osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yaa beyler spawn koymak tan sIKILDIM aXisden yoq set homedist 1 yap yok .set home yok place yok bunu baska nasil koyabilirim axis olmadan??programlaysa eyer anlat1n ve hangi prog Oldugunu söylersiniz sewinirimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hazır world dosyaları var onları kullan http://www.dbsource.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ordan indirdim hepsini sacma sacma yerlerde Vendorlar war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 size sadece şunu söliim hazır world kullanmayın çok gereksiz npcler var ve her zaman bi .okluk çıkabilio söliim[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Olm elrond ben Marks(C....N) gelsene kanala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar