jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu arada koptum eta kullaniyorum is yerinde o kadar cok ie ye paticik yazmisimki elim alismis musteri kismina paticik yazdim koptum.[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bir pala bir de druid kopyaladım ben.Palayı shield+hs yapmak için druidi ise keyfine açtım :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lol warriorların bineği shamanlarında totemleri yok horde da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yav allah askina biri ne yapmam gerektigini soylesin test servarina girmek icin[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 acc nuzla bir krakter kopyalayın fix lvl 60 karakterler var. Üzerlerinde fix setler ve silahlar. Test patchini indirin. Kurun. Oyunun içinde ayrı bir kalsör açılıyor wow test diye onun çindeki test clientiyle server a bağlanın ve hammer of wrath ı deneyin çünkü ben deneyemedim. her 5dk da bir #132 hatası veriyor. Tam duel e başladım stun ı attım crusader judge ladım, aura değiştirdim basıyorum holy shock a oyundan düştüm. 3 defa üstü üste olunca bunun ilahi bir adalet olduuna innanmaya başadım (bak tüylerim diken diken oldu :-P )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eheeheh tamam patchi indirdim movie carakterde dedim bir pala bir warrior :P ama aksama bakabilecegim :P isteyim cunku :( test serverina girmek icin oyunun icinden server mi secmemiz lazim[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Black Lotus is no longer soulbound. The Effects of Flasks will now persist through death. Blackfury and Black Amnesty now bind when equipped. Dark Iron mineral nodes will now sometimes appear in the Burning Steppes and Searing Gorge. Enchanting an item with an enchantment that will cause the item to become soulbound will now prompt the enchanter with a warning message before the enchantment is cast. Buynlar benim biraz dikkatimi çeken değişimler oldu.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 turkce mealini alabilirmiyim ozellikle blackfurry olan kismini :) birde yav su patch manuel olarak nereden indirebilirim.is yerinden baglanamiyorum engelli.[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Daha önce binds on picked up olan bi tarifti, yapan kişiden başkası kullanamıyodu kısacası şimdi yapan kişilere satma hakkı geldi, veya gerekli malzemeleri toplayıp bi başkasına yaptırabilirsin.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Off hala problemli test realm :/ Cat formu test edicem,düşman adama tıkladığım anda crash yiyorum :P[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 valla iyimis ama zaten repu anasini aglatiyor milletin :) 234234 adet dark iron bar :)[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 teste girebilenler test clientı açtıklarında sol altt yazan versiyonu yazabilirler mi buraya ? patch indirdim ama kurarken hata veriyor surekl,. test clientında versiyon 0.6.0 gosteriyor ama kopyaladıgım karakterleri gorebiliyorum. oyuna girmeye calısınca loading ekranı bittikten sonra wow error verip kapanıyıor[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 19 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 0.6.0 değil 0.7.0 olacak[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 girsenizde paso critical error alıcaksınız kanser olmak istemeyen girmesin hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi bari bir bende değilmiş 132 vakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Heh blizzard sorunun bizden kaynaklandığını düşünüyor :) Technical support forum alanını dolaşın[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Aman allahım pet skiller harika lol 5 training points = 30 resistance 15 training points = 60 resistance 45 training points = 90 resistance 90 training points = 120 resistance ben herhalde 15 er puandan bütün resistancelara 60 alıp fire a 90 alabilirim. ayrıca 185 training points = 40 stamina 125 yada 150 ye = 1000 armor alabiliyorsunuz lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Abso'nun 1.7 Patch Şeysi Yeni patch ile gelen yenilikleri yukarıdaki linkten tartışınız. Burası daha özel bir konu üzerine açılmış bir başlık. Konuşulanlar indirekt olsada bir şekilde ilgili olduğu için başlık sahibinden istek gelmediği taktirde önceki mesajlara dokunmuyorum. Bundan sonrakilere gerekeni yapıcam.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 UI ile alakalımı bu eror132 ? herifin biri ui sildim düzeldi dedi ama sanmam. warmı ui kullanmayıpta crash yiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yok yok UI ile alakası yok. Bende yok UI aa birisine tıkladığım anda çaaat[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 world server is down. ne zaman gelir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 suanda tartisildigi baslik.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 10 saat world down. crash hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Adamlar hala çözemedi yuh be[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 login i geçior bende karakteri seçip yüklemeden sonra disconnect oluyorum.server load ise high gösterior sizlerde durum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar