Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklermi seytan kizlarmi? Adilik döngüsü...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 03:43 tarihinde demiş ki:
müthiş teoreme göre Dainty sen "zebaniliğe" terfi etmişsin. tebrikler.

+1 koptum[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 31 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de peşinden koşan erkek olduğu sürece kızlar.

Bunlara doymuş millete sahip bilimum ülkelerde yok böle birşey.

Mesela belçika'da erkekler.

Belçika dediğin nedir ki ya..Konya kadar yer kaplayan, Fransızların laz telakki ettiği kendini beğenmiş bi-kaç milyonluk halkıyla küçücük bi "şey"

Bizdeki kadar nüfus olsun, hele ki bizimki kadar genç bir nüfus olsun, sen o zaman karşılaştır...ayrıca bu genellemeye de karşıyım, "belçikalı erkekler şeytandır."

arz-talep dengesizliği olduğu yerde (talebin çok olduğunu var sayıyorum) arz edilen şey değer kazanır, orası kesin. ama dediğim gibi ikili ilişkilerde böyle teorik konuşulmaz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

ben o kadar sıkıldım ki hepsini okudum =)

bence insanlarda adilik potansiyeli oldukça yüksek ama inanmıyorum kızların erkekleri bozduğuna ya da erkeklerin kızları her darbe alan intikam almaya kalkmaz ki hem kimden intikam alıyor? birisini kullanıp atılınca kendi ne durumda kalıyor? hırsından başkasına gitse kendi çok mu tatmin olucak? bunu yapan kişiliği zayıflardır bence yani başımıza gelen her kötü olayda 3 yaşında gibi salak saçma intikam mı alıcaz hahah ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 31 Ağustos 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
ivy: +1
kesinlikle katılıyorum dert yanan 3 kız arkadaşım varsa 15 tanede erkek arkadaşım var..

Bu da kızlar erkeklerin başını daha çok yakıyor demek deil mi?:D

hayır. erkekler daha çok dillendiriyor demek.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar son edindiğim bilgilere göre kızların doğrudan şeytan ile ilişkileri varmış , gizli gizli ayinler vs... bu kızların çektirecekleri var aman dikkat =)

CrayTotem , teoremimi çürütün demişsin.Önce Teorem nedir onu öğrenelim.

1. Kanıtlanabilen bilimsel önerne. Mantıksal usa vurma ile kanıtlanan önermenin veya özelliğin bildirimi.
2. teorem. kuram.

Senin teoreminin kanıtlanabilir bir yanı yok , bu herkeze göre değişen bir şey.Bir kız senle beraber olup , seni kullandıktan sonra seni atmıştır , ahmetin sevgilisi ise başka bir sebepten ayrılıvermiştir.Öncelikle teorem olmadığında bir anlaşılım.Gelelim fikir paylaşmaya ben zaten görüşümü belirttim ama tartışılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Kızlar şeytandır , onlar bizi kullanıp aldatır demek WorldOfWarcraftta hep alliancelar gank liyor demek gibi saçmasapan bir şeydir.Her iki tarafta aldatır-kullanır-üzer , erkeği-kadını farketmez.Senin başına böyle bir olay gelmiş , senin adına üzüldüm.Senin başına gelen olayı ben kendi kız arkadaşıma yaptım , istemeden de olsa bitirmek zorundaydım ve ona gerçek nedeni açıklayamadım sonunda ayrıldık ve o benim onu kullanıp - bıraktığımı sandı bilmem anlatabiliyor muyum?Şimdi ben şeytan mı oluyorum yoksa zebani mi?yoksa daha üst bir rütbe var mı ;)?

[Bu mesaj Arloth tarafından 01 Eylül 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 01 Eylül 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Şimdi ben şeytan mı oluyorum yoksa zebani mi?yoksa daha üst bir rütbe var mı ;)?

[Bu mesaj Arloth tarafından 01 Eylül 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Var. Insan.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...