Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Realm

Sensible

Öne çıkan mesajlar

acc nuzla bir krakter kopyalayın fix lvl 60 karakterler var. Üzerlerinde fix setler ve silahlar. Test patchini indirin. Kurun. Oyunun içinde ayrı bir kalsör açılıyor wow test diye onun çindeki test clientiyle server a bağlanın ve hammer of wrath ı deneyin çünkü ben deneyemedim. her 5dk da bir #132 hatası veriyor. Tam duel e başladım stun ı attım crusader judge ladım, aura değiştirdim basıyorum holy shock a oyundan düştüm. 3 defa üstü üste olunca bunun ilahi bir adalet olduuna innanmaya başadım (bak tüylerim diken diken oldu :-P )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Black Lotus is no longer soulbound.
The Effects of Flasks will now persist through death.
Blackfury and Black Amnesty now bind when equipped.
Dark Iron mineral nodes will now sometimes appear in the Burning Steppes and Searing Gorge.
Enchanting an item with an enchantment that will cause the item to become soulbound will now prompt the enchanter with a warning message before the enchantment is cast.

Buynlar benim biraz dikkatimi çeken değişimler oldu.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

teste girebilenler test clientı açtıklarında sol altt yazan versiyonu yazabilirler mi buraya ? patch indirdim ama kurarken hata veriyor surekl,. test clientında versiyon 0.6.0 gosteriyor ama kopyaladıgım karakterleri gorebiliyorum. oyuna girmeye calısınca loading ekranı bittikten sonra wow error verip kapanıyıor[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 19 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aman allahım pet skiller harika lol
5 training points = 30 resistance
15 training points = 60 resistance
45 training points = 90 resistance
90 training points = 120 resistance

ben herhalde 15 er puandan bütün resistancelara 60 alıp fire a 90 alabilirim.

ayrıca 185 training points = 40 stamina
125 yada 150 ye = 1000 armor alabiliyorsunuz lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Abso'nun 1.7 Patch Şeysi

Yeni patch ile gelen yenilikleri yukarıdaki linkten tartışınız. Burası daha özel bir konu üzerine açılmış bir başlık. Konuşulanlar indirekt olsada bir şekilde ilgili olduğu için başlık sahibinden istek gelmediği taktirde önceki mesajlara dokunmuyorum. Bundan sonrakilere gerekeni yapıcam.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...