Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOE den özür

SethValor

Öne çıkan mesajlar

kumadam su dunyada cok tanismak istedigim sayili adamlardansin tüm dediklerine katiliyorum wow sadece eq1-2 nin daha degisik irklari olan bir kac yenilik eklenmis haliydi fakat swg basli basina bir devrimdi. Soenin swgnin icine etmesine ragmen ben roleplay yapamiyorum diyenlere bir sözüm var siz istesenizde roleplay yapamazsiniz bu sözümün arkasindada her zaman duracagim bu oyunda roleplay yapamak icin hic bir neden yok bide tusken olayi okudum bir tane playerlardan harac kesmek gibisinden fikir güzel bence fakat söyle birsey var hic birsey kaybedecek olmamam sana para vermessem ne olcak? bana saldircan ya ölcen yada öldürcen ne kaybetsem hic bir sey(ki ben sahsen bir vendore ugrarkan bile o gezegene clone ve insurance(nasil yazildigini tam hatirlamadim affedin) birakiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 01 Eylül 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
Merhaba Arkansis,

Belki doğru cümleler ile ifade edemedim. Aksiyon demek illa combat demek değildir görüşümce. Bir kaçakcı olarak en iyi kaynaklarını kullanarak yapacağım "spice" lara da odakalanmak ve bunlar için uğraşmak yada geçen gün yaptığım gibi gemim için en uygun ekipmanları toplamaya çalışmak da benim için bir uğraş hatta o ekipmanları yapan kişiler ile sıkı pazarlıklar da yapmak benim için aksiyon. Hatta sadece arkadaşlarımı görüp hal hatırlarını sormak da bir aksiyondur bana göre.

SWG evreninde devam eden bir savaş olduğuna katılıyorum ama herşeyin sadece filmlerde yada kitaplarında gördüğümüz gibi herkesin bu savaşta yer almadığını da biliyorum. Sadece filmlere bakacak olursak bile bir çok yan karakterin bu savaş ortamında hayatlarını devam ettirmeye ve savaştan uzak kalmaya çalıştıklarını görebiliyoruz.

İşte bu nokta da karşımıza "hayatlarını devam ettirme" yani bana göre yarattığın karakteri yaşatma yaklaşımı çıkıyor. Ki RPG oyunlarında odaklanılması gereken asıl noktanın bu olduğunu düşünüyorum.

----------------

İkinci yazındaki konuya gelince ise,

Ben NPC'lere karşı role play yapmıyorum zaten, ben oyunda belirlediğim hedefler doğrultusunda karakterimi yaşatmaya çalışıyorum. Verdiğin örneği çok önceleri belirtmiştim bir başka topic'de, şu an için bu örnek yok diye ben kendimi karakterimle özdeşleşmemezlik yapmıyorum.

------------

Oyunu oynayış tarzımda çoğu zaman arkadaşlarımla birlikteyim, daha önce de belirttiğim gibi oyuna çok zaman ayıramayan kişiler olarak bu süreyi hakkıyla değerlendirmek için iş yerinde öğlen yemeklerinde planlarımızı konuşuyor ve tartışıyoruz.

Farklı farklı konuları konuşuyoruz o zaman her 2 mizde.

Söylediğin role playi her oyunda yapabilirsin , bu soru n değil , bu oyunu insanlar yaşatıyor.

Eleştirdiğimiz konu oyunun eksik yanları , yani bu Role play duygusu içerisinde haraket edersek , afedersin koyun gibi oynamaya devam edeceğiz

you are knocked down , but you cannot kd recover while knocked down ile devam edecek demektir herşey ..

Yani oyundaki pürüzleri görmezden görüp role play yapmak , hayata sadece pembe gözlüklerden bakmaktan ibaret oluyor.

Sende görüyorsun oyunun açıklarını hatalarını. Fakat senin yukarıda belirttiğin gibi mekanikleşmişiz. Bu mekanik oyuncu tayfasıda mekanik sorunlar görmek istemiyor[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

xieon dedigimde o zaten.oyunun sistemi bastan pek cok seyi kısıtlıo.yani ben simdi burda ne desem bos bunu sistemli bi sekilde degistirmeleri veya bi seylere uydurmaları lazım.

mesela oyun ilk cıktıgında lot acılacak denmisti insurence sistemi devereye girecek dendi.bi kac kisi itiraz edince direk vazgecildi.kabul ediyorum su andada pek cok kisi itiraz edebilir buna ancak yavas yavas oyunu renkendirmek lazım bilmemm mesela olunce credit transferi yapılabilir yada tatoinde savasmak serbest olur herkes herkese dalabilir sorun cıkaranların pesine stormtroperlar takılır ne bilim yanı oturup etraflıca dusunmek lazım ancak cozum bulması gereken soe ancak hic bi yenilik yok.belki faklı tusken sehirleri kurulabilir tusken olanlar kırmızı olur sehre giremez ya tabi bole basit olmaz ancak dusunlup bunu guzel bi sekle sokacaklarına,hic bi sey yapmaya cesaret edemiolar..Kabul ediorum kolay is diil ancak bole tek duzey bi oyunda bi yere kadar gidiyo.sokaklar bos kalıo.

tabiki bu dediklerim herkes tarafından kabul edilmez ancak yapılabilecek pek cok guzellik var en bastan yalnıs ilerledi soe su andan sonrada degistirmek kolay degil tabi anca hala ugrastıkları sey jedi.baska bi sey yok zaten hekes olmus jedi yani komik bisey ben oyunu cok ole saatlerce oynayan rp yapan biri diilim ben biraz beklesem ve xp kassam olacam jedi bole sacmalık olmaması lazım benim karakterimin jedilıkla yakından uzaktan alakası yok.benim gibi adamanı jedi olamaması lazım.ama yok iste ben bile olabiliyosam bunun starwarsla bi alakası kalmıo demek.inanın bana oyunu guzellestirmek icin elimden geleni yapıyorum hala bi umut actım acountuda ilk gunden sıkılacagım aklıma gelmemisti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sistemdeki açıkları düzeltmiyorlar bile , forumda en çok ağlanan ne varsa ona yama yapıyorlar o yaptıkları yamanında yaması oluyor

BH olayına çözüm getirmeye çalıştılar, getirdikleri gün BH nin başka bugu çıktt.

Yani role play yapacaksın , jedi sin , LS göstermiyorsun ve mopa iniyorsun , böyle bir intihar varmı ?

Bir bh seni gözüne kestiriyor ve seni terminalde bütün gün boyu arayıp 20 kere geliyor, report ediyorsun ama oyun içi birşey olduğu için adama birşey olmuyor.

Sen kantinin önünde yeni bir oyuncuya normal bir oyuncu gibi görünüp yer yol soruyorsun aynı bh seni çeşitli yerlerde 25989 kere öldürüyor

e bu ortamda nasıl Role play yapıyordunuz eskiden ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

şu an son ümidim ne diye soracak olursanız o da launchpaddeki son haber Focus Groups. Olay budur. Amerikada herşeyi toparlayan iş bu yoldan geçer. Oyunda tarihi bir iyileşme görebiliriz diyorum ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

Focus Group Recruiting
On Wednesday, August 31st, 2005, Nielsen Interactive Entertainment would like the experienced opinions of current Galaxies subscribers. We will be holding discussion groups (2 hours in length) in Santa Clara, CA for you to consider ideas for the next Galaxies expansion pack and to give us your opinions about what you want to play in the future!

The research pays $100 cash for your participation.

Please call our confirmation department toll free at (877) 862 - 3456 between 8:00 AM and 8:00 PM, and state that you are interested in the "SANTA CLARA GALAXIES research" on Wednesday, August 31st, 2005 to determine if you qualify for this exciting study.

ALL SF / BAY AREA WELCOME

*Please be aware certain terms and conditions.

Çok umutlu değilim ama güzel bişi sonuçta.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...