hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 istanbul beylik düzü nasıl bir yer nerelere yakın beşiktaşa falan yakın mı büyük çekmece nasıl bır yerdır istanbulu bılen arkadaslar yardım lutfen[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi bilsem:) gıdıcem ama kısa zamanda[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 taksime yol aciksa 1 saat mesafede olan bi yer[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 besiktas beylikduzu ve buyukcekmece aynı yakada yer alırlar fakat b.cekmece ve beylikduzu besiktasa uzak sayılabilir.. buyukcekmece istanbulun cıkısında yer alıor..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tuyap orda diye biliyorum[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Düz biryer olsa gerek.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Böyle dümdüz İstanbul un en sağlam zeminine sahip ve en çirkin yerlerinden biri. Güzel bi yer aslında ama etrafı 20-3 katlı kooperatifler işgal ettiğinden çirkin bi görüntüsü var her daim şantiye kıvamında sitenin dışına çıktınmı sürekli bir inşaat yol yapımı falan var. Yağmurda çamurdan geçilmiyor Kışın çok kar alıyor ulaşım güçleşiyor. Taksime yol açıksa 1 saatte gidilir. Normal gündüz vaktiyse 2-3 saatte gidersen yat kalk şükret[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beylikdüzü birleşik yazılır , musulkerkük , scarletmonastry gibi.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 b e y l ı k d u z u oldumu :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Beylikdüzü'nün en büyük dezavantajı taksim/beşiktaş/bakırköy ve bilumum büyük ilçeye uzaktır. Onun dışında blackchaos'un dediği gibi sürekli bir şantiye görünümü vardır sitelerin dışında. Sürekli yeni binalra yapılır.. Zemini konusunda tam tersi şeyler duymuştum ben ama bilmiyorum. Avantajı ise sakin ve dzenli bir görünümüm vardır sitelerde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: hyde, 01 Eylül 2005 14:14 tarihinde demiş ki: b e y l ı k d u z u oldumu :P lol al itşte[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Head, 01 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki: musulkerkük , scarletmonastry gibi. musulkerkük ne be eheueu Türkçe yazım hatası için ingilizce örnek veren tek kişilik =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beylikdüzü..hiç seviyorum orayı ya.dağ taş toz toprak yerler.daralıyorum oralarda oksijen alamıorum wallahi ya :) kötü bi yer yani.vede uzak[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: zlorwf, 01 Eylül 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Düz biryer olsa gerek. Benden önce davranmış kahretsin :-)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yapmayın bee beykent unı kampusu orada ımıs ne olur dogru soyleyın ıyı bır yer deyın bana :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hangi bölüm mesela bizm arkadaş Beykent de sinema okuyor taksimde kampüsleri beşiktaşta ev aldı takılıyor. İyide sorun değilki kampüs güzeldir haftasonları takılırsın dışarıya işte. Ama gece çıkamassın bence dışarı beylikdüzünde oturursan gelmen çok sakat olur yanı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uluslararası ılıskıler ya ıgrenc oldu ıstanbulda oku dısarı gece cıkma super kampus dedıgımde fakulte heral yurdu nerde onu bıle bılmıyorum[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beylidüzünde yaşayacaksan araban olması gerekir öyle gezmek için onun dışında bi problem yok büyükçekmece de öyle hatta taksime fln 25 dk da gidebilirsn yol açıksa yada etilere tem den gidebilirsin yine 30 dk da ama trafik bu belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: hyde, 01 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: istanbul beylik düzü nasıl bir yer nerelere yakın beşiktaşa falan yakın mı büyük çekmece nasıl bır yerdır istanbulu bılen arkadaslar yardım lutfen dumduz biyer iste :D, saka bi yana istanbulun disinda diyebilirim heryere uzak anasini satim :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: hyde, 01 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: istanbul beylik düzü nasıl bir yer nerelere yakın beşiktaşa falan yakın mı büyük çekmece nasıl bır yerdır istanbulu bılen arkadaslar yardım lutfen İstanbul'un dışı. Merkeze çok uzak. Merkezi Taksim kabul ediyorum. Tatilya falanda bu ilçede. 10-15 katlı evler var. Kablo internet var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: jarjar, 01 Eylül 2005 16:36 tarihinde demiş ki: hatta taksime fln 25 dk da gidebilirsn yol açıksa yada etilere tem den gidebilirsin yine 30 dk da ama trafik bu belli olmaz arkadaş b. düzünde oturuyor, geçen sene itü maslak kampüsüne 1.5 saatten aşağı gelemedi(ders saatleri 09:00-16:00)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beylildüzünde oturuoyorum. hemen gel buraya!!!! ( krolar doldurmadan ne kadar kafa adam toplayabilirsem artık :D )[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: cenx, 01 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki: beylildüzünde oturuoyorum. hemen gel buraya!!!! ( krolar doldurmadan ne kadar kafa adam toplayabilirsem artık :D ) ok hemem gelıyorum :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kimselerin gitmediği.. gidip de görmediği.. görüpde duymadığı yerdeyiz.. bu hafta beylik düzündeyiz. burada dolaşırken bir kaç beykent öğrencisi, bir tüyap bir de eğlence çadırıyla karşılaştık ama içlerindne bir vardı ki.. o 27 kardelşi 4 annesi 3 babası ve 8 anneannesiyle yaşayan küçük beylik.. beylik kaça gidiyorsun? -sak-kiz -kaç yaşıdnasın? -sak-kiz -peki bize bir şarkı okur musun? -pek-ki.. haydi durmaaaaa düz diyorsuuuun söyle banaa nere düzeeeeem beylidüzüüüü düzgün omuuuuş söyle banaaa nere düzeeeem[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tühh keşke daha erken görseydim bu konuyu... ilk cevabı ben yazmak isterdim "kesin iğrenç espriler yapılacak ve bir mantar sinirden kıpkırmızı olacak" diye.. ama artık iğrenç espriler yapıldığını herkes görüyor ve benim bu öngörümün bir değeri yok..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar