Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bücür Cadı

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Valla yazın basından beri 3. bastan baslayısımı nedir ya...Sabahleyın genelde askım benımı ızlıyorum arada bakıyorum stara ...Yanı hesaplarıma gore su an 3. baslayısı dızının tekrar...Zaten baya bı bolum cekmısler..Ama kabak tadı verdi ya...Bare arada baska dızı koysalar ya..Dızıdeki repliklerde baya eelenceli..Kesin bu çokonun işidir falan:D..Arada bide 3 e kadar sayalım bakalım yok olucakmı once biri sayıyor 3 e kadar...Sonra bide sen say demezmi kopardı beni ya:)...Su kucuk cadı ah ah ah varya onun gıbı ya bu dızı:)[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

Abi televizyon izlemeyip boş boş otururum da yine izlemem be o diziyi kıl oluyorum resmen.Kardeşim izlio fıttırıyorumm hergün bu yüsden kavga ediyoruz.O dizi izlenirken harcanan elektriğe yazık be...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne yaw.. ben hiç görmemişim.

Ama bende kanalları geçerken yüksek seçicilik ve filtreleme sistmei mevcut... Hoşlanmayacağım şeyleri 200kn/dakika hızla geçerken görüntüleri bilinçaltı algılayıp bilinçüstüne iletimini engelliyor herhal =P Sadece hoşlanacağım bir şey görünce durabiliyorum...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

O elemanlarda dizi oyuncusu olarak para almışlar ya ona deli oluyorum. Oyunculuk diye bişey yok, espri diye bişey yok. Aksan numaralarıyla espri yaptığını sanan senariste de diyecek sözüm yok. Diziyi çekerken çektiğiniz filmi, kamerayı, kameraman geçtim harcadığınız oksijene yazık. Bunun yerine kaygısızları verin, repliklerini ezbere bilmeme rağmen yine oturur izlerim. ( oh boşalttım içimdeki kini )
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
kötü bir dizi. bölüm bşaına 50 mılyon falan harcıyorlardı sanırım.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...