SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Bela okumak bu insanları geri getirmiyor. çok teşekkürler beni bilgilendirdiğin için hey allam ya
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tam anlamıyla "öehhh" Bi yanda son yılların en büyük kasırgası oluyo ölü sayısı 100 ü geçmiyo, Diğer yanda bikaç tane densiz herif bomba var diye panik yaratınca 600 kişi ölüyo... Nası bi olaydır bu? Olayda tuhaf yani Bi köprüye aynı anda 600 kişi mi çıkmış? Ne köprüsüymüş ya bu?Boğaz köprüsü olsa anca çeker Ama o halka da yazık yani.Herhalde bende o durumda olsam, o baskı altında o korku içinde yaşasam bende bomba lafını duyunca atlardım.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Köprüdeki insanların durumunu düşününce çaresizliğin neler yaptırdığını biraz olsun görebiliyoruz. Bir yanda bomba tehdidi diğer yanda metrelerce mesafe beton etkisi olan su. Allah rağmet eylesin ne diyelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yazık ya gerçekten çok yazık.Ölenlerin çoğuda kadın ve çocuklarmış :([signature][hline]By Neron then cry
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şaka gibi ama gerçek, gazetede resim koymuşlar, boyle tepeleme terlik dolu, insanlar orada terlik giyiyor sanırım. ölen insanların terlikleri. yıgmışlar üst üste. fıkra olsa gülmezsin, hadi lan diyip gecersin. cok garip gerçekten. [Bu mesaj innkeeper tarafından 02 Eylül 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
arina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 acıyorum bu ıraklılara.yazık ya 600 kişi azmı?ne kadar çok ölüm haberi geliyo dünyaynın heryerinden,insan hayatı bu kadara ucuzmu yani?[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ohoo ne 600 kisisi, 1000 kisiye cikmisti 1-2 gun once.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Öne çıkan mesajlar