Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper "çöp dökme" uyarıları

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:

20) "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır."
=> Adana'da bir duvarda

Bizim memleket doğal :) çöpde dökerler çöp dökenide döverler ahh ahh[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 25 Kasım 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
izmirde bi apartman önünde bizzat kendim gördüm..belki hala duruyodur okula giderken görüodum hep :P

Lütfen buraya çöp dökmeyin.Bakın lütfen diyorum..
adsadsad yarildim oldum bittim.[signature][hline]john the insane fork.
Sosyal ağlarda paylaş

lol bazıları cidden süpermiş.. :-p

uyarı metinlerinde sınır tanımıyoruz en azından, bunlar da bizim uygar dünyaya katkımız.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
shockhaber orijinlidir. buraya yazmadan duramadım. forvatçılığımı hoşgörünüz.

8) "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!"
=> Beşiktaş'ta bir apartmanın önündeki doğalgaz kutusunun üzerinde

bu bayagı ıyıyymıs ya hehe[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 24 Kasım 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..."
=> İzmir'de bir evin duvarında
işte izmirli nezaketi :p

+1[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Sosyal ağlarda paylaş

ben de yazamadan geçemiciim çanakkaleden geçerken görmüştüm bi dvarda bi sooraki yaza belgelerim :)
-
"buraya çöp dökenin akrabası olurum!"
adam gerçekten kibarmış :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
BabacumMostors, 24 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
"buraya çöp bırakan anasını da bıraksın"

görüldü fotoğrafla da belgelendi

BU NE! abi bu mesaj beni benden aldı ya euheuehue :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eray_GNR, 18 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki:

buyrun kanıtlanmıs iste :P puhauhahu koptum ya:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...