Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesafe ilişkiyi bittir mi?

hyde

Öne çıkan mesajlar

biginjapan said:
Stifler said:
her ilişkide olduğu gibi güven lazım.
ve bunun değerini bilecek insanlar.

ozaman bitmez.

Daha önce yaşadığın bi ilişkiye dayanarak mı sölüyosun böyle yoksa bi varsayım mı?

güvenin olmadığı hiçbir ilişki yürümezki.
1 gün sonrada 10 yıl sonrada patlak verir.

birbirinizden uzaktaysanız ve aranızda kulağınıza gelene bile hayır diyebilecek kadar büyük bir güven yoksa aranızda evet yürümez.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
adamına göre değişir

cevabı uzun zaman önce verilmiş zaten.sizinle ve karşınızdakiyle ilgili.Birde kesinlikle yaş ile ilgili.17-18 yaşında falansanız zaten öhhh diyorum ne gerek var uzaktan ilişkiye falan.Ama yaş 24-25 olduysa(bkz. bir arkadaşım ekolü) ben insandan biraz sadakat birazda özveri beklerim açıkçası.Tabi iddia "aşığım arkadaşmım ben" desturuyla başlıyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

ses said:
kermit said:
adamına göre değişir

cevabı uzun zaman önce verilmiş zaten.sizinle ve karşınızdakiyle ilgili.Birde kesinlikle yaş ile ilgili.17-18 yaşında falansanız zaten öhhh diyorum ne gerek var uzaktan ilişkiye falan.Ama yaş 24-25 olduysa(bkz. bir arkadaşım ekolü) ben insandan biraz sadakat birazda özveri beklerim açıkçası.Tabi iddia "aşığım arkadaşmım ben" desturuyla başlıyorsa.

20 yaş? var mı bi şansım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süreli ve ciddi bir ilişki için öncelikle kişi kendini bilmeli, yani biraz olgunluk ister. Genç yaşlarda bu işler olmaz hele üniversite zamannı olmaz hele lise zamanı hiç olmaz. Zaten o süreçde var olan şey karşı tarafı beğenmedir, cinsel cazibesidir, işin içine birazda aşk girer zaten onunda temelinde cinsel dürtüler vardır, birazda ego tatmini. Yanlış değil tabi bunlar doğanın kanunu hem iyide oluyor işte tecrübe kazanmak, kaşı cinsi tanımak adına (cinsel anlamda demiyorum), gelecekde sağlıklı bir ilişki gerekli olan temel atılır.

Ama tutupda o süreçde kendinizi kaybetmeyin, aman ben yandım felan çöllere düşdüm gibi :) nihayetinde gülüp geçecek ne kadar aptalmışım diyeceksiniz ve hepsini unutacaksınız.

Edit: Son olarak aşkın metafiziğini alıp okumanı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer seviyorsan ve istekliysen bu durum tamamen sana kalmış bir olay. kendi arkadaşımdan bahsedeyim, sevgilisi polonyalı bi kız ve yılda en fazla 1-2 kere görüşebiliyorlar(ki zaten kız geldimi yada arkadaş gittimi onun yanına en azından 1 aya yakın kalıyor) ve 3 yıldır beraberler. ha sorun çıkıyor, kaç kere bu konu hakkında konuştuğumuz oldu, aşırı zor bir durum - en azından onun ağzından duyduklarıma göre söylüyorum -

birde şu insanların "olduğun yerde kızmı yok?" lafına tilt oluyorum. ilişkilere bakış açısını pure dikkat derecesinde "pipi♥kuku" olarak bakmayın yahu artık

edik. ama genede uzak ilişkiler pek sağlıklı olmuyor diyeyim, ki yeni tanıştığın biriyle ise hiç çekilmez çünkü hem karşında ki kişiyi ilişkide tanımak istersin ve buda biraz zorlaşır. ha yıllardır berabersindir sonradan kız taşınmıştır falan e o zaman size kalmış birşey. ama genede uzak ilişkiler biraz zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kolay değil bunu söyledim başta.etkili olan o kadar çok etken varki.Örneğin mesafe ama nasıl bir mesafe.yani 3 saatlik yolmu 33 saatlik yolmu?(33 sallama değil şu an benimki öyle:D)Eğer haftada bir gidip görebilirim dersen neden olmasın.
Ama ayda bir, 3 ayda bir, altı ayda bir diye devam ettimi her babayiğidin harcı değil.Yaş mevzusunu o yüzden dile getirdim.Eğer aşıksan, karşındakini tanıyorsan, sadaket denilen erdem sizde default olarak mevcutsa her türlü devam edebilir.Ama biri için bile "acaba" diyorsan hiç uğraşma.Çünkü tam bir ömür törpüsüdür mesafeli ilişki.Herkesin ve her yaşın kaldıracağı iş değil.Ama kendinden ve karşındakinden eminsen yaşında bi önemi yok pek tabi.
Şahsi fikrimi sorarsan 20 yaş bu çeşit bir bağlılık için bence çok erken.Etrafını sağlıklı gözlerle görebilmeye başladığın zamanlarda ilişki mevzusunda daha verimli seçimler yapabilirsin bence.Ben yaşamana bak derim, şu an için mesafeli ilişki erken senin için
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Belli bir sürece kadar pipi/kuku olarak geçer ilişki. Aslında temeli zaten o. Daha ileri seviyede pipi/kuku arasında bir uyum varsa onun üzerine birşeyler inşa edilir. Temelinde hepsi üreme içgüdüsü başkada bir halt değil.

kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

iyide ben ilişkide seks olmayacak diye birşey demedim. elbette içgüdüsel birşey olduğu için yapıyorsun fakat sorun şu; benim demek istediğim şey
Sevgili olmak vardır:
birşeyler paylaşırsın, 7/24 pozisyon sağlayabilcek her uygun mekanda terlemek değilde, dışarda ortak birşeyler yapabildiğin bir ilişki vardır, daha çok hissiyatın ön planda olduğu gibi.
Birde fuckmate durumu vardır. 2 si çok ayrı kavramlar.
senin bahsettiğin şey daha farklı. ben demiyorum sevgilinle yatamazsın. sadece bakış açısı farklı. tabi bu genede kişiden kişiye değişen birşey
Sosyal ağlarda paylaş

ses said:
kolay değil bunu söyledim başta.etkili olan o kadar çok etken varki.Örneğin mesafe ama nasıl bir mesafe.yani 3 saatlik yolmu 33 saatlik yolmu?(33 sallama değil şu an benimki öyle:D)Eğer haftada bir gidip görebilirim dersen neden olmasın.
Ama ayda bir, 3 ayda bir, altı ayda bir diye devam ettimi her babayiğidin harcı değil.Yaş mevzusunu o yüzden dile getirdim.Eğer aşıksan, karşındakini tanıyorsan, sadaket denilen erdem sizde default olarak mevcutsa her türlü devam edebilir.Ama biri için bile "acaba" diyorsan hiç uğraşma.Çünkü tam bir ömür törpüsüdür mesafeli ilişki.Herkesin ve her yaşın kaldıracağı iş değil.Ama kendinden ve karşındakinden eminsen yaşında bi önemi yok pek tabi.
Şahsi fikrimi sorarsan 20 yaş bu çeşit bir bağlılık için bence çok erken.Etrafını sağlıklı gözlerle görebilmeye başladığın zamanlarda ilişki mevzusunda daha verimli seçimler yapabilirsin bence.Ben yaşamana bak derim, şu an için mesafeli ilişki erken senin için

Hani ben gittiği yere kadar gitsin diye bakıyorum ama bu seferde bittği zaman daha çok acı çekmek var işin sonunda.Güvenmek çok zor gerçekten, çok yıpratıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
iyide ben ilişkide seks olmayacak diye birşey demedim. elbette içgüdüsel birşey olduğu için yapıyorsun fakat sorun şu; benim demek istediğim şey
Sevgili olmak vardır:
birşeyler paylaşırsın, 7/24 pozisyon sağlayabilcek her uygun mekanda terlemek değilde, dışarda ortak birşeyler yapabildiğin bir ilişki vardır, daha çok hissiyatın ön planda olduğu gibi.
Birde fuckmate durumu vardır. 2 si çok ayrı kavramlar.
senin bahsettiğin şey daha farklı. ben demiyorum sevgilinle yatamazsın. sadece bakış açısı farklı. tabi bu genede kişiden kişiye değişen birşey

aslına bakarsan orada kuku/pipi mevzusuyla anlatılmak istenen kimyasal çekim yoksa çiftler arasında zaten geleceğe dönük planlar ve yatırımlar yapmanın bi anlamı yok manasında.Elbette kimse 7/24 sevişilmeli demiyor(efor? performans? ohannes!?) ama temeli sağlam bir ilişkinin yolu her zaman yataktaki uyumdan geçer buda yadsınamaz bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...