Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuh ! 20 Milyon

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Sihrin oraya çıkarken halıcı var bi tane, onun ordan sola dönüp o sokağı sonuna kadar yürüyün sonra sağa dönüp yukarı çıkın biraz, yukarıya çıkarken yolun sağ tarafında kalıyor bi 5 dakka yürüme mesafesi var tarif ettiğim yerden sonra.

Bone süper yanlız kroki "kocaman kavşak" ehue[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 14 July 2003 14:42 tarihinde demiş ki:
Grudge ne diyon abi coşma :) daha 2 gün önce gittik ve 20 milyon verdik. Gerçi tabii ki kişi başı 20 m değil toplam 20 m veriosun ama bana yinede fazla geldi. Ha ama deseler ki ortam olsa yeniden gider misin? Hiç düşünmem giderim :-)

abi yanlız bi frp grubunun dm+4kişi olduğunu düşünürsen herkese 4milyona gelir. Bence o kadar da laf ettiğin kadar pahalı değil. En kötü internet kafenin bile saati 1m iken 4 milyona sınırsız oynamak çok iyi bence.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

bizim parti dm dahil dört kişi edio iki ses efekti için kişi başı 5milyon verioruz. e bunun birde yol masrafı var ki oda apayrı bir derd minimum 10m e çıkıo beşiktaşa kadar gitmişken bide taksime gideyim filan diye diye 20m i bile bulabilio zor yani, pahalı.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Sihir ne durumda ya ben 2-3 senedir gitmedim oraya.Bi aralar bilgisayar vardı ordakilerle sc kapışmaya gidiyodum.Sonra bilgisayarlar üstkata çıktı alta indi bişeyler oldu...
Bi yenilik varmı şu an deişmişmi bari

birde 20 milyon ucuzmuş, 5 kişi olsa 4 milyon hiçbişey diil sabah erkenden git geceye kadar yuh otel gibi.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de orda yimek yiyosunuz.
5 m. da ona veriyosunuz kafadan.
vapurla karşıya geçiyosanız 2.2 m da o
ben bi de trene biniyorum 2 m da o
sihirde bi oyun 15-20 m a patlıyo bana ...

o parayla evde oynuyosunuz bostancıdaki birinde misal,
kafanıza göre gürültü yapabiliyosunuz istediğiniz kadar.
açıyosunuz camı pencereyi de sigara dumanından zehirlenmiyosunuz (ben sigara içmiyorum. milleti de sırayla içmeye zorluyorum ama gene de eve gelince üzerime anlamsız bi sigara kokusu çöreklenmiş oluyo sonra 3 gün solunum yollarımın tekrar düzene girmesini bekle) kalan parayla da bütün gün yemek yiyosunuz...

iyi yanları yok mu? var tabe.
ışıklandırma olayı süper.
masanın örtüsü ve avatarlar çok kullanışlı.
bigisayarın yeri herzaman uygun olmuyo evde. DM'in elinin altında müzik olması iyi bişe.

budur.
şöyle bi değerlendirin bence. size uygunu neyse artık...
[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 15 July 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Grudge tarafından 15 July 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evde de eğer bööle süpper bi ses sistemin varsa bilgisyarında harika olur bence
hem de şey de yapabilirsiniz ne yapabilirsiniz bilmiom walla uyku sersemliğiyle yazdım ööle ulan saat 23:30 ben uyuycam off gün erken bitiyo...[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...