circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Valla yazın basından beri 3. bastan baslayısımı nedir ya...Sabahleyın genelde askım benımı ızlıyorum arada bakıyorum stara ...Yanı hesaplarıma gore su an 3. baslayısı dızının tekrar...Zaten baya bı bolum cekmısler..Ama kabak tadı verdi ya...Bare arada baska dızı koysalar ya..Dızıdeki repliklerde baya eelenceli..Kesin bu çokonun işidir falan:D..Arada bide 3 e kadar sayalım bakalım yok olucakmı once biri sayıyor 3 e kadar...Sonra bide sen say demezmi kopardı beni ya:)...Su kucuk cadı ah ah ah varya onun gıbı ya bu dızı:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Parasızlıktan olsa gerek..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Heh :) Ne diziydi ama Abba$ım janım benim :P[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o diziyi her yaz 3 krz baştan başlatıolar artık ezberledik :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 izliyosunuz ki ezberliyosunuz auaha[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 muah[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 İzliyorum tabi.Pokemondan sonra en sevdiğim dizi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Chuck +1 dıyorum kesınlıkle katılıyorum :)...Ne guzel dizi bea ..Daha sora abbas deısıo o bolumlere kılım :D[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abbasın şehriyeh khanım yovv demesi bitirio :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sole diyo bide yovv Sehriyeg hanım:D[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aahaha müptelası olmussunuz siz onun be=) dizisizlikten izlenen bi dizidir kendileri genelde yemek yerken izlerim boş geçmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sabahları aptal çiftleştirme programlarından başka bişi yok ki müptelasıyız ailecek severek izliyoruz bücür cadı bücür cadı sevgi dolu bucur cadı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benim gördüğüm en sıkıcı dizi bücür cadı. mal mal otururum yine onu izlemem :D kanald de çok daha iyi şeyler oluyo [Bu mesaj Padi tarafından 30 Ağustos 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Vala vala vala valaaaaaaaaaa[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Abi televizyon izlemeyip boş boş otururum da yine izlemem be o diziyi kıl oluyorum resmen.Kardeşim izlio fıttırıyorumm hergün bu yüsden kavga ediyoruz.O dizi izlenirken harcanan elektriğe yazık be...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu ne yaw.. ben hiç görmemişim. Ama bende kanalları geçerken yüksek seçicilik ve filtreleme sistmei mevcut... Hoşlanmayacağım şeyleri 200kn/dakika hızla geçerken görüntüleri bilinçaltı algılayıp bilinçüstüne iletimini engelliyor herhal =P Sadece hoşlanacağım bir şey görünce durabiliyorum...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bırak abı ya hayatımda en gıcık kaptıgım dızılerden bırısıdır o yaa[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hiç sevmediğim bi dizi. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Su an reklam Puahuha bu dızıyı tekrar baslatsınlar yov[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 midem kaldırmıyor o diziyi benim. boş oturmak daha iyi valla.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 O elemanlarda dizi oyuncusu olarak para almışlar ya ona deli oluyorum. Oyunculuk diye bişey yok, espri diye bişey yok. Aksan numaralarıyla espri yaptığını sanan senariste de diyecek sözüm yok. Diziyi çekerken çektiğiniz filmi, kamerayı, kameraman geçtim harcadığınız oksijene yazık. Bunun yerine kaygısızları verin, repliklerini ezbere bilmeme rağmen yine oturur izlerim. ( oh boşalttım içimdeki kini ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bi ara öle çok izledim ki öghhhh geldi...Artık nefret ediorum hatta izlerken ciddi derecede midem bulanıo...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Cıdden ya kaygısızlar muthıstı eleman aranıo dıye gırıodu ya oraya bıterdım Muthıstı o dızı ya unutulmaz...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK kötü bir dizi. bölüm bşaına 50 mılyon falan harcıyorlardı sanırım.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben izleyip"vay be böyleleri de varmış,yazık yazık..."diye iç geçiriyorum.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar