Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
diş hekimliği bölümü avrupada ilk 10da bunu herkes biliyor ama diğer bölümleri için aynı şeyi söylemek mümkün değil özellikle de mühendislik dışındaki fakülteler için :(
Mesaj tarihi:
Sensible ben embesilim

butun arkadaslarim embesil

okuldaki 20 bin kiside embesil

hepimiz embesiliz

p.s hep uretim hatalarini buluyorum ben burada ya

p.s2 arada guzel muzik caldimi bende oynarim cok embesilimdir ondan, bak embesilligim tuttu iki attiriyim
Mesaj tarihi:
ben yeditepe mezunuyum

iyi egitim aldim dunyanin her yerinde is yapiyorum, kimse kalifiye degilsin demedi. Ezik degilim, cunku parasi olan insanlari kotulemeyi degilde, onunla nasil yasanacagini ogrettiler. Her tarz hayattan , her konudan , her dilden tattim. cunku bende bu imkanlar vardi. Labrotuvar mi lazim oldu ust kata ciktim , dugmeye bastim. Haci burasi 5 ten sonra kapali diyen olmadi. Amfim 30 kisilikti ama amfiydi , profosorler adimi biliyordu cunku derste yuzume bakiyordu. Tiyatro dersleri aldim, cunku sabit kafali bir muhendis olmak istemedim, dedim ya yeditepe bana en cok kendime guvenmeyi ogretti.

A birde cok pis clubber olmusak, e embesiliz olsun o kadar.

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 03:10 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi bathorynin okudugu okuldan ne hayir gelir ki =(((

gerci hic bi fikrim yok ama yeri cok fena, bizden fena olmasin, bi de cok yokus be aga 4x4 olmadan ders vermiyolarmis farkli binalarda.
Mesaj tarihi:
bathory'e kurban olun siz.

ayrıca hayır atılmadım, atamazlar beni.
atsalar bile yeni bi yöntem buldum. össye girip barajı geciyorsun, yine aynı okul aynı bolume alıyorlar seni ve daha once verdigin dersleri de tekrar almak zorunda degilsin. aynen kaldıgın yerden devam yani.
  • Yeni Oluştur...