metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet under a glass moon'un solosunu atamıyacağıma dair söylentiler olduktan sonra küçük bir videoya çekeyim ve yollayım dedim, 1.7mb birşey izleyip yorum yaparsanız sevinirim :) under a glass moon not: çalarken hatalarım oldu ama 50 kere baştan çalıp kusursuzu yakalayayım diye uğraşmadım, teşekkür ederim şimdiden.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 farketmez hala eline veririm ahahaha şaka bi yana kaliten zaten belli kenk ;)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hayırlı işler[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çooooooooook sexy :D kendimi sapık gibi hissettim müzik bölümüne neler yazıyorum. hmpt =/[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben de atacam büyüyünce :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yarın istek üzerine spirit carries on çalıcam şimdi üşeniyorum, hem hava karanlık vs. :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 erotomania ile ytse jam kaydederim bende bi ara üşenmezsem de webcamden çok dandirik olur[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben bi when the water breaks'in başını rica ediyorum, şu ana kadar çalamadığım bi o var :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 when the water breaks'in başı derken 1. dakikadan önceki ritm yeri mi , yoksa 1. dakikadaki solo mu hangisi :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 solo değil, en başındaki aksak ritmli yerden bahsediyorum.o yerin de zaten bi kısmı zor.tablar mı yanlış bendeki bilmiyorum ama olmuyo yani bi türlü.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 helal olsun... laf edemiyorum ne desem bogazimda dugumleniyor[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 anladım, çok garip ama çok güzel bir ritm zaten o. bilmiyorum ben de tabları bile yok ama bulursam tabları denerim çıkarmayı. not: yatıyorum ben yarın tabları yollarsan bir ara iyi olur :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi güzel atmışsın helal cidden ama nasıl attığın görünmüyo çok karanlık belli olmuyo bi şey hani gençlere (bize) faydalı olacak şekilde düzenlesen ne güzel olur :)[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :-? keşke biraz kusursuzu yakalamak için uğraşsaymışsın diyorum ben. kritik isterken veya görücüye çıkarken öyle yapmak lazım bence.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 alakasız olucak belki biraz ama bende tornado of souls solosu rica edicem.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu ara çok yoğunum biraz vakit ayırabilirsem bende koyiyim hem when the water breaks'i hemde tornado of souls'u varmı başka istek heh[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tornado of souls isterim ben de ryan, ayrica parcanin sonunda bana selam yolla :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eğer istek kabul ediyorsan tornado of souls veya five magics o da olmadı Children of bodom dan kissing the shadow solosunu rica ediyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Güzel basarılı, fakat solo bittikten sonraki o bakıs zaten herseyi ifade ediyor :d ehehhe[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tornado of souls ryan'ın neyine ya ben koyarım birazdan =p solonun sonunu bilmiyorum ama orda fade out efekti veririm anlamazsınız :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: metboy, 18 Temmuz 2005 15:06 tarihinde demiş ki: ya ben koyarım birazdan yavaş :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Web camli arkadaş bulup metropolis koyyim bende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tornado of souls alın, ama sonunu bilmiyorum solonun o yüzden çalmadım. ben birkaç gün yokum çeşmedeyim idare etsin artık bu :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hocam yeniden helal sana...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sağol dorsia :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar