde dileniyor bu siteye giirip oy verenlerden allah razı olsun falan diyor du. :)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Töbe[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Hiçbiriniz dünyayı ele geçirmeme engel olamayacaksınız!!!!!!NİAHAHAHAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Isterseniz kapışabiliriz 1200 kişiye kadar herkesle kapışabilirim Ama beni baydı bu artık kendi kendine takılıyo dalanlarda öcümü almaya giriyorum sadece ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: wraog, 13 July 2003 14:20 tarihinde demiş ki: Hiçbiriniz dünyayı ele geçirmeme engel olamayacaksınız!!!!!!NİAHAHAHAH!!! lol bu oyun baydı beni ama en son bonuslarım mesela atatck 350k falandı herhal:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Character name: Firex-SilverAxE Race: Dwarf Commander: Leader Army Size: 344 Dwarves Your Current Wealth: 454,080 Gold Money you will get next turn (every 30 mins): 4,128 Gold Attack/Defend bonus: 302715 / 27410 Your fortifications: Stronghold Your sieging capability: Dynamite Attack turns: 1,844 Unit Production (one more unit every 24 hours): 16[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: wraog, 13 July 2003 14:20 tarihinde demiş ki: Hiçbiriniz dünyayı ele geçirmeme engel olamayacaksınız!!!!!!NİAHAHAHAH!!! ziaaaeeeeeeeee baps öldürcen mi bizi yoksa ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Your army is attacking Firex-SilverAxE! Your 533 soldiers attack causing 1516710 damage! Firex-SilverAxE's army counterattacks! Firex-SilverAxE's 376 soldiers counter-attack causing 285840 damage! You are VICTORIOUS! Congratulations! Money gained: 451549 Casualties sustained: 0 Casualties inflicted: 0 Bu arada kapasitemi 1200 kişiden 3000 kişiye çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ha bütün bunlar 1 attackla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ahaha ya koptum topice onemli bir şey istio galiba die baktım adam koc demiş komedi ya[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar