wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 senden highway star solosu bekliyorum... cok zor degil ama merak ettim sesi cift kayit gibi cikarabilecen mi:)[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok abi bilmiyorum soloyu şimdi, zaten gitçem birazdan birkaç gün yokum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 metboy fena değil ya olucak azcık daha çalışmayla sende gelecek var ahaha[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 süper abi cidden süper, bu arada arada serçe parmakla bend mi yapıyosun bana mı öyle geliyor? bu arada müstekbal gitarım benim, kargoya vercekler hala göya öff. hırs yaptım çalışim bari.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yapıyorum serçe parmakla bend ama daha öndeki parmaklarla destek alarak.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Fena degilmis de ben neden daha zor seyler varken neden Under a Glass Moon? :) Hayir zor calalim surat yapalim delisi bir insan degilimdir de, madem "sen bunu calamazsin hobaa" yapmis her kim ise yapan. :p Bu arada gitarin marka ve modeli nedir, anlayamadim karanliktan?[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 under a glass moon pek hızlı olmayabilir ama çok zor ve esnek bir solo bence. daha zoru varsa ona da kasarız ayıp ettin =p gitar ibanez rg1570[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 under a glass moon hem inanılmaz esnek - zor hemde inanılmaz güzel bi solodur , kasılasıdır , videosu çekilip konulasıdır.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Güzel solodur UAGM ortalamanın üstünde zorluktadır.Çalan tebrik edilesidir. Bu arkadaşa güvenerek fatal tragedy istiyorum.Uğraşırsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tekrar tebrik ediyorus, bütün şevkimi kırdın gitardaki eheh[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fatal tragedy biliyorum zaten ama şimdi iki tane nota kaçırdık diye kötü çaldın diyorlar, petrucci de kaçırıyo kardeşim =p yarın kaydederim şimdi akşam akşam gürültü yapmayayım evde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Fatal Tragedy olabilir evet, benim klasik gitarda oynarken attigim soloyu Petrucci'nin konserde elektro ile atamamasi boyle degisik bir ego tatmini oluyor. :p Bu arada Acid Rain'in gitar partisyonlari cok eglencelidir bence :) Ondan sonraa, The Glass Prison'in 02:26 - 02:55 arasindaki gitar solosu da oyledir, Erotomania'daki Bach'imsi gecisler... Hah bir de The Dance of Eternity'nin 2:05-2:48 arasina asigim, hem cok zevkli calmasi hem de melodiyi cok seviyorum; keza o kismin sonuna dogru olan ragtime da oyle :D Under a Glass Moon kotu oldugundan degil zaten, bilakis cok da severim ama ne bileyim eheh. :) Cok da guzel caldilar konserde bu arada, aklima geldi. :D[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 konser gerçekten mükemmeldi evet. heh bu arada iyi hatırlattın bi kayıt işine girişince acid rainde koyim sonra erotomania nın bi numarası yok kolay onuda koyarım olamdı. the dance of eternity e kasıcam bütün hepsine vazgeçtim hiç bi zaman live çalmak kısmet olmaz diye hehe yinede mükemmel tabi. fatal tragedy e bakmadım hiç o soloda süper ama nedendir bilinmez düşmedim hiç üstüne metboy koyar ya fatal tragedy i o atıyodu onu[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Gitarimi alinca -alabilirsem tabi :p- ben de kaydeder koyarim. Fatal Tragedy'nin solosundan ziyade klavye unisonlari zor bence. Yani tek basina calmasi degil de klavyeyle uydurmasi :)[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fatal tragedy hoş güzel de petruccinin de konserde çalmadığı o alakasız sweep (sadece bizim gibi dinleyiciler çalamasın diye yazmış sanırım =p) çok kasıntı oluyor ya çalarken, sesler tam çıkmıyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fatal tragedy'den önce spirit carries on denmişti o yüzden onu çaldım. spirit carries on[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben bi de michaell angelo - speed kills istiyorum ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ali babanın çiftliğini çalayım ben sana ;p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 metboy eline sağlık çok güzel olmuş mirage bu arada hepsini değil ama bi bölüm var orayı kaydederim sana istersen speedkills den neyse konuşuruz msnden[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 the golden its in the... solosu istiyorum. kolay ama canım cekti eheh.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben de koyucam bi tane yakında. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :rock: metboy :rock:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yarın fatal tragedy geliyor =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 off yeter anladık çalabiliyosunuz... da koymayın şunları şuraya gece uykum kaçıyo :D videonun sonundaki bakış bence soloya ayrı bi ruh katmış zaten... :P[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence burnun solosunu calamazsın. ciddiyim ama calamazsın eheh.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar