Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe sayesinde

Khazab

Öne çıkan mesajlar

Cim Bom'un yeni transferi Heinz, F.Bahçe'nin yediği golleri görünce futbolcu olmaya karar verdi.

Fenerbahçe'nin 1991-92 sezonunda UEFA Kupası'nda Sigma Olomouc'a 7-1 yenildiği karşılaşmayı tribünde izlediğini belirten Marek Heinz, yıllar önce Bild Gazetesi'ne verdiği demeçte, "O zaman henüz 13-14 yaşındaydım. Sigma'lı futbolcuların attığı her gol sonrası yaşadığı sevinci görünce, ‘Ben de onlar gibi olmalıyım' dedim" açıklamasını yapmıştı.

Futbola da doğduğu kent olan Olomouc'un en büyük takımı Sigma'nın alt yapısında başlayan Heinz, 1996-97 sezonunda profesyonel oldu. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2000-2001'de Alman ekibi Hamburg'a giden Çek oyuncu, 2002'de ara transferde Armenia Bielefeld'e geçti ancak burada tutunamadı. Ardından Banik Ostrava'ya transfer olan Heinz, 1.5 yıl sonra da Möenchengladbach'ın kadrosuna katıldı.

nahanda[signature][hline]Ardhath
Ovedron
Sosyal ağlarda paylaş

Appiah çok bi varlık gösteremedi ondan iyi olacak bence.

Bu arada yorumlarda millet Appiahı çok beğeniyor.Ya ben futboldan anlamıyorum ya da digitürk başka maçlar yayınlıyor bana özel.

Edik:Anlatım bozukluğu.
[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 31 Ağustos 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerlilerdeki kuyruk acısınıda anlamış değilim haha

6-0'ı izlesen hede hedoooo
O kim 10 bin dolarlık 5 bin dolarlık adam hurraa
2 gol atmış geçen sezon bu adam hiç bi şey yapmaz hedee hodooo.

Saldır babam saldır komiksiniz valla okudukça bunları gülmekten kendimi alamıyorum. Fenerli olanlar aralarda okadar sırıtıyorki kosede bayrak olmasa bile anlaşılıyor heh...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]

[Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kul kıy7rık acısı ? ne dion kardesim sen ya 6-0 lık macın ne alakası var lan sinir etmyin gece gece milleti.Sizdeki kıl kuyruk acısından sadece kendi saacma sapan sitenizde var bu yazı.Bir zamanlarda appiah vardı kovduunuz simdi o adam galatasarayı satın alıo oke ? laf atmayı bırakın nerde s.siz bi topluluk orda gsliler bencede[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 31 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
keşke 6-0 lık maçta da emekli olmayı düşünseydi..

6-0'lık maçı alakası burdan geliyor istiyorsan bana cevap yazmadan adam gibi sayfayı oku.. Bak işte yine kuyruk acısı olarak başladın sende yok hede hode bizim appiahımız gs yi satın alır hah harika işte
Ayrıca bu yazı gazetelerdede çıktı ve bizzat Heinz ile yapılan bir sçyleyiş onu da ekliyim yanlış bilgilenme...
[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]

[Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bu bizzat Heinz'in ağzından yapılan bir söyleyiş diyorum hala anlatamadım galiba ? Neden bu kadar bu konuda inat ediyorsun birde bunu anlasam[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]

[Bu mesaj theCio tarafından 31 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben nedense hiç burada GSlilerle Beşiktaşlıların kapıştığını görmedim. Her açılan topikte ya GS-FB ya BJK-FB kapışması oluyor.
Burada sorunlu ve kompleksli olanlar kim o zaman?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Hala devam valla baştan beri kuyruk acısı bu işte yalanmı sürekli laf atma eğilimi yokmu yalansa söleyin heh.. Önemli olan para değildir ayrıca ruhdur Takım ruhu olmadıktan sonra istersen milyar dolarların olsun. Bu takımları kuranlara saydı duy biraz bari öyle konuş[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç.

biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz.

zihniyete bak. :D sanki senin cebine giriyor para :D biz zenginiz diyor.sizde zengin neyiydi zengin bişiyi derler aklıma gelmedi. mi oluyonuz[signature][hline]Ardhath
Ovedron
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 31 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
Sizi küçük görmemizden kaynaklanan bir sonuç.

biriniz jimnastik klubüsünüz biriniz fakirsiniz.

O zaman utanmanız lazım böyle fakir bir takımın avrupada elde ettigi basarının yarısını elde edemediniz.[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...