Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne güzeldir Yıldızların altında Nev konseri ....

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ayvalık antik tiyatro
nev konseri var

yaklaşık 1000 kişilik mekan

toplasan 70 kişiyi geçmez gelen.
Nev i pek dinlemem bi kaç şarkısını dilemiştim.Sahneye çıktı baktı kimse yok morali bozuldu haliyle

çaldı çaldı
öyle bir ortam oluştu ki sanki bir grupla kumsalda şarkı söylüyorsunuz

tek kelimeyle mükemmel bir ses mükemmel bir yorum.

harikaydı...

bence türkiye deki en iyi seslerden yorumlardan biri.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

nev hakkında olumlu şeyle duydum ama bi dinlemek nasip olmadı.
albumleride guzel. kendi tarzında tek nerdeyse. severek dinleriz kendisini.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Sesine ve emeğine olan saygısına saygım sonsuzdur nevzat abinin

Süper bi elemandır bombadır

Çok sevdiğim bi abimdir Nevzat abim

Süper geyiktir özellikle beni görüşünde Ooo kanki cambaz gelmiş demesi bitirir beni :)

Kasdav da sayesinde manita yaptım :)..

Sahnedeydi bende arkada bir yerlerdeyim sahnenin önüne geldim beni gördü El salladı ve elinin yumruk yapıp bi klç kere göğsüne vurdu beni gösterdi sonra eyw dedim güldü felan baktım ordan bi hatun baktı tip tip ... Gerisi allah kerim işte :) a[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Eylül 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam mükemmel gerçekten.
Herkese imza verdi falan yanına geldim 2 bişey konuşalım diye bi yandan imza bi yandan muhabbet bizimkini bitirip başkasıyla konuşuyor.
muhabbetler yarım kalmıyor.

Serdar Ortaç a laf soktu bayıldım
"Ben zamanında işte boş yıllar üniversite yok bişey yok o zaman engelliler için bi parça yaptım ilk kısmını yazdım tabi ben bu şarkıyı yaparken adamın biride televizyonda kadının göbeğinden zeytin yiyordu.Bende baktım ulan sen neyle uğraşıyosun adam napıyor.
Tabi sanatçı büyüğümüz bize laf düşmez
(Kadının teki çıkıp)
-evladım sen daha büyüksün
-ehehhe saol teyze zaten biz demiyoruz tabela yazıyor.
Sonra işte ikinci kısmı yazarken milletin engelleriyle uğraşıcağna kendi içindeki engelleri bi yık duvarları yık dedim ve 2.kısmını kendıme uyarladım"

bir olay döndü =)

cidden harika ya çok sempatik falan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet en sevdiğim yönü Nevzat abinin asla sanatçı psikolejisine fazla kapılmış insanların yaptıgı gibi insanlar uzak kalmaması...

Kasdav da biz ödülümüzü aldık buda kulisde odasında Nevzat Abi die bağırdım ki onunda başında bir sürü kız böyle..

Bak abi kaptık ödülü dedim..

Vayy aslanım dedi kızlara gençler bi sn bekleyin hemen geliyorum felan geldi yanıma.. bunu yaparken bile diğer insanları aman kırılmasınlar die dikkat etti çok takdir ediyorum harbiden..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...