Zed Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 icq sorunu pek kalmadı sanırım. sticky olmasın artık bu, son kez uplayalım, yine çok soran olursa yapıştırırız.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 miranda da her seferinde proxy değiştirmek zorunda kaldım icq ya geçtim baydı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 topici Sticky yaparmısınız...[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: _GaRGoYLe_, 21 Mart 2003 14:57 tarihinde demiş ki: topici Sticky yaparmısınız...[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... said: Zed, 16 Mart 2003 22:52 tarihinde demiş ki: icq sorunu pek kalmadı sanırım. sticky olmasın artık bu, son kez uplayalım, yine çok soran olursa yapıştırırız.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29995 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 abi hayatımı kurtardın[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 imdat... yok hiçbir şekilde giremedim. olmuyor.. olamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya güzel güzel giriyodum bi reset attım geldim şimdi connecting kalıyo öyle neden olabilir hata da vermiyo üfff[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 farklı proxy de denedim alalaaa[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hangisiyle girdin ben öğlen kapadım windows kurdum şimdi register bile olamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya gene giremiyorum ben proxy ile ilgili bişey mi ne denersem deniyim hem connecting de kalıyo şimdi ameirkadan bi proxy girdim bu sefer direk can't connect hatası verdi imdaaaaatttttt[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bağlanabilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 icqtogo ya talimim başka bişi yapamıyorum :/ SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUXXXXXXXXXXXXXXXX MINAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Valla saolun sonunda bağlandım. Deli oldum bir aydır nerede ise aranıyorum çözüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ben hala bağlanamıyom imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 eger proxy secmenize ragmen icqya baglanamıyorsanız bu durumda icqnun yeni versiyonunu çekmenizin zamanı gelmiş demektir. son yılların icqye bağlanamama rekorunu kıran karakedi-ultratvnet baglantısı işbirligini şuan itibari ile geçmişe gömmüş bulunmaktayım. :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hepsini deniyom icq da2003 a daha napıım utv yim bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_KnighT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Çok teşekkürler bunu ne zmaandır yapamıodum...[hline]Sanane[SNN]den NoCTuRNaL :tebrikz: :) :=) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 imdaattt yazdığınız proxy nedir bağlanamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Şu an çalışan proxy : 64.233.222.5 , 3128[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 olley bağandım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 biliorum...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 saolun varolun..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 host kapanmış resimlerde gitmiş sorry. en kısa zamanda yenilicem[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 go.icq.com sitesinden baglanın web ıcq kesın cozum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar