hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kız arkadasım aılesı ıle bır hafta tatıle gıttı hergun telle konusmaktan fatur kol gıbı oldu bu ne yaa ask adama neler yaptırıyor :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok bencede ıı kız arkdasın olsunda kol gıbı fatura bahanesı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 böle durumlarda fazla aramamak özlemek lazım bence biraz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: daverc, 01 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :) dogru sölüyor arkadas :D allah kavustursun:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sevdigin birisi için herşey makuldür yaşadıgın her mutlu dakika senin içi,n en büyük servettir zaten.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: khalad, 01 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Sevdigin birisi için herşey makuldür yaşadıgın her mutlu dakika senin içi,n en büyük servettir zaten. buuyuksun be super laf sonuna kadar arkandayım benımkıde ıs lsun ıste gelsın benım ıcın yeter mılyarlık faturalar helal olsun :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sevdigin kisiye telefon edememek var bide, keske butun faturalar benim olsa der kisi.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 E yok artik bune ya bunu derdin... Benimde sirtim kasiniyo hayatim kaydi intihar edicem o zaman.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: CrayTotem, 01 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki: E yok artik bune ya bunu derdin... Benimde sirtim kasiniyo hayatim kaydi intihar edicem o zaman. ne demek ıstedın O_o[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sol diz yan baglarimda cekme var, bide asil tendonumda zedelenme olmus,tanrim oluyorum![signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Demek istedigim : Kafana taktigin seye bak hayatini yasa.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: daverc, 01 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Sol diz yan baglarimda cekme var, bide asil tendonumda zedelenme olmus,tanrim oluyorum! ilginc bana bır ok ve yay lutfen arkadasa yardım edıcem :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evden cebini arıyorsan kol gibi fatura bekle gerçekten. Geçen ay 500 milyon fatura ödiyen arkadaşım var aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o seni arasın ya , niye hep sen arıyosun. :9 karşılıklıdır. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehe hymn dırek cosdu olayı abi:D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: daverc, 01 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :) +1[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: HymnOfSnuk, 01 Eylül 2005 07:56 tarihinde demiş ki: o seni arasın ya , niye hep sen arıyosun. :9 karşılıklıdır. :P Ne güzel sölemiş işte Hymn ... Böyle şeyler karşılıklıdır bugün sen ona yarın o sana,öbür yine o sana :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi karşılıklı araşın. Bide bu tlfle konuşma olayından nefret ediyorum arkadaşlar. 2de 1 ararlar "napıyosun" .vs.vs Bence tlfn işi durum işidir. "Nerdesin?" "Gelmiyomusun?" "Gidecekmiyiz?" ..vs.vs[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1 haftamı..WAAAUUWWW..e zor tabi...[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 01 Eylül 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 başlığa bakınca ben de sandım kız arkadaşın yurtdışında bi yere gitti ya da öldü fln..ne güzel tatile gitmiş hem de bi haftacık daha ne :)[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben geçen ay 124 saat telefonla konuşmuşum. fatura 24 ytl geldi. ehe ehe ehe... öğretmen çocuğuyum, sefkilim de ööle[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 daha bu gıtme baslangıc yakında okulu acılınca tamamen gıddecek offfffff *!**!*[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öğretmen hattı veya ne biliyim ööle bişi hattı bul. veya cep aile al (birçok ark. cep partnerden soora bunu tercihetmeye başladı) yoksa bitmez bu faturalar[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet bencede cep aile ii fikir yoksa boyle konusmakla oluyo cunku ınsan konusmadan duramıyo sureklı aramak ıstıyo[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar