Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc son nokta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amaan ben hasan ustaya dedim verdim cizimleri cok fazla civi kullanmis hataga civinin teki ekranin alitndan gozukuyor.. hehe

guzelmis sevdim ismarlayim..[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
Altın olsun.
Mouse tuşları elmas

Klavye pırlanta. O zaman son nokta olur işte.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Mesaj tarihi:
i ih sevmedim. rahat olmadigi çok açik. klavyeye su kaçti mi ahşap yalama olur falan kullanışlı değil. param var göz zevkime hitab ediyo diyip alirlar işte anca[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
insight, 31 Ağustos 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
Altın olsun.
Mouse tuşları elmas

Klavye pırlanta. O zaman son nokta olur işte.

Sen bide ona kristal ekran kartı beyaz altın ana kart felan istersin :) parça yetişmez ona[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
yaw görünümü ahşap giye kendi de ahşap olmak zorunda değilya.. bi sürü kaplama malzemesi var.. o şekilde bilgisayara ahşap havası verebilirsiniz rahatlıkla :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
Öyle bir bilgisayarım olsun isterim. Yakışır benim eve.[signature][hline][i]Bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir...
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş, evine dekoruna cuks die oturtabilcek bir parça[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
  • Yeni Oluştur...