Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 beceremedim, gıcık etti :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu yumurta deli etti bi de ekran gibi siyah bişi var onu çözemedim[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hepsini fulledim tam 20.000 puanla bitirdim... O kücük yaratik cok komik ucan biseye donusuyo en sonunda mor ve yesil.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [spo1=V3]Yumurta-kutu-sari top-dag-merdiven-boru-pervane-firtina-ismini unuttum metal sey-tabaga benziyen sey-tabana koyulan siyah sey-ekran[/spo][signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu kadar basit bişiy için yani :D [spo1=ahanda]craytotem thx çaktırma [/spo][signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshootingaadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 3. deneyişimde bitirdim, çokta zor değilmiş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kisaca söyle yazsanda olurdu zahmet edip uzun cümle kurmusun : ''Balliyim'' =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: ERN, 31 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: [spo=Gerçekten bitirmek için]Ev-Ağaç-Kale-Su-Kule-Kaya-Hazine-Merdiven[/spo] olmuyo:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: PrudenT, 01 Eylül 2005 04:08 tarihinde demiş ki: bu kadar basit bişiy için yani :D [spo1=ahanda]craytotem thx çaktırma [/spo] ohara[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yes:) [spo1=bitti][/spo][signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya ver 3 biraz sacma geldi yani ne oldu anlamadim ben onda[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Canim cikti v3 ü cözene kadar insaf kimse tebrik etmedi... =) 1 kisi tesekkür etti sdc o kadar caktirmadan bitirip ss alip asaga small taglarla yazdi caktirma diye hehe..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 TEHBRiiKLEER CRAYTOTEEM!!!!11!1!!111birbir [Bu mesaj PrudenT tarafından 01 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ok oldu sagol.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Öne çıkan mesajlar