Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bingol katliami

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olaylarin tamami su kaynakta:
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~624457,00.asp

Bir bolumunu alinti yapiyorum:

Dağ yoluna çıktık. Davranışları sertleşti. Durdurdular. Saat 03.00 sıralarıydı. Yolun kenarına dizilmemizi istediler. Kolkola girip sıklaşmamızı istediler. Yanımdaki arkadaşıma ‘Devrem bizi vuracaklar’ dedim.

DEVREMİ ÖLÜ GÖRÜNCE BAYILDIM

Tir tir titriyordum. Kalaşnikof, Bixi ve Kanvasların emniyetlerini açtılar. Sonumuzun geldiğini anladım, kelimeyi şahadet getirip kendimi yere attım. Taramaya başladılar. Dizime bir mermi isabet etti. Vurulanlar üzerime düşüyordu. Kafamı koruyordum. Hepimizin öldüğünden emin olmak için yüzlerce mermi yağdırdılar. Gittiklerini, seslerin uzaklaşmasından anladım. Altı yedi arkadaşım sağdı henüz. Diğerleri paramparçaydı. Can çekişenler, hırıldayanlar, ağlayanlar, inleyenler... Su istiyorlardı. ‘Anne, anne’ diye bağırıyorlardı. Öldüğümü zannediyordum. Kendimi çimdikledim, ölmemişim. Devremi beyni parçalanmış görünce bayılmışım.

Bizi yan yana dizip 1570 mermi sıktılar

Ayılınca şehit arkadaşlarımı sırt üstü çevirdim. Dokunduğum her uzuv elimde kalıyordu. Beyin, ayak... Yardım aramak için yukarı doğru koşmaya çalıştım. Kan kaybediyordum. Asfalta çıktım, bir kamyonla yakındaki Elmalı Karakolu’na gittim. Olanları anlattığımda dinleyen jandarmalar ağlamaya başladı. Helikopter, tanklar geldi. Şehitleri aldık. Olay yerinde 1570 mermi kovanı bulundu. Yani silahsız erlerin herbiri için 50 mermi kullanmışlardı...
Mesaj tarihi:
asmıyalımda beslıyelımmı zıhnıyetı burda devreye gırer ne yazıkkı

asılmayıp beslenendır bu adamlar AB nın kahramanalrı zaten herıfler ABD bıle ıdam cezasını kaldırmazken ınsan hakları savunucusu olabılıyorsa sanırım bzıde onalr akdar modern olup bu ıtlerı asabılırız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar , asıp kesmek sorun değil. ama devlet duygusal düşünmez ..

neden asılmaz , asılmamalı ;
eğer bu yaratıkları asarsan (apo,sakık vs.. ) kahraman olurlar. ama 4 duvar arasında caresiz bırakırsan, zamanla unutulup giderler , ve eğer o zaman hala daha hayattalarsa , devler bir şekilde bi hastalık sebebinde bitirir onları.

Sanmayınki onlar 4 duvar arasınra cok rahatlar. Düşünsene , yukarıda bingöl katlimanı bilen TÜRK SUBAYI ve ASKERI onun başında .. Anladın umarım demek istediğimi. yani kendini ordaki nöbet tutan Askerin yerine koy !!! neler yapılmazki ...

Bu asalım,keselim olaylarını siyasetçiler hortlatıyor.. halbuki asalım diyenler başa gelse onlarda asmazlar emin ol..

Amerika'dan bir örnek, Saddam neden sağ ele geçirildi ? Saddamı orda öldürselerdi , Irak'ta Saddam yandaşları artardı. Ama şimdi hergün televizyona çıkartıyorlar ve "Al işte , savunduğun adam elimizde, çaresiz , kendine hayrı yok, Sanamı hayrı dokuncak"
Mesaj tarihi:
ne unutması ya!! bırakın bu kandırmaca hikayeleri. adamlar ordan emirler yagdırıp yonetiyolar o kopekleri. samdin sakıkı apoyu yakalandıkları zaman bi hatırlayın. bide simdiki hallerine bakın? devletimiz saolsun oyle guzel bakıyoki adama benzetmiş. hele o sakık denen adam olecekti aclıktan sefaletten yakalandıgında. bide simdiki haline bakın. yok neymiş hastalıktan bitiririmiş devlet onu. senden benden daha iyi bakılıyo be o adamlara. bizim insanımız insanlar hastanede dr kuyrugu bekliyo diger yandan apo iti oksurse ayagına dr gönderiyolar.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 31 Ağustos 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eğer hastalanırsa bakacak tabi ki, ölürse Devlet bilerek öldürdü olur ve kahraman olur gene. Ayrıca o Sakık yaratığının yaşaması sayesinde binlerce hayatta onunla birlikte yaşadı !!
Sakık 2 numaralı adamdı örgütte ve onun bilgileriyle Türkiye PKK"ye ağır darbeler vurdu.
Kamplar bulundu.
Kamu görevindekiler açıga çıkarıldı.
Yardım ve yataklık yapanlar meydana çıkarıldı.
Onun , Devlete bülbül gibi ötmesinden dolayı dağlarda gezen PKK itleri, biz bu adam içinmi savaştık diyerek,silahı bıraktı.

Eğer biz PKKyi tamamen silmiş olsaydık. Dediğin doğru, 5 dk bile beklemek hata olurdu idam etmek için.
Dünyanın hiç bir yerinde bu tür mahkumlar idam edilmez .birkaç tane istisna hariç.

Amerikada, uyuşturucan,tecavüzden idam edilen adamlarla kıyaslama yapma bunları.

Nerden çıkarıyorsun bu içeriden örgütü yönetiyor laflarını ? Lütfen biraz gerçekçi olun.Düşündükleri, oluyormuş gibi yaşama !! Bu adamlar , dışardayken bile örgüt yönetecek kapasiteleri yoktu, sen içerden yönetiyolar diyorsun ?
Kim nöbet tutuyor bu adamların başında ? Yunan askeri mi ??
Hayır , mehmetçik duruyor..

Ayrıca sana küçük bir bilgi ; eğer bir PKK li yaratık, dağda esir alındıgında , 7 tane PKK kellesinin ele geçirilmesini sağlayamaz ise veya önemli bilgiler veremez ise , orada öldürülüyor.

için rahat olsun güzel kardeşim.. Mehmetçik var arkanda , sen siyasetçilerle mehmetçiği aynı kefeye koymaya başlamışsın.. Sakın ha !!!
Mesaj tarihi:
$imdi bu olaylar tekrar ortaya çıkmaya başladı.Amerika'nın işi tabi ki.Bakalım n'olacak.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
abi şunlardan birini elime almak isterdim Metal fırtınayı okuyanlar bilir o kitabın sonundaki işkenceyi uygulamak lazım.[signature][hline][imzanız forumkurallarına aykırı - forumlarda din dil ırk etnik koken ayrımı yapılmasına müsade edilmemektedir. bir daha tekrarı halinde cezalandırırsınız]
Mesaj tarihi:
hapisten emir vermiyor diyen arkadaş avukatlarıyla hukuki durumunu mu tartışıyor sence?Bu şerefsizleri izole edip işkence edecekler ki her gün ölümü yaşasın[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
işkence degıl
herıfın telefonu televızyonu buzdalabı herboku var hapıste

olmaz ole sıradan bır kogus olusturucan orda kogusuda da sehıt yakınalrından lazlardan eskı solcualrdan ve ulkuculerden secme olusturcan gorsun bakalım hanyayı konyayı bıde kogus agası dıkıcen oraya

aponun dıger mahkumlardan ne farkı var baklava calan cocugun hapısanede ehrgun ırzına gecılıyor 30 kısılık koguslarda pıslık ıcınde kalıyor

30000 kısının katılı ıse luks ıcınde tatıl yapıyor oldu olucak ev hapsı verselerdı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
abisi bu adamların diri diri organlarını alıcaksın..ihtiyacı olan hastalara vericeksin..en kıral çözüm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 31 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
İnan o hasta onların organlarınını kullanmaktansa hasta kalmyaı tercih eder..

sen ne diosun herif utancından seppuku yapar
Mesaj tarihi:
Bence de belli bi tarih verilsin. Saat verilsin.

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00'DA ABDULLAH ÖCALAN VE ELİMİZDEKİ TÜM PKK MİLİTANLARI YANDAŞLARI TAXİM MEYDANINDA SERBEST BIRAKILACAKLARDIR!

deseler..

Orda 1 milyon ağır silahlı adam doluşsa.. Ne güzel olur ya..[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
Bir sonraki günü düşünemeyenlerin yarın saçmalaması kadar doğal bir şey yoktur.

Senaryo

1000 PKK'lı Kürt mahkum Binlerce türk faşisti tarafından linç edilir.

Ertesi gün olayın duyulması ile birlikte bir çok şehirde ayaklanmalar çıkar, binlerce kişi ölür. Güneydoğu'da bir çok şehire tank desteği olmadan yanaşılamaz bile. 90'ların sonunda görece olarak sağlanan huzur ortamının yerini 90'ların başındaki iç savaşın çok daha kanlısı alır.

Türkiye uluslararası toplumdan dışlanır. Sadece AB değil her türlü platformdan atılırız.

Bravo çok ilerici, çok başarılı planlarınız var. Ne demişler aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
yok o kadarda vahşi olmıyalım sallandırmayada gerek yok zaten aponun cezalandırılması lazım ama

vıcdansız bır ınsan oldugu ıcın sehıt analarını dınlemek zorunda kalsın demıyorum cunkı ınsan degıldır apo

buna sey yapıcan ılk ımralıda ozel oda acıcan yastıklı fılan duvarları sonra her gun 2 kişi sokucan bunanr secmece olucak

ılk ay her gun eskı solcular gırıcek
ertesı ay yenı sagcılar gırıcek
sonra globalızm karsıtları gırıcek
sonra apo turkıyede ormanalrı yakı tezını kabul etmıs greenpeace cıler gırıcek ıcerı
ondan sonra 3 ay sıstematık ulkuculer gırıcek odaya kesıcı delıcı alet sokmak yasak olucak apo gebertılmıycek kesınlıkle ıcerdekıler ne yapıcaksa serbest olucak ama apo kan kaybettıkce veya morardıkca seans a ara verılıcek tedavısı yapılıp kaldıgı yerden devam edıcek sonra apo bır guzel otturulucek onu desteklıyenelrın ısımlerı bır bır alınıcak bu seanslarda

butun bılgıler alındıktan ve aponun konusmaları ve acıklamaları skandal yartıcak duzeye ulastıktan sonra apo ve yakalanan saz arkadaşlarına kostum gıydırılıcek (tercıhen pembe agırlıklı kreasyonlar femınen olmaları hatta dırek kadınlar ıcın olmaları tercıhtır) sonra karsıda nato vadısını bır guzel trafıge kapıycan apo ve arkadaşları yenı kostumlerıyle bu kapatılmış bolgeye salınıcak sılahsız olrak ve 15 dakıka sonrada tum sehıt anaları ve sehıt yakınalrını salıcaksın ortama bır nevı ıspanyadakı boga kovalamacası mısalı sonra gerısını sız hayal edın eheh

tabı daha kestırme yollarda var bana kalsa 17 agustos ta depremle beraber ımralıyı havaya ucururdum sabah yabancı basına aaa apo uctu gıttı derdım

ABD mısalı aponun donla cekılmiş sakallı resımlerını basına yaymakta olabılır

hatta ve hatta kıcı sıkıcak ulkenın bır nota cekıcen aponun kaderı saddam huseyın ve usama bın ladınle aynı olucaktır dıye amerıka cok zor durumu duser kaldıkı usama bın ladınle aynı katagorıdedır apo

terorıstlere aman vermıycez hepsını kesıcez dıyen ABD zıhnıyetı teror global beladır derken apo nun terorıstlıgını kabu letmıyor oda ayrı komedı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 31 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Bir sonraki günü düşünemeyenlerin yarın saçmalaması kadar doğal bir şey yoktur.

Senaryo

1000 PKK'lı Kürt mahkum Binlerce türk faşisti tarafından linç edilir.

Ertesi gün olayın duyulması ile birlikte bir çok şehirde ayaklanmalar çıkar, binlerce kişi ölür. Güneydoğu'da bir çok şehire tank desteği olmadan yanaşılamaz bile. 90'ların sonunda görece olarak sağlanan huzur ortamının yerini 90'ların başındaki iç savaşın çok daha kanlısı alır.

Türkiye uluslararası toplumdan dışlanır. Sadece AB değil her türlü platformdan atılırız.

Bravo çok ilerici, çok başarılı planlarınız var. Ne demişler aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.

Bende idamlarına karşıyım ama hapiste ceza çektiklerini düşünmüyorum aksine sefa suruyor serefsizler.Yapılanmaları devam ediyor ,eğer çıkabilirlerse can almaya devam edecekler.Burda bazi kişiler duygusal olarak asalım keselim diyecektir bu normal bir tepkidir.Örnek veriyorum allah korusun senin çok sevdiğin bir insanın katili önünde ve sana sırıtıyor ,ben içerdedede rahatım,senin sevdiklerine zarar vermeye devam edecem diyor .Kendi ellerinle boğazını sıkmak istemez misin?Bu bir duygusal tepkidir,ilericik veya gericilik deildir.İnsan olmanın yüküdür.Aponun içerden avukatlarıyla talimatlar verdiği belli bir şey.Kim bilir kaç eylem emri verdi ordan.Söyle bana ne farkı var bunun verdiğim örnekle.
Bilmiyorum ama farkında mısın pkk lıların eylemlerine korkmadan devam etmelerinin nedeninede yazmışsın.Arkalarında bir çok avrupa ülkesinin desteğini alıp nasıl olsa bunlar dışlanır,yok şurda eylem yapar ayaklanma çıkarırız tepki koymaktan korkarlar vs .Ama bu ülkede yaşan insanların verdiği şehitlerde yetti artık.Yok teröristlere af falan İnsanlar artık milli cinnet geçirmenin eşiğinde.Ben idama karşı biriyim ama bu adelet istemediğim anlamına gelmez.Masum insanları öldüren onların kanına girenleri ceza çektiğini ,süründüğünü bilmek biraz olsun bu insanların öfkesini hafifletir.Şimdi gene birileri çıkıp vay efendim insan hakları cart curt demesinler bana bu ülkede vatan borcunu ödeyen şehitlerin,mayına basıp ölen gençlerin,görevini yapan ölen doktorların,öğretmenlerin ki nasıl yetişiyor bu insanlar, katledilen çocukların insan hakkı yok ama eli kanlı teröristler el üstünde.Ülkesini seven her insana faşik bunlar lölö demek moda zaten.Evet apo önüme düşşe allah ne verdiyse girişirim, o zaman faşikim ben.Neyse fazla duygusala kaçmak istemiyorum kısaca: Azınlıklara imtiyazlı haklar,böl yönet vs bunlar bizim düşmanlarımızın eski oyunları elbette yeni oyunlarıda var ve haklısın düşmanlarımız zeki fakat bizde küçümsediğin kadar aptal değiliz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
  • Yeni Oluştur...