arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Simpsons ın yapımcısından bir çizgifilm. Çizimler aynı Simpsons. Ancak bu gelecekte geçiyor. İlk beş bölümü elime geçti ikisini izledim çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bazen arka plan hareketli oluyor böylece 2d ye 3d havası katılmış oluo çok hoşuma gitti Simpsons kadar iyi değil ancak yine de hoş..[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 tek gözlü kızın seslendirmesini peg bundy i oynayan kadın yapıo[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 seni bıraksak sabaha kadar 5 bölümü anlatacaksın.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ehe bişe spoil etmedim valla..[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bulabileceğimiz bir link koy baride kasmayalım arama ile dimi :)[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bir iki ss koysan...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 simpsonlar manyak güzel bir iki link falan koyda bakalım bunada [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 gavur siteleri açılmıo arkadaşlar koyamıyorum resim falan kazaa da var bölümleri 130-140 mb (fullscreen ve kalite olanlar)[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 futurama ıyıdır ya cok komık yerler vardı bı ıkı bolumunu ızledım robot cok p.st :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet benim cok sevdigim bir seri.Bir gün yanlişlikla ilk bölümünü indirmiştim.Cok hoşuma gitti 2 sezonunu indirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya ben yeni hatirladim bunu hehe gazada geldim direk dl ediorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Simpsons'da bir bölümde 3 boyutlu ortama giriyorlardı, hatta Homer gerçek dünyada hapis oluyordu. O tarz birşey mi bu?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Off bak şimdi kablonet edinmek şart oldu. 2 hafta taile gidiyorum. Ne güzel açık bırakırdım makinayı :lol: Hadi bakalım ben başlıyorum dial-upla indirmeye[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Fry: ... some Bart Simpson Dolls! Bart Simpson Doll: Eat my shorts! Bender: OK! *!eats* Bender: mmm shorts... huahuahuahuahahuahhauhauhahau[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yeni indiriorum bölümleri harbi süper hehe. hele bender tam kral :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bu yeni olanın ismi ne anlamadım ben ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Çok güzel yaf. Simpsonsdan daha güzel bence.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: C4p, 02 Temmuz 2004 15:36 tarihinde demiş ki: bu yeni olanın ismi ne anlamadım ben ?? "futurama" işte adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 allahim ben hayatimda bu kadar guzel bir cizgi film izlemeidm matt groening tamamiyle bitirdi beni elime $u aralar sezon 1 dvd seti gecti oldum gulmekten izlerken gormeyenler icin uplamak istedim gormeyenler mutlaka izlesin hele simpsons sevenler kacirmasin super bir cizgi film sezon bolumleri suprnovada sezonluk torrentler olarak var inanilmaz guzel bir cizgi film $iddetle tavsiye ediyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben robota hasta kaldim Bender eheh robot ile fry intahar kulubesinde bulu$uyor dost oluyorlar robot tam bir makara eheh hem hirsiz hemde alkolik ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bender harika ciddi sirf onun icin izlenir turkiyede dvdlerini satan biryer bulsam aninda alacam ama yok yurtdisindadanda cok pahaliya geliyo 1 dvd set 100 milyon civarina geliyo mutlaka izleyin diyorum tekrardan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hangi kanal ? birde nerde ? uydu ? digiturk ? kablo ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 "bite my shiny metal ass!" demek istiyorum.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben de bite my glorious golden ass demek istiyorum1[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar