Sawer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yeditepede bilg müh. 3. sınıf öğrencisiyim.2 arkadaşım boğaziçi bilg'a girdiler gecen sene , adamların programlamaya giriş dersinin projesini 15 dakikada yaptım ki bzm okulda o projeyi ödev diye bile vermezlerdi o derste.Heriflere su soyle yapılcak , bu bole yapılır diyorum adamlar daha bahsettiğim terimlerden haberleri yok.Derstende B ile geçmişler..Okulumu hiç sevmesemde eğitim sistemi olarak oldukça yeterli ve iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ee lan kimse gelmedi mi bize bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ozel okullari protesto ediyoruz bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 beyler bizim okulda tam bursu olanlarin kayit yenileme gibi bir durumu var mi dir? Yani okulla mali isi olmayan ogrencinin kayit yenilemesine luzum yok diye bir bilgi aldik dogru mudur? okulda simdi yeni donemlerin kayitlari oldugundan telefonlar felan pert, acip soramiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Eğer tam bursluysan, mali olarak hiçbir işin yok. Direk dersini seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 heh guzelmis o zaman. peki 1.sinif ilk donemi icin muhendisliklerde felan paket program varmis heralde. ders veya hoca pek secmicez gene heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Evet mühendislik fakültesinde 1'in 1'inde ders seçme olayın olmuyor. Ama Okul açılmadan 3-4 gün önce gidip e-dönüşüm kullanıcı adı ve şifreni öğren yoksa ders programına bakamazsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 heh tamamdir o zaman. eyvallah bu arada abi (:P):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Birde tekrar bu ders secimleriyle ilgili tacizde bulunucam. eczacilik ve fen edebiyat fakulteleri icin de muhendislikteki uyguluma gecerli mi? onlarda ilk donem paket program aliyorlar mi yoksa, soteye yatip ders mi seciyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Fen-edebiyattaki arkadaşlarım paket aldılar ama danışmanlarının yanına gidip kayıt ettirmişlerdi. İlginç bir uygulama onlarınki, tabii yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 o zaman yarin gidip danisman mi kovalicam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Aynen öyle. Ben de bu sabah itibariyle son yılların en kolay ders seçimini gerçekleştirdim. Optimizasyon falan yaptılar galiba. Şimdi de danışman kovalamaya gidiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sekretere ucan tekme aticam abi yarin. danismani yanlis soylemis. bana ait olmayan danisman icin 4-5 saat bekledim ve bu surecte asil danismanim olan hoca da okuldaydi. birde es103 dersi bugli heralde abi, 23 kisilik kontenjan var dersi kota dolu diye hatar gosterip vermiyor. bi arkadas dekanliga yazi yaz hallolur vs. dedi ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 irregular olmak iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben irregular durumda olan bir insana rastlamadim okulda ama pek onermiyorum, tahminim ders secerken hoca ve saatler konusunda pek esnek olmuyordur. birde arkadas edinmede problem olabilir biraz. ama bilen biri daha cok yardimci olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bana da irregular olma kötü falan dediler de, nerdeyse hiçbir etkisi yok. Bence tabii. ilk sınıfta alacağı dersler her dönem açılıor zaten zibilyon insan aldığından. üst sınıflarda seçmeli alırken ayarlaması gerekir sadece. Bu arada ucuza mühendislk kitapları satıorm. Fizik-matematik-kimya ve diskrit var. Hepsini alacak olanlara 4ünü tek kitap fiyatına vericem. Yeter ki elimden çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 mülger sen napıyosun abi? hem almanya'da hem türkiye'de okumaya mı çalışçaksın ne iş yahu bi basın açıklaması yapsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu yeditepenin öğrenci işleri sayfa adresi nedir notlarınıza baktığınız falan dün girdim siteye bu gün unuttum şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ed.yeditepe.edu.tr olmuyo be o değilmiydi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o evet, şu anda bir sorun var dünden beri açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 vay anasını bana denk gelir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 e-dönüşümde problem var bikaç gündür, az önce notlarıma bakmak için tekrar baktım, düzelmemiş. bu arada yeditepede okuyan biri olarak şunları söyleyebilirim, bilgisayar mühendisliği bölümü oldukça iyi, öğrenciyken dünyaca ünlü firmalarda işe alınmanız mümkün olabilir, bu size bağlı, tıp, genetik, eczacılık, diş hekimliği tarzı bölümlerde de oldukça iyi diye biliyorum, arkadaşlarım gayet memnunlar açıkçası, diğer bölümler için hiçbi bilgim, fikrim yok. şahsen paralı okuyacak olsaydım, yeditepeye gitmezdim, koça, sabancıya veya bilkente giderdim, burslu olarak istediğiniz bölümlere giremiyeceğinizi düşünüyosanız bu saydığım 3 okulda, o zaman yeditepeyi düşünebilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 açılmış e-dönüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 açılmış açılmasınada sizin okulun allah belasını versin ya bu nasıl bi sistem ie dışında ne chrome ne opera ne ff hiçbişeyde açamıyosun üstüne c/p yapılmıyo çok saçma ve gerizekalı beyinsiz bi okulununz var allah belasını versin bu siteyi bu şekilde düşünüpte tasarlattıran rektörmüdür artık her kimse onun kafasına fil sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hiç savunamicam okulumu kermit haklı valla ed çok rezil bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar