Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet kesinlikle açılmıştır önceden ama şu an acele bilgiye ihtiyacım var aramada bulamadım. Şimdi 2 sene hazırlık vardı en son hatırladığım. Lise 3'ten yatay geçiş yapmak için ne şartlar var? Hazırlık işi etkiliyor mu? Cevaplar için sağolun şimdiden...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 artık 2 sene hazırlık olan lise kalmadı sanırım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
helena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 artık 1+4 yani 1 yıl hz. 4 yıl lise[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
de_lioncourt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kadıköy anadoluya baba nakli falan gibi sebeplerle yatay geçiş yapılamaz. sıradan bir anadolu lisesi değil çünkü.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 evet pansiyon binası hala boyanmadı orayı boyatırsan çok rahat geçersin.sıradan bir lise değil orası.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 herşeyin bir bedeli vardır :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Bonus, 30 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: evet pansiyon binası hala boyanmadı orayı boyatırsan çok rahat geçersin.sıradan bir lise değil orası. =)) hala öle mi işliyo okul ya bizim zamanımızda ziya sınıfta kalcağı zaman boyanırdı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Basket sahasınında yenilenmeye ihtiyacı vardı sen bir el atta gir kal'a :-) ama o adım attığın yer sadece bir okul değil içinde efsaneleri barındıran(mkc küheylan katil yarmagül ihlas liste dvm eder bayaa) ilim irfan yuvasıdır![signature][hline]
Öne çıkan mesajlar