miyagi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu film için düşünceleri istiyorum benim favoimdir her zaman için acaba acılmadıysa düşünceleri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Duygusal takılır ama bilim kurgu olarak çok vasattır. Bilim kurgudan çok uzayda geçen aksiyon diyebiliriz. Ama Liv Tyler'ın filmde olması ve Bruce amca'nın karizması filmi bi yerlere getirir.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence güzel film. Etkileyen sahneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ilk izledğimde film çok uzun gelmişti.daha doğrusu sürekli bi aksılık çıkıyodu artık baymıştım o kadar ki artık sinemada oturmaktan biyerlerim acımıştı :D ama ama sıkıldığımda dvd ye takıp izleyebileceğim bi film .eee nede olsa micheal bay filmi. o yönetmeni kimse sevmez ama bence süper bi adam kısacası armageddon çok iyi.. tek sorunu kurtuluş günü gibi filmlerden sonra gelmesi bu yüzden herkesin bu tarz filmlerden baydığı bi dönemdi.bu arada bu filmin müzikleride baya iyi ama soundtrackinde filmin müzikleri yok daha doğrusu filmde çalan müzikler yok nerden bulabilirim bi fikri olan?[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o donem cok yapılıyodu bu tur felaket ,doga olayları vb.içeren filmler içlerindeki en iyisi bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bilimkurgu olarak vasat olsa da bazı sahneleri benim için acayip gazdır. Saymak gerekirse: Independence ve Freedom'un kalkış saheleri ve bütün dünyanın dua edişi.. başkanın sanırım o kalkış olmadanki konuşması Shuttle'ların ay arkasından dönüp asteroid'e hızlanması[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: tellos, 27 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: o donem cok yapılıyodu bu tur felaket ,doga olayları vb.içeren filmler içlerindeki en iyisi bence +1[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Canınız çok sıkılıyorsa eğlenmek için izlenebilecek bir film. Bilim kurgu olarak bence de vasat ama kesinlikle eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben biraz sacma olacak ama son dönem yapılan filmlerden daha iyi oldugunu düşünüyorum neden derseniz basit örnek dünyalar savaşı bence steven spielberg filmi gibi değil ben hiç beğenmedim arkadaslar ama bir yapay zeka e.t öylemi yane yazık olmuş filme gercekten spelberg daha iyisini yapmalıydı bence armageddon ona bib basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Son sahnelerde bruce abimiz liv e veda ederken gözlerim yaşarmıştı ilk izledigimde hele sountrackı cok iidi en son dügünde calan parca kopmustu zaten zamanında ,vay be lisede izlemiştim ben bu filmi...[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fazla klişe.. yeni hiçbir şey yok. aslında fazla bir şey yok.. hollywood şablonuna uygun sıradan bir film. sadece görsel efektler pahalı ve iyi bir oyuncu olan bruce willis i kadroya dahil etmeyi başarmış bir yapım. liv tyler çok güzel bir kız ama şimdi gerçekçi olayım filme hiç bir şey katmıyor hatta liv'in üzgün gösterildiği sahneler aşırı uzun.. gelgelelim bruce abimizi severi dolayısı ile bruce abinin filmlerini severim.. boş vakit geçirmek için iyi bir film. ama tek başına iyi bir film olmaktan çok uzak bir görsel şölen+liv tyler paketi[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: dasaaa, 27 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: fazla klişe.. yeni hiçbir şey yok ... Filim zaten eski değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kendi kendini tekrarlayan bi film. Sadece Liv hoşuma gider o filmde :) Dünyayı Amerikalılar kurtarıyor höaaa olayı. Her filmde olduğu gibi tam dünyayı kurtarırken aksilik üstüne aksilik çıkar. Hep son saniyede yaparlar falan. En fazla bu filmde oluyodur heralde o olay. Duygusal müzik girer araya...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 27 Ağustos 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 berbat bir film. bilimkurgu yapmışlar ama bilim kelimesinin içine etmişlerdi... sizce bir astronota sondaj yapmayı öğretmek mi daha kolay sondaj cı adama astoronotluk işini mi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aynı konuya sahip bir de Derin Darbe / Deep Impact var. O zamanlar Derin Darbe benim daha çok hoşuma gitmişti, hala da öyle.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Rock, 27 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 27 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: fazla klişe.. yeni hiçbir şey yok ... Filim zaten eski değil mi :D Yok filim eski değil, FİLM eski :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 1 - Armageddon 2 - Braveheart 3 - Akıl Oyunları Kalbimde yerleri değişmeyen onlarla özleştiğim flimler.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 konu klişe olsa da sırf şu 3 sebepten ötürü tekrar isleyebilceim eğlencelik küsel bi film bence armageddon.gerçi derin darbe yi tercih ederim ben:) 1-steve buscemi 2-liv tyler 3-aerosmith-I don't wanna miss a thing[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aslında uzayda geçen sahneler cidden iyi bence ; şimdi hatırladım:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 10 numara film[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben yeni izledim, klişe konu dışında güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çok güzel bir film ve etkileyici sahneleri de yok degil. tam not veririm bu filme...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Açıkçası bilim kurguda mantık arayan biri olarak bana bervat gelen ama herkesin beğendiği film. Astranotlara kazı yapma eğitimi vermektense senelerce süren astranot eğitimini 3-5 işçiye vermek daha kolaydır.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar