Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Biliyorum baydı ama şu 1.7 ile beraber gelecek pvp-rp serverlarında oynamayı planlayanlarla beraber bi oluşum kurma planları yapıyorduk bi arkadaşla. Planımız uluslararası bi guild kurmak. Sadece türk oyuncuları almak, özellikle hepsinin oturmuş karakterleri varken ve ayrılmayı düşünmüyoken , hata olurdu. Böylece yeterli sayıda oyuncu bulunabilir. Dediğim gibi sadece olsa ne güzel olur modunda kurduğumuz hayallerimiz. Horde olmak istiyoruz ama eğer katılmak isteyen olursa çoğunluğun dediği geçerli olacaktır. (lütfen horde deyin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uluslararası bir oluşum ve sadece türkleri guilde almak ? DIIIIT anlam hatası :) Gerisi fikir olarak güzel :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pvp- rp ne olacak şimdi? rp mi yapıcaz pvp nin yanında? yani rp yapan zaten pvp serwerındada yapar? yoksa ben mi yanlış biliorum rp farklı bi kavramda kullanılıomu wow da?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kısacası pvp serverı olacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yoo anlam hatası yok gibi. ayrıca bu pvp-rpler normal serverların tam tersi olucak. Yani hem pvp serverlarındaki gibi pvp flagleri contested territorylerde açık olucak ve rp serverlarındaki gibi katı kurallar olucak. Yani swedish meatballs gibi bi guild ve makemelaugh gibi isimler olmuycak. P.s. : Yine de açıyım şu konuyu. Uluslararası olucaz ve sadece türkleri almak gibi bişey olmuycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Pardon okuma hatası yapmışım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben pvp-rp serverlarına gelmeyi düşünüyorum ,Horde,alliance fark etmez ama madem çok istiyorsun horde diyim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sevindim. 3 kişi olduk bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben kesinlikle bir dwarf hunter yapcam.Canım çok feci orc kafası avlamak istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Rebelution, 31 Ağustos 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Sevindim. 3 kişi olduk bile merhaba, uzun zamandır level 60 druid oynuyorum shattered hand serverında hafif baymaya başladım size katılırım pvp&rp gerçekten çok keyifli bir ortama benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben de gelirim, argent dawndaki lockumdan beri rp'ye hasretim(aylardır bakmıyorum bile).Bl paladinim var, genelde onunla pvp, mc, onyxia vs kastığım için çok sık uğrayamam belki ama gelmeyi çok isterim.Horde mu alliance mı olucak guild?[signature][hline]Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean... Edit Notu : Haaaa, horde'muş :D [Bu mesaj Kelemvor tarafından 31 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende gelirim... Zaten rp serverındayım o yüzden pek bi değişiklik olmas heralde benim için...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende bekliyorum bakalım , memnun olurum sizlerle beraber bişiler yapmaktan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Katılmak istiyenler msn'lerini özel mesaj olarak atarlarsa sevinirim. Toplu konuşma ile kararlarımızı alırız. Guild ismi, horde mu alliance mı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya hele bi açılsın da üstad dereyi görelim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tabi haklısın ama önceden hazır olalım istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşlarla tauren sürüsü olarak gelirdik ama sanırım bu oluşumu euda yapacaksınız.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bende Horde olarak oynarım.. Undead Mage yada Orc Warrior dusunuorum...[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende gelicemi soyledim ama aliiance olursak.. cok tipsiz hordeler.. ıgyk..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım) Guild - Pain Train Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D) Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Iyyy hiç horde olup o questleri baştan yapasım yok.Ben alliance olmak istiyorum.Hem bodur cüce olcam.Alcam tüfeğimi heyt be, battal gazi ulan!![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tek düşündüren nokta yeni açılan pvp serverı gibi girebilmek için sıra beklemek. Umarım böle bi yoğunluk yaşanmaz.[signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben orc warrior veya shaman açıcam ama kararsızım şu an.Daha düşünecem server açılana kadar ama warriorla daha iyi rp yapacağımı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi Horde larda güzellik namına tek birşey yok.. o güzelim elfleri mini mini gnome kadınlarını öldürürsem vicdanım sızlar.. ya da öldüremem.. ben allience olursak hay hay derim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 01 Eylül 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 biz arkadaslarla ayrimcilik yapacaz:P bir dwarf guildi acicaz ve sadece guilde dwarflar alinacak ve kuruculari ve yoneticeleri turk olacak onun dısında uyelerde yabancilar da olacak turklerde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Khazmian guard deyin adınada veya Anvıl Guards veya direk rock hard, falan; magni's bretheren, brother hood of ale, steel souls, stone lords, the clansmen, OrcSmiths, Siege tanks...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar