Vendus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arkadaslar blizzin downloderindan yuklemek yerine dosyaları netten cekmek istiyorum arama kulanndım wowguru ftpyle baslıan bisi falan fakat en son patch hangisi suan yani oyuna baglanmak için hangisini indirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 1.6.1 idi eger bugun yenisi gelmediyse.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 160to 161i indiricem ozaman hm tıklıorum hata verio a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerden cekebilirim yardım edermisinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 heryere baktım www.3dgamers.comda var buradan indirin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla blizzard oyundan download sorununu halletmisti diye hatirliyorum yinede google.com dan yazabilirsin ben bir kere ordan indirmistim kucuk bi patch`i bilmedigim bi siteden[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 anlaşılan bu oyun heryönüyle BOKTAN .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Vendus, 31 Ağustos 2005 07:58 tarihinde demiş ki:a.q said: janis, 31 Ağustos 2005 08:29 tarihinde demiş ki:BOKTAN Uf puf... Bi üstteki mesajı quotelemeyecektim ama dayanamadım. Paticik'in seviyesi epey düşmüş =/ [hline]En son patch 1.6.1, eğer oyunun US ise patchin içinde "enus" yazması lazım, eu ise "engb" yazması lazım.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Zaten "a.q" i yüklem olarak kullanmasalar olmaz merak ediyorum "a.q" olmasa kelime dağarciklari kaç kelime olacakdi..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: janis, 31 Ağustos 2005 08:29 tarihinde demiş ki: anlaşılan bu oyun heryönüyle BOKTAN .. Çok biliyorsun[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet cok biliyom. hatta bence wow acc satışları için yeni bir bölüm açılabilir .. cok fazla topiç var.. ayrıca Boktan kelimesine rahatsız olan arkadaş ; ben o kelimeyi sözlük anlamı olarak değil, değersiz, işe yaramaz manasında,YAŞ SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK oyun anlamında kullandım. ama sen rahatsız oluyorsan gerçekten hiç umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sevmiosan oynama kardesim zorlami oynatiolar bu yas seviyesi dusuk boktan oyunu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oynamıyorum zaten güzel arkadaşım , sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: janis, 31 Ağustos 2005 12:05 tarihinde demiş ki: evet cok biliyom. hatta bence wow acc satışları için yeni bir bölüm açılabilir .. cok fazla topiç var.. ayrıca Boktan kelimesine rahatsız olan arkadaş ; ben o kelimeyi sözlük anlamı olarak değil, değersiz, işe yaramaz manasında,YAŞ SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK oyun anlamında kullandım. ama sen rahatsız oluyorsan gerçekten hiç umrumda değil. Ozaman boktan kelimesi yerine o hangi anlamda kullandıgın cümleleri yazarsız yanlış anlaşılma şansınıda ortadan kaldırırsın boşunada tartışmaya girmezsin insanlarla.. Örnegin Cs'yi severdim oynardım ama gerek hile gerekse oynayan insanların yaş ortalaması yüzünden hile ve küfürün eksik olmadıgın görünce azalttım sonra bıraktım cs'yi.. Ama cs ye boktan bi oyun demiyorum oynayan tipler baydı beni diyorum örnek olarak[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar