Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Land of the dead

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

İzlemedim ama yönetmeninin hatrina izlerim

bu arada filmi beyenmediyseniz bile filim dvd versiyonu varmis normalde romero daha vahsi bi film cekmis ama film sirketlerinin bazi kurallari var vede bundan dolayi ölüler diyarinin cogu vahsi ve ic parcalayici görüntüleri kesilmis dvd extended versiyonu olacakmis tavsiye ederim ben baya bi görüntüse baktim bu film ölüler safagi adli filmin devamıdır haberiniz olsun yani o filmden yılalr sonrasi..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 gün önce gittim. Bence berbat bi filmdi. 1-2 yerde zıpladım. Hafif bi gerginlik vardı, çoğunluğu komediydi yada ben güldüm. Bide gizemle gitmiştik (ivy) tırsıp karizmayı dağıtmamak için belkide komik geldi yani ne biliyim. Sevmedim, önermem, gitmeseniz daha iyi olur. Mide bulandırıcı sahneler var, korkunç pek bi olay yok yani Panic Room bile daha gericiydi...[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle çok fazla korkunç sahne yoktu (gerçi ben baya tırstım bazı sahnelerde) ama bence kanlı sahneler hoştu. gerçekci olmuş en azından[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu serinin diğerlerinden bir farkı yok mudur,dawn of the dead 1978 yapımında kafayı yemiştim film bitsin diye,sırf cliff burton(r.i.p) hatrına dayandım ama bu adamın başka bir filmine daha gideceğimi hiç sanmıyorum,neymiş efendim ölüler saatte 5 km/sn hızla gelirler ve bizim kahramanlar hep son anda paçayı sıyırır,çok klişe geliyor bayıyor bence,tamam o 1978 bu 2005 ama bir fark olsun ölü öldürmekten başka[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...