Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bole bir grup vardı sankim muziklerini nerden bulurum yada indiririz varmı bilen acep "git" diye felan parcaları vardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6.cadde.. D&R , Megavizyon gibi müzik marketlerde bulabilirsin albümünü , Dönersen ve Sabuha coverı gibi güzel parçalar var albümde.. Ayrıca bu grup zamanında singyoursong yarı$masına katılıp $u herkesin bayıldığı grup manganın önünde birinci olmu$tu , ayrı bir anekdot.[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ikisi birbirinden beter 6. sokak da güzelmiş=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6. bulvar :D Sabuha'sına bitmiştim o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6. sokak.. cok ii ya.. cıglık cıglıga sarkıları cok guzeldir..ayrıca o albumu yapabilmek icin baya bi kasmıs bir gruptur..(uzaktan tanırım kendilerini)[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6. cadde mükemmel bir grup.Oldukları yeri haketmiyorlar. Dumandan kargodan athenadan kat kat üstün bir grup bence. Çığlık Çığlığa süper bi parça sabuha da öyle aslında hepsi güzel =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kesinlikle çok kaliteli bir albümleri var; "sen ve ben" favori parçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6. sokak yazmış adam ya :d[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 "rüyamdaki aptal kadın" süper şarkı =) ama daha çok çalışmaya ihtiyaçları var, fazla amatör bir grup bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şaka mı yapıyorsun kertenkele :P 6. cadde emre aydın ve bi adamdan oluşuyordu sonra emre aydın ayrıldı grup dağaldı 6.cadde diye bir grup yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar