Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: 20) "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır." => Adana'da bir duvarda Bizim memleket doğal :) çöpde dökerler çöp dökenide döverler ahh ahh[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hahaahaha süpermiş.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 İzmirim işte budur..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Dwinz, 25 Kasım 2004 23:36 tarihinde demiş ki: izmirde bi apartman önünde bizzat kendim gördüm..belki hala duruyodur okula giderken görüodum hep :P Lütfen buraya çöp dökmeyin.Bakın lütfen diyorum.. adsadsad yarildim oldum bittim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :lol:[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 smaç sağlammış :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 smaç süperiş yaa..:D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 lol bazıları cidden süpermiş.. :-p uyarı metinlerinde sınır tanımıyoruz en azından, bunlar da bizim uygar dünyaya katkımız.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi bu manyak etti beni yaa güldüm şahsen bizim evin duvarındada yazar bişeyler ama diyemem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bence O Salı Ve Cuma Günleri Meselesi Hariç Dedigi İçin Adam Salı Ve Cuma Günleri Çöp Atıyordur Oraya Küfür Yememek İçin Öyle Demiştir :) Hepsi Çok Güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: shockhaber orijinlidir. buraya yazmadan duramadım. forvatçılığımı hoşgörünüz. 8) "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" => Beşiktaş'ta bir apartmanın önündeki doğalgaz kutusunun üzerinde bu bayagı ıyıyymıs ya hehe[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 16:44 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: 9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." => İzmir'de bir evin duvarındaişte izmirli nezaketi :p +1[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 güselmiş yaws :D[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Budur :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 [signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben de yazamadan geçemiciim çanakkaleden geçerken görmüştüm bi dvarda bi sooraki yaza belgelerim :) - "buraya çöp dökenin akrabası olurum!" adam gerçekten kibarmış :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :D:D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 adamlar aşmış ; bknz yüksek zeka adamlar önce yazmış sonra İHA yı çağırmış ki biz böyle bir şey yaptık şerefsizler çöp atmasın deyiii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... _suki_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adamlar çok düşündümü ki bunlar için[signature][hline]-Ufo gören masum ahu -hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 => Bursa'da bir apartmanın garaj girişinde 7) "Çöp döken şerefsizdir. Yorum yapan da" ahah =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Heracless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: 9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." => İzmir'de bir evin duvarında [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 24 Kasım 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] bunu yazan arkadaşı kutlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla cok var bole yaratıcı sahsiyetler...bnları baska seyler icin kullansalar:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BabacumMostors, 24 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: "buraya çöp bırakan anasını da bıraksın" görüldü fotoğrafla da belgelendi BU NE! abi bu mesaj beni benden aldı ya euheuehue :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 koptum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Eray_GNR, 18 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki: buyrun kanıtlanmıs iste :P puhauhahu koptum ya:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Elros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 16:44 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: 9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." => İzmir'de bir evin duvarındaişte izmirli nezaketi :p +1[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 güselmiş yaws :D[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Budur :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 [signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben de yazamadan geçemiciim çanakkaleden geçerken görmüştüm bi dvarda bi sooraki yaza belgelerim :) - "buraya çöp dökenin akrabası olurum!" adam gerçekten kibarmış :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :D:D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 adamlar aşmış ; bknz yüksek zeka adamlar önce yazmış sonra İHA yı çağırmış ki biz böyle bir şey yaptık şerefsizler çöp atmasın deyiii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_suki_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adamlar çok düşündümü ki bunlar için[signature][hline]-Ufo gören masum ahu -hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 => Bursa'da bir apartmanın garaj girişinde 7) "Çöp döken şerefsizdir. Yorum yapan da" ahah =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: 9) "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." => İzmir'de bir evin duvarında [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 24 Kasım 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] bunu yazan arkadaşı kutlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla cok var bole yaratıcı sahsiyetler...bnları baska seyler icin kullansalar:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BabacumMostors, 24 Kasım 2004 16:56 tarihinde demiş ki: "buraya çöp bırakan anasını da bıraksın" görüldü fotoğrafla da belgelendi BU NE! abi bu mesaj beni benden aldı ya euheuehue :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 koptum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Eray_GNR, 18 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki: buyrun kanıtlanmıs iste :P puhauhahu koptum ya:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar