Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kuşadası'nda bulunan aqua parklar ile ilgili araştırma yaptım fakat 3-4 konu başlığı bulabildim. ilk olarak kuşadası doğası ve merkezi bir yerde olması nedeni ile pek çok turistin kalbini çalıyor (aydın'ın ortasında, bodrum,didim,ayvalık vb. yerlere giderken geçilen bir durak) tatilde sıcaklardan bunaldıysanız deniz ve havuz başlıca tercihleriniz olacaktır. havuz haricinde aquapark'larda altarnatifler :) lafı çok fazla uzatmadan kuşadası'nda bulunan aquapark'lar hakkında bilgi vereyim: Adaland Adaland, kuşadası'nın ve avrupa'nın en iyi aquaparklarından birisidir. Yeri gerçekten muhteşemdir ve bulunduğunuz konumda kendinizi adada hissedersiniz. çevresi tamamen ağaçlarla çevrili, uzaktan deniz manzarası. tamamen farklı yapılmış ve heryeri farklı donatılmış. fazla bina izlenimi vermiyor ve havuzları gayet büyük. yeterince kaydırak seçidi bulunurken birde rafting hizmeti ve okyanus gibi bölümleri var. gerçekten akıl almaz derecede büyük ve her 2-3 senede bir yeni bölümler ekleniyor. bu aquapark'ta tur atıp, tanımak amacı ile bir tren gezisi bile var. şuanda avrupa'nın en büyük aquaparklarından birisi. sloganlarındada belirtmişler, sitesinden çok çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. anlat anlat bitmez adaland :) Web sitesi: Adaland İletişim bilgileri: Çamlimanı Mevkii Kuşadası Aydın/Türkiye Tel : + 90 256 618 12 52 (pbx) Fax: + 90 256 618 13 50 [email protected] Aqua Fantasy türk eğitim derneğine bağlı ve kuşadası'nda ki ünlü ve lüks otellerin arasında kalmıştı. kuşadası'na girişte, dağların biraz alt tarafına doğru bakıldığına fark edilebiliyor. özellikle dalga havuzu çok güzel olan bu yerde değişik kaydırak türleri mevcut. yemek yeme alanları ise fena değil ve türk gelenek/göreneklerine uygun şeyler var. kuşadası'nda adaland'den sonra en iyi aqua parklardan birisi. gidilmesi tavsiye edilir. ayrıca hotel hizmetleride var, fantasy hotel olarak geçiyordu sanırım. Web sitesi: Aqua Fantasy İletişim bilgileri: Adres: Ephesus Beach (Pamucak) Selçuk – İZMİR Tel: ( 0232 ) 893 11 11 / Fax : ( 0232 ) 893 11 10 – ( 0232 ) 893 14 10 / E-Mail: [email protected] Aqualand kuşadası'ndaki long beach gibi iyi ve güzel bir yerde bulunuyor. hotel ve aquapark hizmetleri var. long beach gibi bir yerin kurumu ve gelişmesini bunlar sağlamıştır. sahipleri yabancı idi. oldukça büyük bir yüzme havuzu var. kaydırak çeşitleri diğer aquapark'takilerle klasik. değişik veya farklı olarak 1 tane kaydırakları var. küçük ve ucuz bir yer. genede oldukça sevimli ve görülmeye değer bir yer. Web sitesi:Aqualand (web sitelerini bulamadım, şuanda isim değişikli yapıyorlardı o yüzden en tanıtıcı kaynak olarak kusadasi.com'dan link verdim, yeterince iyi tanıtıyor) İletişim bilgileri: Sahil Siteleri - Long Beach Turistik Tesisleri Kusadasi / AYDIN / TURKEY TEL: +90 256 6181252 (PBX) FAX: +90 256 6181350 sonuç olarak kuşadası'nda 3 tane aquapark var. 3'ünüde gezdim tozdum. aquaparkları fazlası ile severim. adaland kesinlikle kaçırmamanız gereken, çok güzel bir yer. aquafantasy ve aqualand'in ise kendilerine göre çok çok daha farklı havaları ve özellikleri var. gitmişken hepsine uğrayabilirsiniz :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gecen sene adalanddeydim super yer cidden.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gerçektende anlata anlata bitirilemeyecek bir yer :) adaland çok büyük, yukarıdaki okyanusa benzer bir havuz yapmışlar. gittikçe derinleşiyor. 3 tane ayrı yükseklikteki kuleler var, okyanusun en derin bölgesine atlıyorsunuz. ilk ikisi hadi neysede, üçüncüden atlamak adamı zorluyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 güzeldir Adaland. Geçen sene turist sanıp iyi bi kazık girişiminde bulundular bana 2 kepce dondurmaya 6 milyon para istediler.Ama eğlence olarak Kuşadası'nın en süper yeridir.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: orc_lord, 07 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki: gerçektende anlata anlata bitirilemeyecek bir yer :) adaland çok büyük, yukarıdaki okyanusa benzer bir havuz yapmışlar. gittikçe derinleşiyor. 3 tane ayrı yükseklikteki kuleler var, okyanusun en derin bölgesine atlıyorsunuz. ilk ikisi hadi neysede, üçüncüden atlamak adamı zorluyor :) O havuzda bizim arkadaş derin sanıp sığ yere balıklama atladı ön dişler pert oldu :p Bende o 3. kuleden balıklama atladım belim kırılıyordu az kaldı =) Ama en zevklisi kara delik manyak adrenalinli bişi ya[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Adaland'e gitmiştim çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 avrupa'nin birincisiydi sanirim adaland ?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende öyle hatırlıyorum.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Avrupa'nın alan olarak en büyük aquapark'ı ama alan olarak.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet şuanda avrupa'nın birincisi konumunda ve gayet kaliteli, iyi bir yer. fiyatları biraz pahalı olsada değiyor. orada ben algida dondurma yemiştim, fiyatları normal fiyatlardı. ama neresinde yedin bilemiyorum :-p eee, herhalde sığ bir havuz. kocaman yazılarla boyu ve atlamanın ancak atlama bölgelerinde olabileceği yazıyor koca koca :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben en son geçen cuma bodrumdakine gittim . Dedemana . Adrenalin ağzımdan çıktı artık o derece şeyler var orası biraz sakat dirseğim falan kanadı da Adalandi ilk defa duyuyorum . Ne kadar büyüsem de bu Aquapark olayından vazgeçemiyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: orc_lord, 09 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: fiyatları biraz pahalı olsada değiyor. orada ben algida dondurma yemiştim, fiyatları normal fiyatlardı. ama neresinde yedin bilemiyorum :-p eee, herhalde sığ bir havuz. Algidalar normal 250 bin mi ne oynuyodu biz gittik salak gibi pastaneden almaya calıştık zaten kartta 4 milyon mu ne kalmıstı allahtan 6 m tuttuda karttan cekemedi yani kazık yememiş oldum böylelikle =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehehe sen kazık yemeyip kazık atmışsın :-p yemek fiyatları genelde tuzlu, bence oralarda yemek biraz kastırır fakat onun haricinde gerçektende güzel yerler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adaland amerika'daki 1 dergi ve 1 gazetenin "serinleyin ve bir su parkına gidin" tarzındaki bir araştırma ve haberinde dünyanın en iyi 10 aquapark'ından birisi seçilmiş. sabah ve milliyet gibi gazetelerde okudum ve röportaj yapmışlar genel yöneticisi ile. 135 bin metre kare üzerine kurulmuş, 25 bin metrekarelik daha alan almışlar. yeni şeyler yapıyorlar. 15 taneye yakın çocuk kaydırağı ve 10'un üzerinde yetişkin kaydırakları varmış. kapalı kaydıraklarından birinin uzunluğu 100 metreymiş. dergideki listede avrupa'dan seçilen tek aquapark, adaland olmuş. ayrıca kapaktaki resimlerin hepsi (3 veya 4 olacaktı) adaland'den.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yanlız oranın en kötü olayı merdiven öldürüo insanı ben 2 günde anca kendime gelmiştim.en az 2000 basamak fln çıkıosun orda .eve döndüünde yüriyecek halin kalmıo.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 adaland dışında izmir kuşadası çeşme civarında bi aqua parka gidilmez zaten izmir merkezde de bi tane var selçuktakinede gittim ama adaland başka (yiyecek içecek fiyatıda başka 8-)) merdivenlerde yaktığım kadar kaloriyi hep yaksam incecik kalırdım bi de görevlilerin vücutları çok güzel (yanlış anlaşılmasın hemen ama öyleler) biraz kaktırıyolar ha bi de servisleri var çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ooo superdir harbiden kus adasının aquaparkları :) her ne kadar sadece birine gitsem de.o gun doymustum walla herbiseycie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bugün tekrar gittim. 30 milyon olan giriş fiyatı değişmemiş. her gittiğimde yenilendiğini ve bir o kadar daha geliştiğini görüyorum. eklenen servisler, direk otellerle olan servisler vb. şeyler. ayrıca john's diye yeni bir kahve dükkanı açılmış. daha doğrusu starbucs tarzında. soğuk ve sıcak türleri bulunuyor. gayet güzeldi. sanıyorum ki hiç bıkmadan gidebileceğim, gayet güzel bir yer adaland.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar