Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Cim Bom'un yeni transferi Heinz, F.Bahçe'nin yediği golleri görünce futbolcu olmaya karar verdi. Fenerbahçe'nin 1991-92 sezonunda UEFA Kupası'nda Sigma Olomouc'a 7-1 yenildiği karşılaşmayı tribünde izlediğini belirten Marek Heinz, yıllar önce Bild Gazetesi'ne verdiği demeçte, "O zaman henüz 13-14 yaşındaydım. Sigma'lı futbolcuların attığı her gol sonrası yaşadığı sevinci görünce, ‘Ben de onlar gibi olmalıyım' dedim" açıklamasını yapmıştı. Futbola da doğduğu kent olan Olomouc'un en büyük takımı Sigma'nın alt yapısında başlayan Heinz, 1996-97 sezonunda profesyonel oldu. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2000-2001'de Alman ekibi Hamburg'a giden Çek oyuncu, 2002'de ara transferde Armenia Bielefeld'e geçti ancak burada tutunamadı. Ardından Banik Ostrava'ya transfer olan Heinz, 1.5 yıl sonra da Möenchengladbach'ın kadrosuna katıldı. nahanda[signature][hline]Ardhath Ovedron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Amanında amanın.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 heh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 defolsun kıl kuyruk çekoslovak.Hayatında 2 tane gol atmış.10 bin dolarlık adamı gs zar zor getirdi.Şimdide dünya starı yaparlar.[signature][hline]tekrar deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 keşke 6-0 lık maçta da emekli olmayı düşünseydi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Rush, 31 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki: defolsun kıl kuyruk çekoslovak.Hayatında 2 tane gol atmış.10 bin dolarlık adamı gs zar zor getirdi.Şimdide dünya starı yaparlar. 8 milyonluk appiahtan iyi çıkmazsa bende neyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Appiah çok bi varlık gösteremedi ondan iyi olacak bence. Bu arada yorumlarda millet Appiahı çok beğeniyor.Ya ben futboldan anlamıyorum ya da digitürk başka maçlar yayınlıyor bana özel. Edik:Anlatım bozukluğu. [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 31 Ağustos 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fenerlilerdeki kuyruk acısınıda anlamış değilim haha 6-0'ı izlesen hede hedoooo O kim 10 bin dolarlık 5 bin dolarlık adam hurraa 2 gol atmış geçen sezon bu adam hiç bi şey yapmaz hedee hodooo. Saldır babam saldır komiksiniz valla okudukça bunları gülmekten kendimi alamıyorum. Fenerli olanlar aralarda okadar sırıtıyorki kosede bayrak olmasa bile anlaşılıyor heh...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kul kıy7rık acısı ? ne dion kardesim sen ya 6-0 lık macın ne alakası var lan sinir etmyin gece gece milleti.Sizdeki kıl kuyruk acısından sadece kendi saacma sapan sitenizde var bu yazı.Bir zamanlarda appiah vardı kovduunuz simdi o adam galatasarayı satın alıo oke ? laf atmayı bırakın nerde s.siz bi topluluk orda gsliler bencede[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Loli-pop, 31 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: keşke 6-0 lık maçta da emekli olmayı düşünseydi.. 6-0'lık maçı alakası burdan geliyor istiyorsan bana cevap yazmadan adam gibi sayfayı oku.. Bak işte yine kuyruk acısı olarak başladın sende yok hede hode bizim appiahımız gs yi satın alır hah harika işte Ayrıca bu yazı gazetelerdede çıktı ve bizzat Heinz ile yapılan bir sçyleyiş onu da ekliyim yanlış bilgilenme... [signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sen gazetedeki herseye inanıomusun ozaman yarın gsy satın aldıımı ilan vericem okursun oke ?[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşım bu bizzat Heinz'in ağzından yapılan bir söyleyiş diyorum hala anlatamadım galiba ? Neden bu kadar bu konuda inat ediyorsun birde bunu anlasam[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Para ancak buna yetti.. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Boşverin k3nkler.. sizin de paranız olacak.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Salla gitsin ya.[signature][hline]. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ah ah neler yaşadık biz bu kadrolarla valla ben razıyım. Şu yaşadığım ömürde bu galatasarayın başarılarını gördüğüm için çok mutluyum şahsen..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ya ben nedense hiç burada GSlilerle Beşiktaşlıların kapıştığını görmedim. Her açılan topikte ya GS-FB ya BJK-FB kapışması oluyor. Burada sorunlu ve kompleksli olanlar kim o zaman?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç. biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz.[signature][hline] selam : ) [Bu mesaj elaidi tarafından 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kapışma o zaman, madem o kadar büyüksün, hiç uğrama buraya, düşme bizim seviyemize[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hala devam valla baştan beri kuyruk acısı bu işte yalanmı sürekli laf atma eğilimi yokmu yalansa söleyin heh.. Önemli olan para değildir ayrıca ruhdur Takım ruhu olmadıktan sonra istersen milyar dolarların olsun. Bu takımları kuranlara saydı duy biraz bari öyle konuş[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: elaidi, 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç. biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz. lol fenerlilerde zaten 1907 de hadı top oynayalım dıye cıkmıslar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ehe yavas yavas =) ilk top oynamaya cikmislar ztn sona sona yillar icinde futbolu fln kesfettiler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: elaidi, 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç. biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz. zihniyete bak. :D sanki senin cebine giriyor para :D biz zenginiz diyor.sizde zengin neyiydi zengin bişiyi derler aklıma gelmedi. mi oluyonuz[signature][hline]Ardhath Ovedron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: elaidi, 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç. biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz. O zaman utanmanız lazım böyle fakir bir takımın avrupada elde ettigi basarının yarısını elde edemediniz.[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Diyorum ya Kuyruk acısı yalanmı :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar