Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream theater solosu atmak (videolu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metboy fena değil ya olucak azcık daha çalışmayla sende gelecek var ahaha[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
süper abi cidden süper, bu arada arada serçe parmakla bend mi yapıyosun bana mı öyle geliyor?

bu arada müstekbal gitarım benim, kargoya vercekler hala göya öff. hırs yaptım çalışim bari.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
under a glass moon hem inanılmaz esnek - zor hemde inanılmaz güzel bi solodur , kasılasıdır , videosu çekilip konulasıdır.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Güzel solodur UAGM ortalamanın üstünde zorluktadır.Çalan tebrik edilesidir.
Bu arkadaşa güvenerek fatal tragedy istiyorum.Uğraşırsa tabi
Mesaj tarihi:
fatal tragedy biliyorum zaten ama şimdi iki tane nota kaçırdık diye kötü çaldın diyorlar, petrucci de kaçırıyo kardeşim =p yarın kaydederim şimdi akşam akşam gürültü yapmayayım evde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Fatal Tragedy olabilir evet, benim klasik gitarda oynarken attigim soloyu Petrucci'nin konserde elektro ile atamamasi boyle degisik bir ego tatmini oluyor. :p

Bu arada Acid Rain'in gitar partisyonlari cok eglencelidir bence :) Ondan sonraa, The Glass Prison'in 02:26 - 02:55 arasindaki gitar solosu da oyledir, Erotomania'daki Bach'imsi gecisler... Hah bir de The Dance of Eternity'nin 2:05-2:48 arasina asigim, hem cok zevkli calmasi hem de melodiyi cok seviyorum; keza o kismin sonuna dogru olan ragtime da oyle :D

Under a Glass Moon kotu oldugundan degil zaten, bilakis cok da severim ama ne bileyim eheh. :) Cok da guzel caldilar konserde bu arada, aklima geldi. :D[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery

Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
konser gerçekten mükemmeldi evet. heh
bu arada iyi hatırlattın bi kayıt işine girişince acid rainde koyim
sonra erotomania nın bi numarası yok kolay onuda koyarım olamdı.
the dance of eternity e kasıcam bütün hepsine vazgeçtim hiç bi zaman live çalmak kısmet olmaz diye hehe yinede mükemmel tabi.
fatal tragedy e bakmadım hiç o soloda süper ama nedendir bilinmez düşmedim hiç üstüne metboy koyar ya fatal tragedy i o atıyodu onu[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
fatal tragedy hoş güzel de petruccinin de konserde çalmadığı o alakasız sweep (sadece bizim gibi dinleyiciler çalamasın diye yazmış sanırım =p) çok kasıntı oluyor ya çalarken, sesler tam çıkmıyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
metboy eline sağlık çok güzel olmuş
mirage bu arada hepsini değil ama bi bölüm var orayı kaydederim sana istersen speedkills den neyse konuşuruz msnden[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
off yeter anladık çalabiliyosunuz... da koymayın şunları şuraya gece uykum kaçıyo :D videonun sonundaki bakış bence soloya ayrı bi ruh katmış zaten... :P[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
  • Yeni Oluştur...