Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical bilgisayar dövüyo.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya chem senin tüm flaşların bende açılmıyor. Geniş bembeyaz bişiy olarak çıkıyo. Bi türlü izleyemiyorum...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

sopa ufak
döven cılız
döven pek anlamıyo sopa kullanmadan=)
bilemiyorum yani.
gerçi sessiz izlemem gerekti bi de sesle denemek lazım.
kas yap chem[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

yok sevmyiolar onlar şu uçma videosunu koymuştum sevmemişti kimse :b
sora adamın birisi bukadar yetenek var niye mesela birisini arkadan bıçaklayıp aniden adamı plastik tavuğa dönüşmesini sağlamıyorsun dedi.
ya abi şimdi komikmi bu yani. bayat abi herifler. hep aynı şeyler yok plastik tavuk yok bok.
bitane film çek birisine plastik tavuk fırlat herifler 414184184181 saat gülüyor abi.
En güzeli NUMA NUMA dance.
özürlü bi herif höböödö hööbööödö dansediyo.
Sora souncunu gördü işe dünyanın en salak insanlar listesine soktular:). Caddede gören dalga geçiyor.

Neyse genede denerim. Newgrounds var[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde ....................................

orda chemical[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

vermişsin sayfa düzenin...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 17 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

PC çalışıyorsa id keşke ihtiyacı olan ufak ( sendende ufak) bir çocuga verseydin kanka sevindirirdin en azından..

Volfied oynasa kafii :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Nıç nıç nıç..
Ne nankör adamlar var bu patide.. =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...