Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evasion nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rogue skill'inden bahsediyorsun sanırım.

Mevcut dodge şansına 15 sn. liğine 50% ekler, yani 20% dodge yapıyorsan toplamda 15 sn.'lik 70% dodge edebilme şansına sahip olursun.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Mesaj tarihi:
wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
warriorlara karsi cok etkilidir bol bol kullanin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 02 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar

miss başka bir olay, karıştırmayalım.. ;)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
dodge kaçınmak falan demek , mesala ben sana yumruk atmaya çalışırım sen anlık refleks ile kaçarsın hah o işte :)

işlevi ne dersen , karşıdakinin sana vurmasını engeller işte , yanlız warriorlara karşı kullanmanı önermiyorum yine çünkü warriorlar overpower adlı bir beceriye sahiptir , eğer vurdukları atak karşıdaki tarafından bloklanır , dodgelanır veya herhangi bir şekilde engellenirse karşı koyulamaz bir atak yaparlar birazda kötü bir vuruş olur eğer warrior arkadaş imp overpowera sahipse kesin kritik vuruş yapar , eğer evasion açma gibi bir gaflette bulunursan 3-4 vuruşta ölmen mümkündür
[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok güzel bi yetenek bu lvl 13 elite hoggar ı tek başıma kesiodum lvl im 13 iken millet party arıodu hala .. way bea..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
said:
wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar

WC3 de butun deamon hunterların özliğidir, lvl1 de %10 2 de %20 3 de %30 miss chance

wow'dada rogue'lar pek sevdiğim bi özelliği bol bol kullanın, warriorları maymun edir[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 02 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
miss değil arkadaşlar, miss ile dodge başka şeyler. miss olunca overpower yemezsiniz kafanıza ama dodge olunca yersiniz. aynı şeymiş gibi gözükse de değil yani..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
Arkadasimin level 34'te, Bonebiter'i eline aldiktan hemen sonra onla dalga gecen bir level 60 rogue u öldürmesini saglayan, harika skill : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
overpower defance-weapon skill farkını hesaba katmadan katmerli vuruyoda ondan.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
enterasan bir durum yok warrior arkadaşımız kendisiyle dalga geçmeye çalışan(aslında warrior arkadaş dalga geçmiş yani) bir 60 rgoue bulmuş .Eee rogue evasion açınca ne oluyor warriorun butun atakları dodge oluyor , sonra warior arkadaş overpowera çullanıyor doğal olarak rogue kişi durumun farkına varamadan lvl 34 tarafından öldürülmenin acısını çekiyor[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yani karşısındaki lvl 60 adam evasion açtığında,lvl 34 warrior karşısındaki adam lvl kaçmış gibi vuruyor?

[Bu mesaj CANKHAN tarafından 02 Eylül 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
işte bütün herşey ortadan kalkıyor lvl farkıdır bilmemneydir , zaten overpowerın vuruşunu engelleyemezsin öyle hayvani bir vuruştur

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Eylül 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
normalde lvl farkından dolayı rakıbın bol bol dodge'lar parryler blocklar ama overpower dodge/parry/blcklanamaz ayrıca rakıbıne kendi lvl'da veya daha duşukse daha duşukmuş gibi vururusun dmg olarak, yanı tabıkı elinde bonebiter'lar arcanite reaper varmış gibi vurmıyacaksın ama işte baya vuruyosun. bide ipm overpower %50 cirt chance ekler overpower'lara bu yuzden baya baya vurusun, lvl farkı gözetmeden[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

miss başka bir olay, karıştırmayalım.. ;)

simdi dodge sen adamin vurusundan kacarsan. miss adamseni kacirirsa. yani ben seni kaciran adamin perspektifinden yazdim o yuzden yanlis anlasilmis olunabilir[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
yok öle senin acımdan benim acından falan, gayet nesnel herşey dodge'mı dodge pverpowermı overpower[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...