CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 son liste tekrar Heffer ve bir arkadası (onay alındı) Spidee Dregoth Jacabo Mix Mandoo siranubis Head HymnOfSnuk ZaugnaKhaldun(belli degil tam) fastreload RedallHoor MeSh MartinLGore alukard666 Manti(ve bikac arkiyla beraber:P) Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber) Lidriel zaidral Amo Rewendor(arklari ile) Dogmeat[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cuma çok acele olacak satışlar olur. Cuma olursa ben tek gelebilirim arkadaşlardan gelmeyenler olur. haftaya yapsak haftaiçinde. hem dershanesi olanlar da gelir. acele etmeyelim yavaş yavaş.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hafta icinde yaparsak dershanesi olanlarin cogu gelmez hafta sonu ve cuma gunu yapilirsa buyuk bi katilim olur haftaya cuma ya alalim o zaman ?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 almayın,döneklik yapmayın,haftaya cuma kim ölür kim kalır,yapın işte bu hafta az ama öz adam gelsin.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gelebilirim aslında, neden olmasın, tam bir tarih verirseniz. sabahlıcaz dimi bu arada?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çabuk bi karar verilsin ama bi sürü kişinin cumartesi dershanesi var. Benim tavsiyem cumartesi akşamı olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Beyler son degistiriyorum cuma aksamı yapılıyor gelen gelir haftayada alınmasın en iyisi cumartesi aksam sabahlanacak adeks 1 de simdi gelecekler soylesin tekrar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 şimdi pazar günüfr frtshane yokmuki? bence cuma iyi.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence de ellemeyelim cumayı[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Heffer ve bir arkadası (onay alındı) Spidee Dregoth Mix Mandoo siranubis Head Sheref (yeri bilmiyo genc besiktasa gel sen alirim) ZaugnaKhaldun(belli belli geleceksin :P) fastreload RedallHoor MeSh MartinLGore alukard666 Manti(birkac arkadasi gelebilirlerse Alexi_Septimus(5-6 arkadasla beraber) Lidriel zaidral Amo(dershaneye bagli Rewendor(arklari ile) Dogmeat ve ben Custo cuma gunu saat en gec 11 de basliycak (aksam) sabaha kadar istenildigi surece kalinacak mean besiktastaki adeks eger bilmeyenler varsa Ben onlari besiktasta duraklar var ordan alirim (aslinda oraya gelen adeks 1 yazisini gorurler arkadaki heuh bilmeyenler bana pmle ceplerini atsinlar ya bilmiyorum desinler ben onlara atiyim tel no mu) İstege gore sabah kahvaltısınada gidilebilir hersey dahail 20 ytl yeter kanimca ama ben 40 getirecem nolur nolmaz diye hadi bakalim gl hf :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK [Bu mesaj CusTodeM tarafından 17 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sabahtan sınav olduğu için gelemiyorum , iyi eğlencelers.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kız yok mu hiç? ona göre gelicem değil , ona göre getiricem :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 belki dreagloth'u da getirebilirim, belli olmaz:) uydurabilirse gelmeye çalışacakmış.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 zaidral da gelmeyecegini soyledi azaliyoruz iyice ynnda arkadas getirecek kisiler getirirse yine bir hayvani topluluk oluyoruz gerci:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ama disco,bar gibi yerlere gidersem annem kızar,hem yalnz gitmeyede korkarım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: malkavian2, 18 Ağustos 2005 05:33 tarihinde demiş ki: gidin sosyalleşin biraz bu ne hal bilgisayar başında tık tık tık tık klavye çürüceksiniz disco bar mar yapın biraz hayatın tadını alın e ben oraya zaten tanışmak istediğim, elini sıkmak istediğim bikaç adam için gidiyorum? hatta biri bir üstümde bişeyler yazmış:P net kafesinde değilim yani, net kafeye zaten gidiyoruz, burdakilerin de bir çoğu gidiyordur arkadaşlarıyla. %70 sosyalleşme, %30 oyun falan benim olayım açıkçası.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok zor çok (nete giremiyorum, haber vermeden gelemezsem falan hiç laf etmeyin, eğer gelebilirsem birisine ulaşırım telefonu olan, gerçi bakmadım listeye telefonu olan var mı die)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 baba adamlar sosyalles diyosun adam klaye basinda olduklari halde sosyal birsey yapıyolar 20 kisi ayni anda kafeye oyun oynamak icin bagımsız sekilde degil birarada maksat muhhabet olsun oyun oynalyl,im eelnelim yada yanindakinie nasil koyduk ama kızdırcak sekilde demek icin gidiyo aslında sosyal birsey ypaıyolar ewden bole bir ortmada oynaslar ozaman dedigin olurdu malkavien2[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gelecek olan arkadaşıma ulaşamadım, başka bi arkadaşımla konuştum o gelicek. bi değişiklik yok diyebiliriz:P. bi de ermynorac yazın listeye, o da geliyor sanırsam.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bencede cmartesi aksamı olsn. pazar gnu kimsenin dersanesi yok rahat rahat yapılır ne yapılcaksa.. yoksa dger trlu eksik ck olablir[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yarın akşam ben de 1 arkadaş getiriyorum. (belki 2 olabilir)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gelicem. söz değil.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Cumartesi gecesi olsun :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben 3 arkadaş daha buldum. yarın kaçta oluyor lan party? konuştunuz mu adeks le?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 akşam kaçta?!!!!!! birisi cevap versin...eğer yarın akşam arkadaşlara mahçup olursam bi daha hiç bi pati organizasyonuna gelmem ha!! (müthiş tehdit)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar