HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi 5 kişi mi takılcanız. :B gelirler diğerleri umarım , yoksa paticik tarihine bir fiyasko olarak geçicek bu. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 2.katta 73-74-75-76 nolu bilgisayarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gelicem diyipte gelmniyen herkese kafam girsin(adam gibi bahanesi olanalr dahil değildir kafam gireceklere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 mantis nerde hane gelecekti gelmeyenlere kafa kol goz bacak hersey girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kaç kişisiniz ?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beyler ektigim icin cok oze dilerim gercektn.. ama dersane var yarn. keske yarın geceye erteleyebilseydinz. o zamn daha cok gelen olurdu.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 5 kisiyiz la yok boyle bi olay belki geldi adamlar bilmiyoruz uheuhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yalanısınz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kafalar gelmeyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bu Yiğit'in efsane buluşmalarını da geçmiş :)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 değişik olmuş. :P edit : yok yine de yiğit'in rekorunu kıramadı bu.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 20 Ağustos 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dedik size ama sosyal iş yapsaydınız herkes gelirdi bar disco fisko fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Okulların açılmasına yakın yapacaktınız.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi pardon da okul acilmadan diyorsun ben rockn coke a gidecem dershane basliyor bide bugun en iyi ihtimaldi gelende gelirdi sahsen laga luga yapildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben hiçbir zaman gelcem demememe rağmen Custotemden azar yedim, gelmeme nedenim malumdu :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 20 Ağustos 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Serdar reis adamsın ağır takıl smile yapma surat asma ağır ol hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 5 kişi kalırsınız öyle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yoo 6 kisiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 5-6 kişide eğlendik kendi aramzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 demiştim cumartesi yapılsın diye hehe 5 kişi lan party mi olur feci patlamışsınız :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 patlafdık hocam bööle ama 5-6 kişi toptan kanka moduna girdik eğlendik lan party gibi değildi,5-6 arkdaşın toplnıp net cafeye gitmesi gibiydi ama eğlenceliydi. sosoyalleşmeliyiz yoksa net cafeye gitcek adam bulamıcam ya.malkavien haklı.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Aslında beklentiye bakar biraz ben dogiyle tanışmak istiyordum, görmek istediğim birkaç kişi daha vardı onların gelmemesi belki bir kayıptır benim için. yoksa dediğim gibi, ben zaten her zaman gidiyorum internet kafeye. dogiyle tanıştım işte:P ayrıca 6 kişi gayet iyi eğlendik orda, illa 23 kişi olmak gerekmiyor:P iyi kötü bahanesi olanlara, bunu buraya yazmaya üşenmeyenlere canları sağolsun diyorum, yazmaya üşenenlere, geleceğim diyip gelmeyenlere diyecek sözüm yok benim. paticikte her zaman tartışma çıkarmamaya, konu dağıtmamaya, laf sokmamaya gayret ettim, bu hususta kendilerine hiç bir şey demiyorum. bağlarsak biz kendi kendimize buluştuk, gayette eğlendik:)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Custodem ben sana hep söyledim bu party bu kadar kısa sürede organize edilmez diye, haftaya erteleyelim diye....hatta 20 kişiyi geçmezse gelemem, arkadaşlar gelmez beni de bırakmazlar diye... Custodem kardeşim, yine de uğraştığın için sağol ama partiden bi önceki geceki şüphelerim doğru çıktı. 5 kişi nedir ya...ben 5 kişi için 4 arkadaşımı getirseydim taaa adekslere beni KESERLERDİ. Sonuçta gel(e)mediğim için üzgünüm ama pişman değilim. Yoksa üzgün olmayan ama dayak yemiş biri olacaktım. (hem keserlerdi hem döverlerdi)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mantis tek basina gelseydin cok kesecekseydiler neyse farketmez ben eglendim gelenlerle 1 hafta sonraya full doluyum zaten yapsaydik ben gelmezdim sonra kafalar bana girerdi..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şimdi geldim de eve, feci yalan olmuşsunuz yalnız =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar