Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream theater solosu atmak (videolu)

metboy

Öne çıkan mesajlar

süper abi cidden süper, bu arada arada serçe parmakla bend mi yapıyosun bana mı öyle geliyor?

bu arada müstekbal gitarım benim, kargoya vercekler hala göya öff. hırs yaptım çalışim bari.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Fena degilmis de ben neden daha zor seyler varken neden Under a Glass Moon? :)

Hayir zor calalim surat yapalim delisi bir insan degilimdir de, madem "sen bunu calamazsin hobaa" yapmis her kim ise yapan. :p

Bu arada gitarin marka ve modeli nedir, anlayamadim karanliktan?[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery

Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatal Tragedy olabilir evet, benim klasik gitarda oynarken attigim soloyu Petrucci'nin konserde elektro ile atamamasi boyle degisik bir ego tatmini oluyor. :p

Bu arada Acid Rain'in gitar partisyonlari cok eglencelidir bence :) Ondan sonraa, The Glass Prison'in 02:26 - 02:55 arasindaki gitar solosu da oyledir, Erotomania'daki Bach'imsi gecisler... Hah bir de The Dance of Eternity'nin 2:05-2:48 arasina asigim, hem cok zevkli calmasi hem de melodiyi cok seviyorum; keza o kismin sonuna dogru olan ragtime da oyle :D

Under a Glass Moon kotu oldugundan degil zaten, bilakis cok da severim ama ne bileyim eheh. :) Cok da guzel caldilar konserde bu arada, aklima geldi. :D[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery

Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

konser gerçekten mükemmeldi evet. heh
bu arada iyi hatırlattın bi kayıt işine girişince acid rainde koyim
sonra erotomania nın bi numarası yok kolay onuda koyarım olamdı.
the dance of eternity e kasıcam bütün hepsine vazgeçtim hiç bi zaman live çalmak kısmet olmaz diye hehe yinede mükemmel tabi.
fatal tragedy e bakmadım hiç o soloda süper ama nedendir bilinmez düşmedim hiç üstüne metboy koyar ya fatal tragedy i o atıyodu onu[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

metboy eline sağlık çok güzel olmuş
mirage bu arada hepsini değil ama bi bölüm var orayı kaydederim sana istersen speedkills den neyse konuşuruz msnden[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...