hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 BabacumMostors baya ıyıydı :P evt ıgrenc otesı espırıler ama anladım az bıraz nasıl bır yer[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beylikdüzü güzel bir yer[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok beee.. harbi allahı dağı yani beykente giden arkadaşlarım var nefret ettiler oradan ehuehe[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Revenge, 01 Eylül 2005 14:56 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 01 Eylül 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Düz biryer olsa gerek. Benden önce davranmış kahretsin :-) nayııır, ilk quotelayan ben olcaktım[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BabacumMostors, 02 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: yok beee.. harbi allahı dağı yani beykente giden arkadaşlarım var nefret ettiler oradan ehuehe sagol be ıcımı ferahlatın :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beykenti mi kazandın yoksa oraya mı taşınıyorsun? mesela moda nasıl bir yer deseyidn neler neler yamazdımda.. yani şimdi hayal kırıklıklarıyla yaşatmak istmem kimseyi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şole diim beylıdzunde oturuom ALLAHI'IN DAĞI :lol:[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben de beykent unideyim. İşletme 2 ye geçtim bu yıl. Şöyle diim yazın büyükçekmece süper bir yer oluverir ama yazın bir işin olmayacağı için salla gitsin demin yazdığımı :) Üzgünüm ama beylikdüzü tam anlamıyla kabus gibi. Ben büyükçekmece orduevinde kalıyorum yapacak pek bir şey olmuyor. Yapacakların en fazla arkadaşlarınla yurtta, evlerinde vs. takılmak veya migrosa gitmek olacak. Benim kız arkadaş taksim kampüsündeydi anam ağlıyordu valla her gün git gel. Gerçi o da geliyordu haftada 1-2 kere. Bu seferde eve dönüşü birlikte yapıyorduk zorunlu arabayla bırakıyorduk kızı benzin parası anamızı ağlatıyordu. Bu arada taksime gitmek 1,5 saat sürüyor yaklaşık beylikdüzünden ortalama trafikte(tecrübeyle sabit) Seneye ayazağadayız ama 1 yıl işkence çekeceksin sadece... [Bu mesaj ColdShadow tarafından 02 Eylül 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 paso fabrikalar yokmu orda ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar