ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 baglanmıyor bir türlü "hizmet geçici olarka kullanılamadığından..." hatası veriyor, giremiyorum, kimsede var mı böyle bir sorun şu anda[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok calısıyor su anda super hemde bı calısıyor anlatamam of ki of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 patlamadı[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evt. var bi sorun.. patladi veya patlamak uzere. zar zor actim[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 msni çok seviyorum aynı online oyun gibi. lag olabiliyo, dc olabiliyo ne ararsan var :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oha ya, bende sorun vardır diye restart atcaktım, kapatmıştım tüm oyunları, son kez deneyeyim dedim açıldı msn gtalk rullz da, daha beta işte[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yahoo msn rulaz derim başka bişey demem.. Reklam yok, gecikme yok, çökme yok...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 31 Ağustos 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Slat, 31 Ağustos 2005 23:47 tarihinde demiş ki: yahoo msn rulaz derim başka bişey demem.. Reklam yok, gecikme yok, çökme yok... hmm..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yahoo messenger oluyor yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Messenger'in kisaltmasi degil MSN, Microsoft Network'un kisaltmasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 msn e bir telekoma iki ama ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Baggio, 01 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Messenger'in kisaltmasi degil MSN, Microsoft Network'un kisaltmasi. eheh kıvırıodum zaten(halen kıvırıyorum)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 31 Ağustos 2005 23:46 tarihinde demiş ki: gtalk rullz da, daha beta işte bakınız zaugna ne demiş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arada oluşan klasik sorunlardan.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gün içinde en sonunda 2. defa girebildim, kaç dakikada çökecegini hesaplamaya calısıyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
nvda Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yakında yeşil msn simgesi mavi olursa şaşmayın :D
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bendede takır takır çalışıyo.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Pc açıldığında otomatik açılması gerekirken :D açılmıo 6 gündür İM2 kullanarak giriyorum[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
Öne çıkan mesajlar