Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir FıkraBir Fıkra

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

papağanın biri uçakta giderken hostesi çağırma düğmesine basıp duruyormu$ hostes gelip "bi isteğiniz mi var?" diye sorunca papağan "yoo i.nelik olsun diye bastım"diyormu$. bunu gören ayı da papağan gibi yapmaya ba$lamış.en sonunda çıldırmak üzere olan hostes pilota bu olanları anlatmı$.pilot da "atın ikisini de aşağı" demi$.neyse bizimkileri tam atacaklarken ayı papağana "yaw senin yüzünden beni de uçaktan atacaklar" filan diyerekten veryansın ederken papağan "madem uçma bilmiyon niye i.nelik yapıyon" demi$[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Kadili hikaye var bir de, bulamadim bastan yazicam iki saat usenmeyip :p

Ufak bir takilma var, gs'liler kaldiramayacaklarsa okumayabilirler.

[spo1=Kadi ve kardesler.]Varlikli bir adam son gunlerini yasarken 3 ogluna vasiyet etmis, miras icin sakin kavga etmeyin, kadiya gidin o halleder, demis. Gun gelmis adam olmus, ogullar kadiya dogru yola cikmis.

Bu sirada adamin biri de devesini kaybetmis, ararken 3 kardese rastlamis. Devemi gordunuz mu, demis. Kardeslerden buyugu "kuyrugu kopuk muydu", ortancasi "bir gozu kor muydu", kucugu "bir ayagi topal miydi" diye sormus. Adam hepsine evet demis. Kardesler yok biz senin deveni gormedik diyince adam sinirlenmis, butun ozelliklerini bildiniz gormedik diyorsunuz, ben de sizle kadiya geliyorum, demis.

Kadiya gitmisler, adam kardeslerden sikayetci oldugunu anlatmis. Kardesler sirayla savunmus kendini. Buyugu "efendim yolda deve diskilari gorduk, toplanip degil daginik dusmuslerdi, oradan anladim kuyrugu kopuk" demis. Ortancasi "yolda otlar hep bir taraftan yenmisti, diger tarafa dokunulmamisti, oradan anladim kor oldugunu" demis. Kucuk de "ayak izlerinin ucu net, biri silikti, oradan anladim topal oldugunu" demis.

Kadi bunlarin gercekten gormedigine karar verip adami yollamis. Icinden de "ulan bunlar benden zeki, ben nasil miras bolusturecegim bunlara.. en iyisi yemege davet edip iceriden gizli gizli aralarinda konusmalarini dinliyim" demis.

Aksam kadinin evinde yemek yerken kadi izin isteyip biraz iceri gitmis, bunlari dinlemeye baslamis. Buyuk kardes "koyunun eti iyiymis guzelmis de keske kopek emmeseymis" demis. Ortancasi "sarap da cok guzel de keske mezar topragindan olmasaymis" demis. Kucuk de "kadi da iyi adam ama keske ibne olmasaydi" demis.

Kadi hemen arastirmaya gitmis. Koyunun sahibine gitmis, adam "koyunun annesi olmustu ben de kopekten emzirttim" demis. Sarapciya gitmis, adam "buralarda en guzel toprak mezarlikta vardi, ben de orada yetistirdim" demis. En sonunda annesine gitmis (:p), "oglum sen hatirlamazsin ama kucukken sana ormanda tecavuz etmislerdi" demis.

Kadi sasirip eve gitmis, Kardeslere sormaya baslamis. Buyuge "koyunun kopek emdigini nerden bildin" demis, buyuk kardes "bak butunun bu tarafinda yag var, kopek emmese bu olmazdi" demis. Ortancaya "sarabin mezar topragindan oldugunu nerden bildin" demis, ortanca kardes "nereden olacak, ictikce keyif yerine huzun veriyor" demis. En sonunda kucuk kardese "ulan peki sen benim ibne oldugumu nerden bildin" diye sormus. Kucuk kardes "nereden olacak, ibne olmasan girise o galatasaray bayragini asmazdin" demis. :p[/spo]

YAKIŞIR !!!!!!!!!!

gsliler ibnemi oluyor ? sen gs limiydin ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gremlin, 30 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
said:
uhrmiller, 29 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
Ne diğecemi bilemiyorum FENERBAHÇENİN buyukulğu işte

valla bu fıkradan onu çıkarmakda zor iş ha helal olsun

olm sen anlamazsın zate senle gorusuruk bir ara hallederiz[signature][hline]est sularus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

"Ufak bir takilma var, gs'liler kaldiramayacaklarsa okumayabilirler." seklinde baslayan spoiler icindeki fikrayi okuman icin kimse elinden tutup oraya tiklatmadi MagicGladiator.

Ayrica ortada sana uygulanan bir adaletsiz yaptirim ya da birilerine yardimci olunmasi gereken bir durum olmadigindan konunun TW olmak ya da Angelwing sahibi olmakla alakasini goremedim. Sen nasil uyeysen ben de bir uyeyim mesaj atarken.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir. odasina girdiginde
masada bir bilgisayar görürür ve karisina e-mail atmaya karar verir.
fakat yazdigi mesaji farkinda olmadan yanlis bir adrese gönderir....
tam bu sirada farkli bir yerde kadin, kocasinin cenaze töreninden
evine yeni dönmüstür ve bilgisayarindaki maili görür, arkadaslarindan
geldigini düsündügü maili okuyunca oldugu yere yigilip kalir. odaya
giren annesi yerde yatan kizini ve ekrandaki mesaji görür.
kime : sevgili karima
konu : yeni ulastim.
tarih : 23 haziran 2005
gün: persembe

benden haber aldigina sasiracagindan eminim. burada bilgisayar var ve
sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. buraya yeni ulastim ve kaydimi
yaptirdim. hersey yarin senin buraya gelecegini düsünülerek
hazirlanmis.seninle bulusmayi dört gözle bekliyorum. umarim benim gibi
sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
not : burasi çok sicak.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHA super[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...