Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch sorunları

Vendus

Öne çıkan mesajlar

said:
Vendus, 31 Ağustos 2005 07:58 tarihinde demiş ki:a.q

said:
janis, 31 Ağustos 2005 08:29 tarihinde demiş ki:BOKTAN

Uf puf...
Bi üstteki mesajı quotelemeyecektim ama dayanamadım. Paticik'in seviyesi epey düşmüş =/
[hline]En son patch 1.6.1, eğer oyunun US ise patchin içinde "enus" yazması lazım, eu ise "engb" yazması lazım.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten "a.q" i yüklem olarak kullanmasalar olmaz merak ediyorum "a.q" olmasa kelime dağarciklari kaç kelime olacakdi..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet cok biliyom. hatta bence wow acc satışları için yeni bir bölüm açılabilir .. cok fazla topiç var..

ayrıca Boktan kelimesine rahatsız olan arkadaş ; ben o kelimeyi sözlük anlamı olarak değil, değersiz, işe yaramaz manasında,YAŞ SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK oyun anlamında kullandım. ama sen rahatsız oluyorsan gerçekten hiç umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
janis, 31 Ağustos 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
evet cok biliyom. hatta bence wow acc satışları için yeni bir bölüm açılabilir .. cok fazla topiç var..

ayrıca Boktan kelimesine rahatsız olan arkadaş ; ben o kelimeyi sözlük anlamı olarak değil, değersiz, işe yaramaz manasında,YAŞ SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜK oyun anlamında kullandım. ama sen rahatsız oluyorsan gerçekten hiç umrumda değil.

Ozaman boktan kelimesi yerine o hangi anlamda kullandıgın cümleleri yazarsız yanlış anlaşılma şansınıda ortadan kaldırırsın boşunada tartışmaya girmezsin insanlarla..

Örnegin Cs'yi severdim oynardım ama gerek hile gerekse oynayan insanların yaş ortalaması yüzünden hile ve küfürün eksik olmadıgın görünce azalttım sonra bıraktım cs'yi..
Ama cs ye boktan bi oyun demiyorum oynayan tipler baydı beni diyorum örnek olarak[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...