Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party in Istanbul yoo :P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Ben hiçbir zaman gelcem demememe rağmen Custotemden azar yedim, gelmeme nedenim malumdu :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

[Bu mesaj Prawler tarafından 20 Ağustos 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

patlafdık hocam bööle ama 5-6 kişi toptan kanka moduna girdik
eğlendik
lan party gibi değildi,5-6 arkdaşın toplnıp net cafeye gitmesi gibiydi ama eğlenceliydi.

sosoyalleşmeliyiz yoksa net cafeye gitcek adam bulamıcam ya.malkavien haklı.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında beklentiye bakar biraz
ben dogiyle tanışmak istiyordum, görmek istediğim birkaç kişi daha vardı onların gelmemesi belki bir kayıptır benim için. yoksa dediğim gibi, ben zaten her zaman gidiyorum internet kafeye. dogiyle tanıştım işte:P
ayrıca 6 kişi gayet iyi eğlendik orda, illa 23 kişi olmak gerekmiyor:P
iyi kötü bahanesi olanlara, bunu buraya yazmaya üşenmeyenlere canları sağolsun diyorum, yazmaya üşenenlere, geleceğim diyip gelmeyenlere diyecek sözüm yok benim. paticikte her zaman tartışma çıkarmamaya, konu dağıtmamaya, laf sokmamaya gayret ettim, bu hususta kendilerine hiç bir şey demiyorum.
bağlarsak biz kendi kendimize buluştuk, gayette eğlendik:)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Custodem ben sana hep söyledim bu party bu kadar kısa sürede organize edilmez diye, haftaya erteleyelim diye....hatta 20 kişiyi geçmezse gelemem, arkadaşlar gelmez beni de bırakmazlar diye...

Custodem kardeşim, yine de uğraştığın için sağol ama partiden bi önceki geceki şüphelerim doğru çıktı. 5 kişi nedir ya...ben 5 kişi için 4 arkadaşımı getirseydim taaa adekslere beni KESERLERDİ.

Sonuçta gel(e)mediğim için üzgünüm ama pişman değilim. Yoksa üzgün olmayan ama dayak yemiş biri olacaktım. (hem keserlerdi hem döverlerdi)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

mantis tek basina gelseydin cok kesecekseydiler neyse farketmez ben eglendim gelenlerle 1 hafta sonraya full doluyum zaten yapsaydik ben gelmezdim sonra kafalar bana girerdi..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...