Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya izleyen varmı? daha göremedim ben... nasıl fos mu sağlammı daikatana ya dönmesin :) Spoiler vermeden lütfen filmden bahsedin[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim hoşuma gitti şahsen vakit geçirmek içi ii film ayrıca ben bi topic açmıştım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Romero gittikce kotuye gidior. oluler uclemesinin birincisi[siyah beyaz] dısındakileri sevmiorum. Bu son cekilen dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 İzlemedim ama yönetmeninin hatrina izlerim bu arada filmi beyenmediyseniz bile filim dvd versiyonu varmis normalde romero daha vahsi bi film cekmis ama film sirketlerinin bazi kurallari var vede bundan dolayi ölüler diyarinin cogu vahsi ve ic parcalayici görüntüleri kesilmis dvd extended versiyonu olacakmis tavsiye ederim ben baya bi görüntüse baktim bu film ölüler safagi adli filmin devamıdır haberiniz olsun yani o filmden yılalr sonrasi..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 izledim.. fena değil, çok daha güzel olabilirdi. 10 üzerinden 5.5 tan 6 veriyorum. sırf ses efektleri için sinemaya gitmiştim. gerek yok, seslerden film boyunca hoplamadim. evden dvd si alip izlenebilir.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İzledim..Bence guzeldi..İyi zaman gecirdim :)...[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 mumya evindeki dehsetimden sonra, korku filmlerine gitmem suresiz olarak yasaklandı (by legbra)azıcık daha yorum gelsin, belki indirirm :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Fena değildi aslında.. Baya kafa patlıyor kanlı kanlı böyle.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 land'i bilmiyorum ama shaun yarmıştı :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Shaun bombaydı ya dün izleyebildim anca tek kelimeyle süperdi .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 land of the dead berbattı. daha bugün gittim. paso ölü öldürüyolar(son cümleye dikkat :lol:) ölüler de güzel efektlr eşliğinde insan yiyiyo. çok güzeldi diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tek kelimeyle berbattı bence...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok kötüydü... sanırım yanımdaki arkadaş bir daha benim seçtiğim filmlere gelmeyecek bende bir daha beyazperde de verilen 7.6 lık nota güvenmeyeceğim...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 imdb'de 7.0 almis , o kadarda kotu olmasa gerek[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 2 gün önce gittim. Bence berbat bi filmdi. 1-2 yerde zıpladım. Hafif bi gerginlik vardı, çoğunluğu komediydi yada ben güldüm. Bide gizemle gitmiştik (ivy) tırsıp karizmayı dağıtmamak için belkide komik geldi yani ne biliyim. Sevmedim, önermem, gitmeseniz daha iyi olur. Mide bulandırıcı sahneler var, korkunç pek bi olay yok yani Panic Room bile daha gericiydi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oha panic room "bile" ne ki? o filmde gerilmeyen insan yoktur heralde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 iki sahnede zıpladım flım konu olarak ıgrenc ama ızlenır bos zamanınn dolar :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben arkadaşla gittim, her sessizlik anında "bak şimdi bi adam çıkcak biz de korkcaz" diye muhabbet döndü. korkamadım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 öyle çok fazla korkunç sahne yoktu (gerçi ben baya tırstım bazı sahnelerde) ama bence kanlı sahneler hoştu. gerçekci olmuş en azından[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yahu serinin diğerlerinden bir farkı yok mudur,dawn of the dead 1978 yapımında kafayı yemiştim film bitsin diye,sırf cliff burton(r.i.p) hatrına dayandım ama bu adamın başka bir filmine daha gideceğimi hiç sanmıyorum,neymiş efendim ölüler saatte 5 km/sn hızla gelirler ve bizim kahramanlar hep son anda paçayı sıyırır,çok klişe geliyor bayıyor bence,tamam o 1978 bu 2005 ama bir fark olsun ölü öldürmekten başka[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bir ara dedim o zenci integral falan cozmeye basliyacak matematik defteri bulup.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fena degil, serinin en iyi filmi olmasa da eglendiriyor. kaliteli espriler vardi, begendik efendim.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 digitürkte izledim bütün vurulma ölme sahneleri kesilip atılmıştı film sürekli olarak ileri atlıyordu adan nişan alıyordu sonra adam ölüyordu falan zombi çıkıyordu sonra zombi vuruluyordu adam yerde falan ne ara ısırdın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 MEUAMEUAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 film güzel ama zombi severler için eğer alakanız yoksa bu ne lan dersiniz. bende çok çok bayılmadım ama eğlencelik güzel bi film bence. arkadaşlara izleteyim demiştim de başındaki enstürman çalan zombiyi gören arkadaşlar iyi küfür etmişti bana :P kapattık sora filmi :P yane zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar