asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 üsttekinin benzeri. okulda gurbette hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Kıbrıstayım işte. Geldiğimin ilk haftasından beri aile özlemi çekiyorum. Göz yaşı döktüğüm bile oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben hiçbişeyi özlemem,babam ölse ağlamam duygusuzum ben.zamanında içime atmaktan üzülmüyom artık dışa da vurmuyom hiçbişey olmuyo. tşk [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:46 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ÖFF bulgaristan o kadar kötümü ya :( Bende seneye Varna Üni ye gidecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insani Pardon? eheh .. Ben de özlüyorum ya... Anlıyorum seni.. neyse sabıır sabııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 neden kimse tarihe bakmıyo? Dinan şuan eskişehirde okuyo 2 sene önceydi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Dinandan yanit bekliyoruz simdi,hayat güzel hersey güzel diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ben geliyorum haftaya bulgaristana yerleşip çalışmaya başlıcağım sıkılıyorasn görüşürüz kaynaşırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Evet.aslında hiç de üzülmedim,sevindim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Anam Dinan ile ilk tanışmamız bu threadde olmuştu yamulmuyorsam =) Neden up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi 2 sene önceki konuma up gelmiş helal ne diyim :D şimdi gayet keyfim yerinde eskişehirdeyim :D hayat güzel =p ESKİ BU TOPAK [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 01:08 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben gurbet çekmem, şehir benim gurbetimi çeker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar