sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Beyler evasion nedir? kusura bakmayın bulamadım kısa bi topic ama[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dodge şansın artar[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rogue skill'inden bahsediyorsun sanırım. Mevcut dodge şansına 15 sn. liğine 50% ekler, yani 20% dodge yapıyorsan toplamda 15 sn.'lik 70% dodge edebilme şansına sahip olursun.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Warriorlara karşı kullanılmaması gereken beceri diyebiliriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 warriorlara karsi cok etkilidir bol bol kullanin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 popeyeyi dinlemeyin kedisi hayvani bir warriora sahiptir overpower spam ile rogue öldürme düşüncesindedir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 peki dodge ne arkadaşlar? türkçesi işlevi[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar miss başka bir olay, karıştırmayalım.. ;)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dodge kaçınmak falan demek , mesala ben sana yumruk atmaya çalışırım sen anlık refleks ile kaçarsın hah o işte :) işlevi ne dersen , karşıdakinin sana vurmasını engeller işte , yanlız warriorlara karşı kullanmanı önermiyorum yine çünkü warriorlar overpower adlı bir beceriye sahiptir , eğer vurdukları atak karşıdaki tarafından bloklanır , dodgelanır veya herhangi bir şekilde engellenirse karşı koyulamaz bir atak yaparlar birazda kötü bir vuruş olur eğer warrior arkadaş imp overpowera sahipse kesin kritik vuruş yapar , eğer evasion açma gibi bir gaflette bulunursan 3-4 vuruşta ölmen mümkündür [signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok güzel bi yetenek bu lvl 13 elite hoggar ı tek başıma kesiodum lvl im 13 iken millet party arıodu hala .. way bea..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani o süre içindeki attackları miss mi ettiriyo binevi [Bu mesaj sdc_paris tarafından 02 Eylül 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Öylede dene bilir[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar WC3 de butun deamon hunterların özliğidir, lvl1 de %10 2 de %20 3 de %30 miss chance wow'dada rogue'lar pek sevdiğim bi özelliği bol bol kullanın, warriorları maymun edir[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 02 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 miss değil arkadaşlar, miss ile dodge başka şeyler. miss olunca overpower yemezsiniz kafanıza ama dodge olunca yersiniz. aynı şeymiş gibi gözükse de değil yani..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadasimin level 34'te, Bonebiter'i eline aldiktan hemen sonra onla dalga gecen bir level 60 rogue u öldürmesini saglayan, harika skill : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 enteresante.lvl 36 nın lvl 60ı evasion olsa bile nasıl kestiğini görmeyi çokisterdim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 overpower defance-weapon skill farkını hesaba katmadan katmerli vuruyoda ondan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 enterasan bir durum yok warrior arkadaşımız kendisiyle dalga geçmeye çalışan(aslında warrior arkadaş dalga geçmiş yani) bir 60 rgoue bulmuş .Eee rogue evasion açınca ne oluyor warriorun butun atakları dodge oluyor , sonra warior arkadaş overpowera çullanıyor doğal olarak rogue kişi durumun farkına varamadan lvl 34 tarafından öldürülmenin acısını çekiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani karşısındaki lvl 60 adam evasion açtığında,lvl 34 warrior karşısındaki adam lvl kaçmış gibi vuruyor? [Bu mesaj CANKHAN tarafından 02 Eylül 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 işte bütün herşey ortadan kalkıyor lvl farkıdır bilmemneydir , zaten overpowerın vuruşunu engelleyemezsin öyle hayvani bir vuruştur [Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Eylül 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 normalde lvl farkından dolayı rakıbın bol bol dodge'lar parryler blocklar ama overpower dodge/parry/blcklanamaz ayrıca rakıbıne kendi lvl'da veya daha duşukse daha duşukmuş gibi vururusun dmg olarak, yanı tabıkı elinde bonebiter'lar arcanite reaper varmış gibi vurmıyacaksın ama işte baya vuruyosun. bide ipm overpower %50 cirt chance ekler overpower'lara bu yuzden baya baya vurusun, lvl farkı gözetmeden[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ok anladım,sağolun beyler.hiç warrior açmadığım için bilgim çok yüzeyseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Sam, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: wc3 oynadiysan illidian`in ozelligi. orani arttirilmis bir sekilde sana 50% miss chance ozelligi verir. yamuk oldu laf ama. karsidaki seni 50% miss yapar evasion bitene kadar miss başka bir olay, karıştırmayalım.. ;) simdi dodge sen adamin vurusundan kacarsan. miss adamseni kacirirsa. yani ben seni kaciran adamin perspektifinden yazdim o yuzden yanlis anlasilmis olunabilir[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok öle senin acımdan benim acından falan, gayet nesnel herşey dodge'mı dodge pverpowermı overpower[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar