Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party in Istanbul yoo :P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

son liste tekrar

Heffer ve bir arkadası (onay alındı)
Spidee
Dregoth
Jacabo
Mix
Mandoo
siranubis
Head
HymnOfSnuk
ZaugnaKhaldun(belli degil tam)
fastreload
RedallHoor
MeSh
MartinLGore
alukard666
Manti(ve bikac arkiyla beraber:P)
Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber)
Lidriel
zaidral
Amo
Rewendor(arklari ile)
Dogmeat[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

hafta icinde yaparsak dershanesi olanlarin cogu gelmez hafta sonu ve cuma gunu yapilirsa buyuk bi katilim olur haftaya cuma ya alalim o zaman ?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler son degistiriyorum cuma aksamı yapılıyor gelen gelir haftayada alınmasın en iyisi cumartesi aksam sabahlanacak adeks 1 de simdi gelecekler soylesin tekrar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Heffer ve bir arkadası (onay alındı)
Spidee
Dregoth
Mix
Mandoo
siranubis
Head
Sheref (yeri bilmiyo genc besiktasa gel sen alirim)
ZaugnaKhaldun(belli belli geleceksin :P)
fastreload
RedallHoor
MeSh
MartinLGore
alukard666
Manti(birkac arkadasi gelebilirlerse
Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber)
Lidriel
zaidral
Amo(dershaneye bagli
Rewendor(arklari ile)
Dogmeat
ve ben Custo

cuma gunu saat en gec 11 de basliycak (aksam) sabaha kadar istenildigi surece kalinacak mean besiktastaki adeks eger bilmeyenler varsa Ben onlari besiktasta duraklar var ordan alirim (aslinda oraya gelen adeks 1 yazisini gorurler arkadaki heuh bilmeyenler bana pmle ceplerini atsinlar ya bilmiyorum desinler ben onlara atiyim tel no mu) İstege gore sabah kahvaltısınada gidilebilir

hersey dahail 20 ytl yeter kanimca ama ben 40 getirecem nolur nolmaz diye hadi bakalim gl hf :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 17 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral da gelmeyecegini soyledi azaliyoruz iyice ynnda arkadas getirecek kisiler getirirse yine bir hayvani topluluk oluyoruz gerci:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malkavian2, 18 Ağustos 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
gidin sosyalleşin biraz bu ne hal bilgisayar başında tık tık tık tık klavye çürüceksiniz disco bar mar yapın biraz hayatın tadını alın

e ben oraya zaten tanışmak istediğim, elini sıkmak istediğim bikaç adam için gidiyorum? hatta biri bir üstümde bişeyler yazmış:P
net kafesinde değilim yani, net kafeye zaten gidiyoruz, burdakilerin de bir çoğu gidiyordur arkadaşlarıyla. %70 sosyalleşme, %30 oyun falan benim olayım açıkçası.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor çok (nete giremiyorum, haber vermeden gelemezsem falan hiç laf etmeyin, eğer gelebilirsem birisine ulaşırım telefonu olan, gerçi bakmadım listeye telefonu olan var mı die)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

baba adamlar sosyalles diyosun adam klaye basinda olduklari halde sosyal birsey yapıyolar 20 kisi ayni anda kafeye oyun oynamak icin bagımsız sekilde degil birarada maksat muhhabet olsun oyun oynalyl,im eelnelim yada yanindakinie nasil koyduk ama kızdırcak sekilde demek icin gidiyo aslında sosyal birsey ypaıyolar ewden bole bir ortmada oynaslar ozaman dedigin olurdu malkavien2[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...