Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Dizayn Ettiğimiz Evi Deet'e Cevirme.

Asmodeus

Öne çıkan mesajlar

Bayadan beri bir alan kurduğum evimi vendorda satılabilir hale nasıl gitirirm diye araştırdım ama bir noktada tıkandım. Anladığım kadarı ile save den bu evin tüm itemlarını bulmam ve yazdığım bir ev deet'ine eklemem gerekiyor.

Daha geniş bilgisi olan bir arkadaş varsa yardım rica edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım bana icq dan ulaş sana bi ev deedi yolluyum onun üzerinde oynamalar yapcaksın icq ma gel anlatırım[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
gremlin483, 11 July 2003 15:06 tarihinde demiş ki:
arkadaşım bana icq dan ulaş sana bi ev deedi yolluyum onun üzerinde oynamalar yapcaksın icq ma gel anlatırım[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj attım cevabını bekliyorum teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

.export la malesef olmuyor. "Not a valid command or format"

Neyse araştırmaya devam nasılsa bir şekilde bulucam. Yapıldığını biliyorum bulduğum map le birlikte verda'nın içinde değişik dizayn evler var insideuo ile görülebiliyor ama bilmediğim için nasıl scripte çevireceğimi orada tıkanıyorum. Neyse teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Exportla alakasi yok, export worldun belli bir kismini yine worlf formatinda cikartmanizi sagliyor, arkadas normal ev koyar gibi koymaktan bahsetmis ki mullara yazmak lazim sanirim o is icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

İşin komiği ben o scp yi baya bir önceleri denemiştim ama olmuyor. Hatta ben o evi hiç kuramadım. İçini dışına getirdim ama ı ıh. Belki gözden kaçırdığım bişey var.

Aklıma gelmişken bi sorayım dedim, şimdi export'u her kare için ayrı ayrımı kullanmamız gerekiyor yoksa belirttiğimiz mesela
.export <20> <1> diyince bir kare yani 20 ye 20 lik bir alanımı atıyor dosya içine (sanırım ben yanlış yazdım denerken export'u) ?
Sosyal ağlarda paylaş

hım peki ben bunu yaptım güzel bi yeri extract ledim fakt heryere kurulmamasini deed den ciktiginda bir tabelası yanı normal towerı kurunca ki gibi o tabelanın o eve linkli olmasını vs vs tam nasıl yapuıcam bide kilitili olup anahtar cikartmasi fln nasıl olcak tam ben normal tower multilerini bulamaıdm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 15 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
hım peki ben bunu yaptım güzel bi yeri extract ledim fakt heryere kurulmamasini deed den ciktiginda bir tabelası yanı normal towerı kurunca ki gibi o tabelanın o eve linkli olmasını vs vs tam nasıl yapuıcam bide kilitili olup anahtar cikartmasi fln nasıl olcak tam ben normal tower multilerini bulamaıdm

slayerrr bu sordukların şimdilik beni aşıyor. Yardım edemediğim için üzgünüm ama en yakın zamanda inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar galiba bunu söylemenin zamanı geldi domain değişmeden önce xeria olarak yaptığımız bir kaç ew vardı onları görenler bilirler.

önce kendi ewinizi kendiniz yapmak zorundasınız.axis yardımıyla

.extract filename.txt komutuyla yaptığınız ewi ufak bir txt içine gerekli kodları yollattırıyonuz.

ondan sonra multi scripter diye bir program yardımıyla bu txt dosyasındaki kodları deed haline gelebilen bir ew haline getirebiliyorsunuz. programın adı" Multi Scripter " sphere forumlarında bulabilirsiniz.[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...