Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadasım gııttı.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız arkadasım aılesı ıle bır hafta tatıle gıttı hergun telle konusmaktan fatur kol gıbı oldu bu ne yaa ask adama neler yaptırıyor :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 01 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :)

dogru sölüyor arkadas :D allah kavustursun:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
Sevdigin birisi için herşey makuldür yaşadıgın her mutlu dakika senin içi,n en büyük servettir zaten.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 01 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
Sevdigin birisi için herşey makuldür yaşadıgın her mutlu dakika senin içi,n en büyük servettir zaten.

buuyuksun be super laf sonuna kadar arkandayım benımkıde ıs lsun ıste gelsın benım ıcın yeter
mılyarlık faturalar helal olsun :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
E yok artik bune ya bunu derdin...

Benimde sirtim kasiniyo hayatim kaydi intihar edicem o zaman.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 01 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
E yok artik bune ya bunu derdin...

Benimde sirtim kasiniyo hayatim kaydi intihar edicem o zaman.

ne demek ıstedın O_o[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Demek istedigim : Kafana taktigin seye bak hayatini yasa.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 01 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
Sol diz yan baglarimda cekme var, bide asil tendonumda zedelenme olmus,tanrim oluyorum!

ilginc bana bır ok ve yay lutfen arkadasa yardım edıcem :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 01 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
Bu mudur sikayet ettigin? kol gibi fatura. Kolun kendisi geldigi zamana hazırlıklı ol :)

+1[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 01 Eylül 2005 07:56 tarihinde demiş ki:
o seni arasın ya , niye hep sen arıyosun. :9
karşılıklıdır. :P

Ne güzel sölemiş işte Hymn ... Böyle şeyler karşılıklıdır bugün sen ona yarın o sana,öbür yine o sana :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Abi karşılıklı araşın. Bide bu tlfle konuşma olayından nefret ediyorum arkadaşlar. 2de 1 ararlar "napıyosun" .vs.vs

Bence tlfn işi durum işidir.
"Nerdesin?"
"Gelmiyomusun?"
"Gidecekmiyiz?"
..vs.vs[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
başlığa bakınca ben de sandım kız arkadaşın yurtdışında bi yere gitti ya da öldü fln..ne güzel tatile gitmiş hem de bi haftacık daha ne :)[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
  • Yeni Oluştur...