PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benim bu ekran kartı fanı (gf2 64mb) bilgisayarı açınca VOAAAAAAAAR diye bağırıyor ben kasaya girişiyorum bam güm ses kesiliyor (kaynağın o olduğundan eminim elleyince fanı susuyor). noldu şimdi ya. zaten kasaya vuruyom monitör kablosu o kadar kısa ki çıkıveriyo (vidalı sözde yuvalarını bozdum) bu saatte uyanık adam varmıki [signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende [Bu mesaj PrudenT tarafından 01 Eylül 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aferim sana :) sende tekleyince sana birisi tekme atiyormu :D, fan seslerini fani temizliyerek cozebilirsin bunun icin spreyler var yagli ve yagsiz ama hangisini kullaniyorduk unuttum simdi yerinden sokmeni tavsiye etmem hepten gidiyor[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar