Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party in Istanbul yoo :P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

BEYLER SAKIIIN:P

simdi beyler eger adeks2 ye gitseydik konusmak gerekirdi ama ben bugun adeks 2 nin yoneticisiyle konustum adeks 1 sabaha kadar acık biliyorsunuz zaten bi anda HAYDAA diye herkesin gelecegini sanmiyorum ben bulusma yeri olarak adeks diyorum gidip baska bi yerde bulusmak anlamsiz ayrica bu olayi duzenliyen degilim bikac kisinin fikri bu herkes bana abanmasın lutfen ben size bilgileri veriyorum TEKRAR:

Saat aksam 11 de adeks 1 de olunacak..

Ben sabah 8 diyorum ama istege ve paraya gore kalınabilir (adamlar disari atmiyor insanlari:P)

Eger cok rahatsiz olduysaniz konusulmadi diyee ben adeks 2 den ayarliycam olayi yarin zaten

eger adeks 1 i bilmeyenler warsa bana p.mden ya da msnden ulasiyorsunuz bende size cep no mu veriyorum ve sizi besiktasta nerdeyseniz yonlendiriyorum bulamazsaniz gelip aliyorum...

daha ne istiyorsunuz anlamadim ben :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica cayacak cok kisi warsa 10 kisiyle lan party olmaz su an gorusunuse gore 20 kisiyiz nerdeyse(biraz daha yuksektir saymadim) gelemiyecekler warsa soylesin lutfen bastan orda yalan olmiyalim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bakin gercekten ciddiyim bu konuda yalan olmasini istemiyorum olayın cok istedigim bir olay bu ama korktugumdan acamiyordum olmaz diye cok kisi ac konuyu katilirz dediler actik ama onlardan ses seda yok simdi gelecem diyenlerde bir celiski icinde yani nedir olay nerdeyse 2 hafta onceden acilmis konu birkac kisinin dershanesi war cmtsi siz 2 hafta icin program mi yapiyorsunuz onceden anlamadimki basit bir lan party bu 20 kisi de yeter ama gelebilecek warken niye 30-35 kisi olmasin haskiz miyim ?

Eger yarin aksam cok gelemeyecek warsa lutfen soylesinler yalan olmayalim gecenin 11 inde orda gelenlere ayip anliyor musunuz?

Ac konuyu diyenler arka cikmayinca hersey benim ustume kaldi elimden geleni yapmaya calisiyorum... yarin adeks 2 yi ayarlamaya calisacam ama cok dusuk bir ihtimal adama diyip bu aksam 30 kisi geliyo sabahlamaya olur mu dersem adamin olur demesi cok dusuk ... o yuzden adeks 1 de oluruz buyuk ihtimal eger ayarlarsam net cafeden yazarim goren gorur goremeyenide adeks 1 den aliriz ... ama eger adeks 2 yi cmtsiye ayarlarsam o zaman cmtsi ye alirim beyler ama ben bastan adeks 1 dedim herkes tamam dedi onun icin cok umut vermiyim simdi size tekrar gelecekleri siraliycam :

Heffer ve bir arkadası (onay alındı)
Spidee
Dregoth
Mix (gelicektir:P)
Mandoo
siranubis
Head
HymnOfSnuk
ZaugnaKhaldun (kesin geliyor)
fastreload
RedallHoor
MeSh
MartinLGore
alukard666
Manti ve 3 arkadasi
Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber)
Lidriel
Amo
Rewendor(arklari ile)
dogmeat

simdilik bu kadar bende 2-3 arkadasimi getiriyorum eksik olan ya da gelemiyecek warsa listede soylesin...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler haber vermekten baska bu son mesaj yazisim buraya ben bu party i duzenleyip gelmek icin anneme yalan soyledim arkta kalacam diye cunku izin vermezdi net cafede oynamama sabaha kadar eger orda birkac kisiyle ekilirsem eve donme sansimda yok anliyor musunz? simdiden gelemiyoruz diyin ve bende orda sap gidi kalmiyim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Guncellenmis gelecekler listesi:

Heffer
Spidee
Dregoth
Mix (gelicektir:P)
Mandoo
siranubis
Head
HymnOfSnuk
ZaugnaKhaldun (kesin geliyor)
fastreload
RedallHoor
MeSh
MartinLGore
alukard666
Manti ve 3 arkadasi
Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber)
Lidriel
Amo
Rewendor(arklari ile)
dogmeat
ermynorac
dreagloth

edit:birsey daha ben adeks 2 ye gidecem sabahtan arklar cagirdi diye ordan bakacam forumlara eger cok satis olursa gelemem kusura bakmayın cunku cok satis olma olayında cogu gelen kisi oraya geldigi gibi gidecek orda kalacam sap gibi evede gidemem ona gore satacaksaniz yarin soyleyin(aslinda bugun artik:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 19 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben adeks le konustum aksam 20 kisi rahat yer bulursunuz dediler ben geliyorum dogmeat ve hefferla tanismak istiytorum zaten az kisi olursak gelmeyenlkere kafam girsin

adeks 2 nin ruhsati 12 ye kadar oldugundan adeks 2 de olmuyor olay o yuzden adeks 1 de 11 de gelirsiniz geliceklere burdan sevgilerimi yollarim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Oraya eşşek kadar yazdım bu ara tatilde olacağım diye, inat olsun diye mi bugün yapıyosunuz ? Bi de gelecekler listesine koymuşlar nazire yapar gibi.. Neyse size iyi eğlenceler; ama bu kadarla bitmez bu söyleyeyim, tekrar yapacağız en kısa sürede bir tane daha..[signature][hline]Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi gelenler yalan olup bende oyle kalirsam bu tarafta harbiden cok kizarim evinizi bulup basarim gecenin bi vakti evden uzak ben kalmisim oyle sokaklarda var mi oyle bi olay eve gitsem annem napiyorsun burda arkinda kalmiycakmiydin der? ne diycem yok arkadas oldu de geri dondum bende hey allahim ya[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...