Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklermi seytan kizlarmi? Adilik döngüsü...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar yatmadan önce son sözlerimi söyliyim...
Öncelikle herkes ben susunca kizdim gittim küstüm zannetti ama alakasi yok.Emin olun burda geri yaslanip büyük bir zevkle konuyu takip ettim..Tartismak icin uykusundan olan siz oldunuz...

Evet bilgilenmek ve ufkumu genisletmek icin bu topigi actim..Konudan yola cikarak olmasi gerekiyordu ama olmadi..Baktim tartisma cikicak herkese PM den gazi verdim oturdum izledim ve ne oldu ben istedigimi aldim...Ufkumu genislettim.

Yarin yeni kisiler bu topige girip 10. sayfaya kadar okumaya usenip yazima cevap vericekler ve yeni konusmalar dogucak..veyahut 10. sayfaya kadar okuycaklar ve tartisma devam edicek...

Her sekilde ben istedigim, amacladigim sey olan insan analizini almis olucagim..Bütün amac insan analizi fikir paylasimi ve ufuk genisletme calismalariydi evet...

ve rahat olun cünkü ben istedigimi aliyorum...

iyi sabahlar dilerim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

ya forum ortamında "herkes iyi geceler" demek ne derece doğru bilmem ama..bunu yargılayabilecek selamette değil zaten bilincim şu an..yatıyorum ben...

lafı söyleyip kaçarlar ya öyle yapıcam

kızlar da şeytan değil erkekler de..bunu sorgulayanlar şeytan..(cray?)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya o zaten 3-4 ay surer bitmesi

Runuo save Project = 2million satir yazilim..

Hosting isi zordur .. bu saatde museteri var american

Mantar raviole nasil yapilir ogrenmek istiorsan yarin Tutuorialda yazacam kacirma ama cok aciktiysan yapip yollayom tencerede :)[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
ya forum ortamında "herkes iyi geceler" demek ne derece doğru bilmem ama..bunu yargılayabilecek selamette değil zaten bilincim şu an..yatıyorum ben...

lafı söyleyip kaçarlar ya öyle yapıcam

kızlar da şeytan değil erkekler de..bunu sorgulayanlar şeytan..(cray?)

yorum yok..[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir runuo ile ciddi anlamda bozdum kafayi bir yandan o yuzden sordum

konu yeterince sapitti o yuzden soyluyorum
gerci yeterince sapitmis bosver
kalsin boyle
[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 31 Ağustos 2005 05:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahhhh lütfen arkadaslar beni utandirmayin , iltifat ediyorsunuz....

Allah düzende ve disiplinde ise yaramiycagini düsünseydi yaratmazdi yok ederdi seytani...
Ama dini konular bizi asar degilmi?

Her sekilde alicagimi aldim ve yarin usengec insanlardan almaya devam edicem...

Seviyorum sizi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 31 Ağustos 2005 05:48 tarihinde demiş ki:
Ahhhh lütfen arkadaslar beni utandirmayin , iltifat ediyorsunuz....

Allah düzende ve disiplinde ise yaramiycagini düsünseydi yaratmazdi yok ederdi seytani...
Ama dini konular bizi asar degilmi?

Her sekilde alicagimi aldim ve yarin usengec insanlardan almaya devam edicem...

Seviyorum sizi.

saçma sapan konuşma be :) paranoya yaptım burda,kobay gibi hissediyorum kendimi! neyse...[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 5 sayfasını okudum ve 11nci sayfaya geçtim , sadece görüşlerimi belirtmek istiyorum.Craytotem birşeyleri merak etmişsin ve tartışmak istiyorsun saygı duyuyorum da yani bu kadar saçma da bir topic ve konu olamaz herhalde.Mantar arkadaşın dediklerinin hepsine katılıyorum gayet güzel ve esprili bir şekilde anlatmış.
...(o bir Mantar hayranı oldu :))

"Çünkü erkeklerin etrafi pempe gördügü ve aski aradigi dönemlerde yani genc yaslarda erkekler en büyük darbeleri aliyorlar çünkü kizlar o dönemler acimasiz oluyor.Genelde islerine en cok yariyan erkekleri secip isleri bitince terk ediyorlar...Daha sonra en saf döneminde kizlara oyuncak olan erkek istemsiz olarak kötü oluyor..."

demişsin ne kadar yanlış bir düşünce.Kızlar gençken acımasız falan olmuyorlar nereden çıkardın?1000tane kızla ile çıkıp istatistik mi çıkardın?Olay tamamen senden çıkma , herhalde bir kız seni kullandı ve sonra bıraktı bu olayı forumlara taşıyorsun yani gerçekten komik.Sana öyle bir kızın denk geleceği aklına gelmedi mi?Ayrıca her kız kullanıp-bırakmaz ve yine bunu her yapan adi olmaz binbir tane nedeni olabilir illa o adi beni kullandı - bıraktı diye düşünmek çok yanlış.Kız artık ilişkiden zevk almıyor olamaz mı?Okul sorunları olamaz mı?Ailevi sorunları olamaz mı?vs...Dışarıda adi insan çok , erkeği-kızı , genci-yaşlısı farketmiyor.

Şeytan tartşımasına girmiyorum bile yani yarıldım , bittim.Şeytan = Melek diyen arkadaşıda tebrik ediyorum ;).
Sosyal ağlarda paylaş

konu tartışılabilirliği yüksek bi konu ama acayip bi şekilde dağıtılmış... oturdum üşenmeden 12 sayfayıda okudum(aptal mıyım merak ediyorum)
ve:
kızlarda adilik yapabilme potansiyeli daha fazla bence
(tabi buna çevre faktörünü katmıyorum)
kim seytan kim melek onu bilemem ama bi dikkat edin şu foruma açılan yada ne biliyim çevrenizde sevgiliden dert yanan insanların çoğu erkek(yani benim çevremde) ben de bunu anlayabilmiş değilim mesela...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 31 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki:

...(o bir Mantar hayranı oldu :))

önce buna teşekkür edeyim..

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
dert yanan 3 kız arkadaşım varsa 15 tane de erkek arkadaşım var..

buna da diyeceğim şu ki belki kızlar dile getirmiyordur?

hatta forumdaki kız-erkek oranı belki de 3/15 tir...öyledir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 31 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Olay tamamen senden çıkma , herhalde bir kız seni kullandı ve sonra bıraktı bu olayı forumlara taşıyorsun yani gerçekten komik.Sana öyle bir kızın denk geleceği aklına gelmedi mi?

Tabikide benden çikma tabikide benim fikrim..
Topigi ben actigima gore ben yazdigima gore benim fikrim oldugu ortada zaten..Zaten yazimi sonuna kadar okumadinmi? Benim teorimi cürütün diyorum...

Yazinin bu kismi cooooooook sacma olmus..Burda bu konuyu aciyosam kendi gorusumle acarim...Eh ayrica topigi okumadiginda belli ben amacimida acikladim sonradan...
Neyse yazinin bu kismi sacma dedigim gibi ama dier yazdiklarin karmasik bir sekilde istedigim cevaba cok yakin ama tam olarak degil....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Benim amacim daha önce dedigim gibi sonuca baglamak degil zaten ortaya bir fikir atarak insanlari izleyip analiz etmek ve ufkumu genisletmekti.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...