Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepe Üniversitesi

LordOfBlood

Öne çıkan mesajlar

Yeditepede bilg müh. 3. sınıf öğrencisiyim.2 arkadaşım boğaziçi bilg'a girdiler gecen sene , adamların programlamaya giriş dersinin projesini 15 dakikada yaptım ki bzm okulda o projeyi ödev diye bile vermezlerdi o derste.Heriflere su soyle yapılcak , bu bole yapılır diyorum adamlar daha bahsettiğim terimlerden haberleri yok.Derstende B ile geçmişler..Okulumu hiç sevmesemde eğitim sistemi olarak oldukça yeterli ve iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sekretere ucan tekme aticam abi yarin. danismani yanlis soylemis. bana ait olmayan danisman icin 4-5 saat bekledim ve bu surecte asil danismanim olan hoca da okuldaydi.

birde es103 dersi bugli heralde abi, 23 kisilik kontenjan var dersi kota dolu diye hatar gosterip vermiyor. bi arkadas dekanliga yazi yaz hallolur vs. dedi ama bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bana da irregular olma kötü falan dediler de, nerdeyse hiçbir etkisi yok. Bence tabii. ilk sınıfta alacağı dersler her dönem açılıor zaten zibilyon insan aldığından. üst sınıflarda seçmeli alırken ayarlaması gerekir sadece.

Bu arada ucuza mühendislk kitapları satıorm. Fizik-matematik-kimya ve diskrit var. Hepsini alacak olanlara 4ünü tek kitap fiyatına vericem. Yeter ki elimden çıksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
e-dönüşümde problem var bikaç gündür, az önce notlarıma bakmak için tekrar baktım, düzelmemiş.
bu arada yeditepede okuyan biri olarak şunları söyleyebilirim, bilgisayar mühendisliği bölümü oldukça iyi, öğrenciyken dünyaca ünlü firmalarda işe alınmanız mümkün olabilir, bu size bağlı, tıp, genetik, eczacılık, diş hekimliği tarzı bölümlerde de oldukça iyi diye biliyorum, arkadaşlarım gayet memnunlar açıkçası, diğer bölümler için hiçbi bilgim, fikrim yok.
şahsen paralı okuyacak olsaydım, yeditepeye gitmezdim, koça, sabancıya veya bilkente giderdim, burslu olarak istediğiniz bölümlere giremiyeceğinizi düşünüyosanız bu saydığım 3 okulda, o zaman yeditepeyi düşünebilirsiniz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

açılmış açılmasınada
sizin okulun allah belasını versin ya
bu nasıl bi sistem
ie dışında ne chrome ne opera ne ff hiçbişeyde açamıyosun
üstüne c/p yapılmıyo
çok saçma ve gerizekalı beyinsiz bi okulununz var
allah belasını versin
bu siteyi bu şekilde düşünüpte tasarlattıran rektörmüdür artık her kimse onun kafasına fil sıçsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...