LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Birkaç puanla istediğim yeri kaçırdım, Yeditepe Tıp'a girdim. Acaba nasıl bir üniversite?? Hazırlık Bölümü iyimi??Birde okuyan arkadaşlar memnunlar mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dün yeditepe'deydim arkadaş orada okuyor o memnun tiki command center sauna masaj[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hazırlık ne iyi ne kötü, devlet üniversitelerinden iyi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne ii ne kotü devletten ii... lakin hepsinden zor bi hazırlık olduu soolenıodu... dooruymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 money trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 devleti her şekil tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hazırlıga zor diyen $ahısları bir de fakülteye gecince konu$malarini tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dis hekimligi bolumu iyi diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 diş hekimliği bölümü avrupada ilk 10da bunu herkes biliyor ama diğer bölümleri için aynı şeyi söylemek mümkün değil özellikle de mühendislik dışındaki fakülteler için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sensible ben embesilim butun arkadaslarim embesil okuldaki 20 bin kiside embesil hepimiz embesiliz p.s hep uretim hatalarini buluyorum ben burada ya p.s2 arada guzel muzik caldimi bende oynarim cok embesilimdir ondan, bak embesilligim tuttu iki attiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben yeditepe mezunuyum iyi egitim aldim dunyanin her yerinde is yapiyorum, kimse kalifiye degilsin demedi. Ezik degilim, cunku parasi olan insanlari kotulemeyi degilde, onunla nasil yasanacagini ogrettiler. Her tarz hayattan , her konudan , her dilden tattim. cunku bende bu imkanlar vardi. Labrotuvar mi lazim oldu ust kata ciktim , dugmeye bastim. Haci burasi 5 ten sonra kapali diyen olmadi. Amfim 30 kisilikti ama amfiydi , profosorler adimi biliyordu cunku derste yuzume bakiyordu. Tiyatro dersleri aldim, cunku sabit kafali bir muhendis olmak istemedim, dedim ya yeditepe bana en cok kendime guvenmeyi ogretti. A birde cok pis clubber olmusak, e embesiliz olsun o kadar. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 03:10 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ayrıca kantinlerimizde dansoz oynatıp garson yakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @bathory _____________________________________ yakmayın, yaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yeditepe diş hekimliği bomba evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sanırm yeditepe diş hekimliği 30 bin ytl civarıydı..e ustam verilmez o kadar da ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 1 mi 2 kişi mi ne burslu alıyorlardı. valla benim diş doktoru ordan,kız hem güzel,hem zengin,hem diş hekimi,tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 turizm bölümününde eğitimi çok iyidir. orda okudugum için demiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 malik kizi mi tavsiye ediyosun, bolum mu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yani bulurlar kiz bölümden :P tek taş,iki kuş. ikisi de temiz ve güzel kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abi bathorynin okudugu okuldan ne hayir gelir ki =((( gerci hic bi fikrim yok ama yeri cok fena, bizden fena olmasin, bi de cok yokus be aga 4x4 olmadan ders vermiyolarmis farkli binalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bath' atılmadın mı oğlum sen hala. Çalış yavrucum çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bathory'e kurban olun siz. ayrıca hayır atılmadım, atamazlar beni. atsalar bile yeni bi yöntem buldum. össye girip barajı geciyorsun, yine aynı okul aynı bolume alıyorlar seni ve daha once verdigin dersleri de tekrar almak zorunda degilsin. aynen kaldıgın yerden devam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 degirmenin suyu nerden kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bathory'nin soyadı Unakıtan bilmiyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bathory Unakıtan Uzan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar