Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bölüm dipnot undan anladıım kadarıyla burası bütün warcraft ları içeriyor... ben war3 ft kaydetmiş durumdayım bi de update yaptım ama bi sn durun bakam heh baktım 1.18 miş. şimdi ben europe server ına girmeyi istiom bunun için angi update ini hngi linkten yapmalıyım ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevincem. şimdiden post atanlara teşekkürler...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 anti-update diye birsey oldugunu sanmıyorum oyunu sil yukle[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 battle net europe suncuları zaten 1.18 le calışıyo herhangi bi işlem yapmana gerek yok[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 unable to validate game version. please reconnect to battle.net or apply the current game patch manualy. hatası verior ingilizcem yok :( bi de battle.net in yanındaki büyüteçten europe u seçip sonra battle.net e basıoz di mi...???[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 orjinal war 3 ve frozen throne var değil mi? 1.18 çıkmıştı en son sanırım. onu yüklüyorsun frozen throne'u açıp, battle.net'e bağlanıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O_o sanırım orjinal deildi :(:(:(:([signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 orjinal lazim. ama cok uzun zamandir patch cikarmadilar diye hatirliyorum dun girmeye calistim 1.18 hala ben sene basindada oyleydi diye hjatirliyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar