Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ahahah fıkradan bile fb nin buyuklugunu cıkardın sana da helal[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2. hikayeyi yüzyüze anlatınca daha bi hoş oluyo masalsal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2.ye koptum :lol:[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 merhaba adamın teki basmış düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 papağanın biri uçakta giderken hostesi çağırma düğmesine basıp duruyormu$ hostes gelip "bi isteğiniz mi var?" diye sorunca papağan "yoo i.nelik olsun diye bastım"diyormu$. bunu gören ayı da papağan gibi yapmaya ba$lamış.en sonunda çıldırmak üzere olan hostes pilota bu olanları anlatmı$.pilot da "atın ikisini de aşağı" demi$.neyse bizimkileri tam atacaklarken ayı papağana "yaw senin yüzünden beni de uçaktan atacaklar" filan diyerekten veryansın ederken papağan "madem uçma bilmiyon niye i.nelik yapıyon" demi$[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehe bu da güselmiş[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben en çok Arif & Bülent fıkrasına gülüyorum bizimkilerin Ps : GS liyim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 good[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ilk paragraftan sonra sonunun nasi olacagi cok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bi galatasaraylı olaarak bayıldım :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: uhrmiller, 29 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Ne diğecemi bilemiyorum FENERBAHÇENİN buyukulğu işte valla bu fıkradan onu çıkarmakda zor iş ha helal olsun[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 2 side çook güsl euhuehueh:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Baggio, 28 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Kadili hikaye var bir de, bulamadim bastan yazicam iki saat usenmeyip :p Ufak bir takilma var, gs'liler kaldiramayacaklarsa okumayabilirler. [spo1=Kadi ve kardesler.]Varlikli bir adam son gunlerini yasarken 3 ogluna vasiyet etmis, miras icin sakin kavga etmeyin, kadiya gidin o halleder, demis. Gun gelmis adam olmus, ogullar kadiya dogru yola cikmis. Bu sirada adamin biri de devesini kaybetmis, ararken 3 kardese rastlamis. Devemi gordunuz mu, demis. Kardeslerden buyugu "kuyrugu kopuk muydu", ortancasi "bir gozu kor muydu", kucugu "bir ayagi topal miydi" diye sormus. Adam hepsine evet demis. Kardesler yok biz senin deveni gormedik diyince adam sinirlenmis, butun ozelliklerini bildiniz gormedik diyorsunuz, ben de sizle kadiya geliyorum, demis. Kadiya gitmisler, adam kardeslerden sikayetci oldugunu anlatmis. Kardesler sirayla savunmus kendini. Buyugu "efendim yolda deve diskilari gorduk, toplanip degil daginik dusmuslerdi, oradan anladim kuyrugu kopuk" demis. Ortancasi "yolda otlar hep bir taraftan yenmisti, diger tarafa dokunulmamisti, oradan anladim kor oldugunu" demis. Kucuk de "ayak izlerinin ucu net, biri silikti, oradan anladim topal oldugunu" demis. Kadi bunlarin gercekten gormedigine karar verip adami yollamis. Icinden de "ulan bunlar benden zeki, ben nasil miras bolusturecegim bunlara.. en iyisi yemege davet edip iceriden gizli gizli aralarinda konusmalarini dinliyim" demis. Aksam kadinin evinde yemek yerken kadi izin isteyip biraz iceri gitmis, bunlari dinlemeye baslamis. Buyuk kardes "koyunun eti iyiymis guzelmis de keske kopek emmeseymis" demis. Ortancasi "sarap da cok guzel de keske mezar topragindan olmasaymis" demis. Kucuk de "kadi da iyi adam ama keske ibne olmasaydi" demis. Kadi hemen arastirmaya gitmis. Koyunun sahibine gitmis, adam "koyunun annesi olmustu ben de kopekten emzirttim" demis. Sarapciya gitmis, adam "buralarda en guzel toprak mezarlikta vardi, ben de orada yetistirdim" demis. En sonunda annesine gitmis (:p), "oglum sen hatirlamazsin ama kucukken sana ormanda tecavuz etmislerdi" demis. Kadi sasirip eve gitmis, Kardeslere sormaya baslamis. Buyuge "koyunun kopek emdigini nerden bildin" demis, buyuk kardes "bak butunun bu tarafinda yag var, kopek emmese bu olmazdi" demis. Ortancaya "sarabin mezar topragindan oldugunu nerden bildin" demis, ortanca kardes "nereden olacak, ictikce keyif yerine huzun veriyor" demis. En sonunda kucuk kardese "ulan peki sen benim ibne oldugumu nerden bildin" diye sormus. Kucuk kardes "nereden olacak, ibne olmasan girise o galatasaray bayragini asmazdin" demis. :p[/spo] YAKIŞIR !!!!!!!!!! gsliler ibnemi oluyor ? sen gs limiydin ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bak arkadaşım. Senin sorunun ne ya? Yürü git tövbe[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hhehehe güzemlşi[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ashfasghf fıkra güzelmiş yanlız, aynısı benim tuttuğum takım için yazılmış olsa bile gülerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Gremlin, 30 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: uhrmiller, 29 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Ne diğecemi bilemiyorum FENERBAHÇENİN buyukulğu işte valla bu fıkradan onu çıkarmakda zor iş ha helal olsun olm sen anlamazsın zate senle gorusuruk bir ara hallederiz[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yarılıyorum[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 "Ufak bir takilma var, gs'liler kaldiramayacaklarsa okumayabilirler." seklinde baslayan spoiler icindeki fikrayi okuman icin kimse elinden tutup oraya tiklatmadi MagicGladiator. Ayrica ortada sana uygulanan bir adaletsiz yaptirim ya da birilerine yardimci olunmasi gereken bir durum olmadigindan konunun TW olmak ya da Angelwing sahibi olmakla alakasini goremedim. Sen nasil uyeysen ben de bir uyeyim mesaj atarken.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm ben bu kadılı fıkrayı fb bayragı ıcın duymustum dogrusu ama neyse gulup gececez. ılk fıkra gercekten komik napalım aglanacak halimize guluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu thread sidik yarışına döner yetkililerde kitlerler.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 19:41 tarihinde demiş ki: bu thread sidik yarışına döner yetkililerde kitlerler. %100:D [spo1=İstemeyen bakmasın] Not: i.ne gs li fıkrası birilerine batmış heralde:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir. odasina girdiginde masada bir bilgisayar görürür ve karisina e-mail atmaya karar verir. fakat yazdigi mesaji farkinda olmadan yanlis bir adrese gönderir.... tam bu sirada farkli bir yerde kadin, kocasinin cenaze töreninden evine yeni dönmüstür ve bilgisayarindaki maili görür, arkadaslarindan geldigini düsündügü maili okuyunca oldugu yere yigilip kalir. odaya giren annesi yerde yatan kizini ve ekrandaki mesaji görür. kime : sevgili karima konu : yeni ulastim. tarih : 23 haziran 2005 gün: persembe benden haber aldigina sasiracagindan eminim. burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. buraya yeni ulastim ve kaydimi yaptirdim. hersey yarin senin buraya gelecegini düsünülerek hazirlanmis.seninle bulusmayi dört gözle bekliyorum. umarim benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. not : burasi çok sicak.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ehe efsane olmuş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 AHAHAHA super[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar