Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fujitsu siemens m1420 ısınma problemi

emrahtasan

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar gecen sene başlıkta yazdığım model laptopu baya para dökerek satın aldım.başlarda dikkat etmemiştim fakat centino olmasına ragmen bilgisayar cok fazla ısınıyor.everest adlı programı yukledım.oyun oynamadan bile 53-54 dereceyi buluyor bazen sıcaklık.55 derecenin altındaki sıcaklıklar normalmiş fakat oyun oynayınca inanılmaz ısınıyor.centrino için ne olursa olsun cok fazla gibi geldi bana.ve alet bi o kadar da gürültülü.fan sureklı calısıo.sadece internette olsam bile susmuo fan.ne yapmalıyım bilmiyorum.şu an geri götüremem cunku yurtdısında okuyorum.notebook cooler alsam bi çözüm olabilirmi?neden bu kadar ısınıo ve neden bu kadar calısııo fan?arkadaşlar bilgilendirirseniz cok sevinirim.şimdiden teşekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

fujitsu siemens`in uluslararasi garantisi vardir. dogru duzgun kullan, bozulma filan olursa hic cekinmeden bulundugun ulkedeki yetkili servise gotur. Ancak garanti suresi icinde isidan dolayi bozulma olacagini sanmiyorum.

amilolarin bazi serilerinde isinma cok buyuk bir dert, nedeni ise icinin ucuz parcalar ile dolu olmasi. fujitsu siemens`ten alinacaksa eger lifebook serisi alinmali. amiloya gore pahalidir ama piyasada bulabileceginiz en iyi kaliteye sahiptir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

notebook cooler ıcın ne diosun?faydalı olur mu sence?ya şu an bile sadece yazı yazıorum inanılmaz ısındı ya.deli edio beni.gönül rahatlığıyla oyun oynayamıyorum.bir kere ya nolcak ki dierek uzun bi dure oynadım.oyun yawasladı yawasladı sonunda windowsa attı.bir tane de uyarı mesaj geldi sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı die.o zamandan beri oynamıorum oyun 10 dakkadan fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

valla o alet arkadasimda vardi ondaki fan sesi baska bi alette yok sanirsam hem paso üflüo hem de masaüstümdeki 2 fandan cok ses cikario sanirsam üretimi böyle teknik servisle falan bisi olcaini sanmiyorum..dell ve hpde kullandim hatta hala hp kullaniorum 2-3 saatte bir puff der bi kere sora gene susar ama o aleti anlamadim napio okadar sesle..[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

eger sorun calismana mani olacak boyuttaysa hic ucuncu parti cozumlere gerek yok. fujitsu siemens aliyorsan, markaya ek para oduyorsan karsiligini almalisin. bence internet sitesinden arastir, servisini ara (avrupa da butun ulkelerde ucretsiz hatlari var) sorununu anlat, garanti cercevesinde hizmet gormek istedigini belirtmeyi unutma. sonradan tamir ettik ama garanti disiymis, aha faturasi bu demesinler (demezler gerci ama saglam olsun). dil sorun cikartirsa turkiyede ki hatlarini ara onlar seni yonlendirsin.

Garip karsilayacaklarini sanmiyorum cunku amilolarda isidan kaynakli sorunlar birinci sikayet nedeni.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...