ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eee neymiş peki olay? neden kapatmış telefonu? nasıl kötü durumdaymış? ailesine haber verdiniz mi? neden evden kaçmış? yani evden mi kaçmış? çok mu soru sordum?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahahaha (: yandın cevap ver bakalım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende çok korktum bi an yatmışmıdır acaba diye.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 00:54 tarihinde demiş ki: eee neymiş peki olay? neden kapatmış telefonu? nasıl kötü durumdaymış? ailesine haber verdiniz mi? neden evden kaçmış? yani evden mi kaçmış? çok mu soru sordum? Ama insaf....??[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya sadece kayıp olduğunu ve bulunduğunu biliyoruz... e merak ettim doğal olarak başka bilgi yok ki... hala da merak ediyorum mesela[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Eeee ben niye tutuyorum be kendimi.... bende merak ettim.. eee neymiş peki olay? neden kapatmış telefonu? nasıl kötü durumdaymış? ailesine haber verdiniz mi? neden evden kaçmış? yani evden mi kaçmış? çok mu soru sorduk?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 31 Ağustos 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: CrayTotem, 31 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Eeee ben niye tutuyorum be kendimi.... bende merak ettim.. eee neymiş peki olay? neden kapatmış telefonu? nasıl kötü durumdaymış? ailesine haber verdiniz mi? neden evden kaçmış? yani evden mi kaçmış? çok mu soru sorduk? acıyın bana olay irem uyuyamı kalmış ne o... telinin üstüne oturmuş kapanmış açtı demin bu saatte dışarda olmak kötüdür.. ailesine haber verdim evden kaçmadı kaçmadı çoook fazla soru ve çook fazla cevap oldu...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 System of a Down - Spiderz diyorum bu işe[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 al iştee!! soruları ben sordum cevaplar crytoteme gitti... ohh iyi bari bişey olmamış ireme de bu saatte dışarıda uyumuş! hoeh helal...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ireminki büyük başarı.. sıkıntı yoktur inş fazla..nese geçmiş olsun canım telaşlanacak bi şey yok[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya uyuyakalmış ölenden beri uyuomuş[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 soru biraz özel olabilir ama irem nası öğlenden beri sokakta uyur? yani nası bi uykudur ben anlamadım ki! bizde boşa telaş yaptık:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Güzel bir ortam , 24 saat canlı destek ,moral ve danışma merkezi :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 01:17 tarihinde demiş ki: soru biraz özel olabilir ama irem nası öğlenden beri sokakta uyur? yani nası bi uykudur ben anlamadım ki! bnmde aklıma takıldı :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Cik cik ivy sende herseye burnunu sokuyosun ayip ama ya... Neyse madem ivy sordu noolmus hakkaten? Ben merak ettigimden degil yani ivy sordu ya ondan... Ayip ivy.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 iremle ben nerelerde uyuyakaldık bir biilseniz....ah ah..eski günlerim kıpraştı *der ve bir köşeye bakıp dalar gider*[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya işin cılkı çıktı ama ben meraklı bir insanım:( neden size geliyor da eve gitmiyor ki? bide bu saatte! off harbi çok oldum bende! sıktıysam pardon ama merak işte:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben pek hoş bi mesaj almadim bu son yazdigindan ama neyse....Bundan sonrasi fazla özele girer.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kız ii mi yaşıo mu?? sizin evde mi?ailesi ii mi? son olarak bunları cvpla bitsin:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: ya işin cılkı çıktı ama ben meraklı bir insanım:( neden size geliyor da eve gitmiyor ki? bide bu saatte! off harbi çok oldum bende! sıktıysam pardon ama merak işte:( kız kötüyse kalır kankisinde ondan gitmemiştir..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kız şuanda sokakta! ya eve onu merak eden ailesine gidicek yada black angela bende neden eve gitmiyor onu anlamadım hani bi sorunu varsa yardım edelim...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: tahakiraz, 31 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki: kız ii mi yaşıo mu?? sizin evde mi?ailesi ii mi? son olarak bunları cvpla bitsin:D .... Espirimi yapiyosun sen simdi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ti yapmiorum,içimden gülmek geldi ve güldüm[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben mesela en iyi dostumu kardeşimi kaybettim bir kere . Adam gitti travesti sokağında semi-adam'larla çay içerken bulundu. Bir daha da aramam kaybolsa . Yiyeceğiz falçatayı .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Xaenin, 31 Ağustos 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Adam gitti travesti sokağında semi-adam'larla çay içerken bulundu. bu cümle beni yerlere yatırdı ahahuhahahaaha[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar