BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu Gundam nasil izlenir sirasi nedir :) Ne bilem Gundam Seed var ve Gundam Wing var benim bilgigim hangisinden basliyim sizce konular birbiri ile alakalimi bide ?[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Baba "Aratsana layn" diye kafaan binecekelr gibime geliyor Ama sen en güzeli gundam seed başla destiny'den git[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ne bilem baktim ama bulamadim :) nese vazgectim :p arama yapinca biri 800 bölüm demis Gundam icin :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gundam evreni biraz karişik .. totalda 800 bölüm vardir ama seriler tek ova dan 52 bölümlük serilere kadar bi çok şekilde değişiklik gösterir ... çoğu birbirinden bağımsızdır , tekbaşına izlemen hiç bir sakınca oluşturmaz genel olarak devamlı süregelen bir savaş var (insanların kendi arasında , bolbol politik gönderme , içsel eleştirme vs var ) bu savaşın çeşitli dönemlerinde çeşitli kahramanlarin başina gelenleri anlatiyo .. eski bölümlerde genelde katı bir iyi kötü çizgisi oluşsada günümüze yaklaştikça en iyi olarak ortaya çıkan karakterlerin bile parlak griden öteye gidemediklerini görüyoruz , ki bu da doğal keza savaşta iyi-kötü yoktur .. kazananlar ve kaybedenler vardır ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Gundam'ları tanıyalım köşesine alalım sizi : http://www.frpclub.itu.edu.tr/forum/viewtopic.php?t=919&start=0 Bu arada... Dünden bugüne Gundam serilerinden parçalar vereyim dedim.ŞİDDETLE önerdiklerim ise şunlar : -Gundam 0080 : Itsuka no Sora (Opening Theme) -Gundam 0083 : The Winner (Opening #1) -Gundam 0083 : Men of Destiny (Opening #2) -Z Gundam : Fill The Planet Of Love With Water (Opening #2) -Char's CounterAttack : Beyond the Time (Ending Theme) -Gundam X : Dreams (Opening #1) -Gundam SEED Destiny : Ignited (Opening #2) Tüm bunları bu linklerden edinebilirsiniz : http://www.siamstreet.com/ggate/m/list.pl http://www.angelfire.com/gundam/crucialjester/mp3.html http://asuran.net/ [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 07 Ağustos 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 (1979)Gundam 0079 (1981)Gundam 0079 Movie Trilogy (1985)Gundam z (1986)Gundam zz (1989)Gundam 0080 War in Pocket (1989)Gundam Char's Counter-Attack (1991)Gundam 0083 Stardust Memories (1991)Gundam F-91 (1993)Victory Gundam (1994)G Gundam (1995)Gundam wing (1996)gundamx (1998)Gundam wing movie (1999)Gundam(turn A Gundam) (2001)Gundam Evolve (2002)Gundam seed (2004)Gundam seed özet ova (2004)Gundam seed destiny kisaca tarihsel sirasi bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 parçaları demişken bende yazim. Hem nie hiç seed ten yazmamışsın akuma :) Sadece destiny den bi tane war o kadar .. :D. Gundam SEED: Meteor, Annani Isshodaddanoni, believe, moment... bunların hep çok güzel şarkılar..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: fir3blad3, 07 Ağustos 2005 13:46 tarihinde demiş ki: parçaları demişken bende yazim. Hem nie hiç seed ten yazmamışsın akuma :) Sadece destiny den bi tane war o kadar .. :D. Gundam SEED: Meteor, Annani Isshodaddanoni, believe, moment... bunların hep çok güzel şarkılar.. Eski şarkıları bulmak kolay da yenileri bulmak için milyonlarca fake site ile boğuşmak gerekiyor.Yoksa SEED ve SEED Destiny'den de bence çok kalifiye parçalar var.Mesela kendinizi gaza getirmek isterseniz Invoke , Zips , Ignited ve Pride çok esaslı.Bunalım takılıyorsanız Annani Isshodaddanoni , River ve özellikle Justice & Freedom Theme damardan giriyor.Ama bulmak zor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Ringwraith55, 07 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: (1979)Gundam 0079 (1981)Gundam 0079 Movie Trilogy (1985)Gundam z (1986)Gundam zz (1989)Gundam 0080 War in Pocket (1989)Gundam Char's Counter-Attack (1991)Gundam 0083 Stardust Memories (1991)Gundam F-91 (1993)Victory Gundam (1994)G Gundam (1995)Gundam wing (1996)gundamx (1998)Gundam wing movie (1999)Gundam(turn A Gundam) (2001)Gundam Evolve (2002)Gundam seed (2004)Gundam seed özet ova (2004)Gundam seed destiny kisaca tarihsel sirasi bole -Gundam 0087 Neo Experiance : Green Divers (OAV) -G-Saviour (Real Action Movie) -MS IGLOO (OAV) -Z Gundam Movie : Heir to the Stars (Movie) -08th MS Team + Miller's Report (Tv + OAV) Arada bunlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bendeki şarkıları hep emule den buldum. gundam seed die aratınca sundtracklerin nerdeyse hepsi çıkıyor :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Akuma o yazdiklarinin tarihlerini yazabilirmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Ringwraith55, 07 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Akuma o yazdiklarinin tarihlerini yazabilirmisin :) -Gundam 0087 Neo Experiance : Green Divers (OAV) - 1997 olması lazım -G-Saviour (Real Action Movie) - 2000 -MS IGLOO (OAV) - 2004 -Z Gundam Movie I : Heir to the Stars (Movie) - 2004 (diğer 2 film 2006'da geliyor) -08th MS Team + Miller's Report (Tv + OAV) - 1995 [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 07 Ağustos 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim izledigim sira soyleydi: 1- G Gundam 2- Gundam Wing 3- Gundam Seed 4- Gundam Seed DESTINY bu sirayi oneririm. eger Gundam Wing'i, Seed'den once izleseydim kesin 5. bolumde izlemeyi keserdim gibime geliyo. ama once seyredince sevdim. en iyiyi en sona birakmak lazim. Gundam Seed & Destiny'yi en son izle :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 daha oncekı topıcden kalan ızleme lıstesını koyuyorum (kesın kacıcak adam :P)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoş çok hoş[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ewt ole de izlenebilir tabi de :P ben yil takibigle gitmeyi seviyorum cizimlerdeki guzellesmeleri farklari falam takip etmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Evet o şemayı hatırlıyorum. Hatta arkadaşın biride msg ın hemen altına "insanca bi izleme planı istiyoruz" die not düşmüştü :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gundam SEED ve SEED Destiny'nin tüm bölümlerini nerdeyse fotoroman misalı kare kare takip edebileceğiniz bir adres : www.gundams.net MS'ler hakkında herşey : www.mahq.net Bandai'nin Official sitesi ve forumu : www.gundamofficial.com Müziksiz de olmaz dimi? Dünden bugüne Gundam serilerinden parçalar vereyim dedim.ŞİDDETLE önerdiklerim ise şunlar : -Gundam 0080 : Itsuka no Sora (Opening Theme) -Gundam 0083 : The Winner (Opening #1) -Gundam 0083 : Men of Destiny (Opening #2) -Z Gundam : Fill The Planet Of Love With Water (Opening #2) -Char's CounterAttack : Beyond the Time (Ending Theme) -Gundam X : Dreams (Opening #1) -Gundam SEED : River -Gundam SEED Destiny : Pride (Opening #1) -Gundam SEED Destiny : Ignited (Opening #2) Tüm bunları ve daha fazlasını bu linklerden edinebilirsiniz : http://www.siamstreet.com/ggate/m/list.pl http://www.angelfire.com/gundam/crucialjester/mp3.html http://asuran.net/ http://seedmode.maraboshi.net/mp3.php (Not : Favorim hala "River" ve "Justice & Freedom Theme" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gundam SEED Destiny'deki Blue Cosmos ve OMNI fraksiyonlarının izleyiciye aktarılması ile Gundam serilerinin arka planda 11 Eylül sonrası Amerikan politikalarının sonuçlarını öngörme tartışmaları yeniden alevlendi. (Örneğin Zeta Gundam 1985 yapımı olduğu halde halen bu sebeple Amerika'da gösterime sokturulmuyor hakeza serinin yapımcılarından Seiji Takada Gundam SEED Destiny'i eski UC öykülerindeki temalara ek olarak savaşın anlamsızlığı , iyi ile kötü arasındaki mesafenin belirsizliği ve 11 Eylül Saldırısı , Irak İşgali , Filistin sorunu gibi global sonuçlar doğuran olgulardan hareketle sosyal-kültürel çatışmaların insanlığı nasıl bir noktaya götürdüğü hakkında yeni nesillere fikir verebilmek için yaptığını söylüyor) Bu forum sayfası serinin bu yönünü merak edenler için önemli yer taşıyacaktır. http://forums.animesuki.com/archive/index.php/t-23578.html Bu arada ANN'deki Zeta Gundam trivia kısmında şöyle yazmakta : "When Z Gundam first aired on TV, it had horrible ratings because the theme was too dark for the people at that time.Only after many years after its airing did people start understanding and appreciating it" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hamaan Khan ( Gundam 0083 - Z / ZZ Gundam ) : Japonya'dan getirttiğim Char's Deleted Affair mangasında geçen çocukluk hali Lunamaria Hawke Olay : Hamaan One Year War'da yenilen Zeon'un elindeki tamamlanamamış tüm deneysel teknolojileri ve elde kalan kullanılabilir durumdaki tüm askeri donanımı alan ve (Axis) Neo Zeon adıyla Zeon'u yeniden diriltmeyi planlayan eski bir Zeon bürokratının oğluydu. Gundam 0083'ün bir bölümünde cameo olarak , Z Gundam'da #2 session bölümlerden itibaren yan karakter olarak ortaya çıkan Axis lideri ve ZZ Gundam'da da baş kötü karakter olarak görünüyor. 0083'ün de öncesini anlatan Char's Deleted Affair mangasında ise Hamaan'ın babasının ve ölüm döşeğindeki annesinin isteği üzerine Hamaan'ın Char ile evlendirildiği ama Char'ın başka amaçlar peşinde olduğu için onu başından savdığı anlatılıyor.Char'ın onu terkettiğini anlayıp bunalıma giren Hamaan sonradan psikopata bağlıyor da amaçları ZZ Gundam'da son anda durduruluyor. ( Nefretinden değil de aşkından yaptı demişti bir arkadaşım ) Bilmem dikkatinizi çekti mi , Lunamaria neden giderek ön plana çıkartılıyor? Sizi bilmem ama SEED serisinde " Neo ZAFT " türünden birşeyler yapıp başına da Lunamaria'yı koymazlarsa birşey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 neo zaft olmazda bı sey dıkkatımı cektı resımler cıkmıyor ama hamaan a oglu demişsin bir adamın pekı bu karakter erkekse nasıl char ıle evlendı :) gay evlılıkelrı zeon da serbest heralde :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "kızıydı" olacak sehven düzeltir özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar