Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunlarda ne olaki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bende oyunu almayı düşünüyorum doğal olarak sbnin bayık sisteminden dolayı ama aklıma birkaç soru takildi bir accda sanırım 2 char açılıyor birde jedi slotu var o da bala açılıyor yanılıyorsam nasıl

ayrıca şu sıralar almayı düşünen varsa shipping billden düşmesi için birlikte sipariş edebilirz
Mesaj tarihi:
ben o olayı beklememek için bide emin olmak için yaz sonu Londra ya gidiyorum ordan alcam. İşallah vardır ve sorun çıkmaz. Bağlantı fln ben onu mrk ediyorum.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Mesaj tarihi:
en önemli soruyu unutmuşum uoda oluyor bu olay swgde de olur mu acaba

billing de kart sahibinin isminde ı ş ö ğ gibi türkçe karakterler varsa problem oluyor mu? umarım olmuyordur uo accımı ondan açamadım sbyede bu yüzden başladım
Mesaj tarihi:
Lol nası ya.. türkçe karakterler yüzünden giriş yapamadınmı :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
zaten turkce karakterleri ingilizce karaktere cevirerek yazman gerekiyor.. türk alişveriş sitelerinin de çoğunda öyle..
hehhe adamın ingilizce klavyesi varsa alışveriş yapamicak gibi bişi oluo o zaman.. heh![hline]Xerec Fermoth, Eclipse
"Türkiye'de Rot-Balans sorulur.."
www.uzayli.com
Mesaj tarihi:
Convert ediyor onları. Ancak nedense ö yü anladım Avusturya'lılar kullanıyor. Ü de Almanlarda var Ç de sanırım latin kökenli bir iki dilde var. O nedenle ş,ğ gibi harfler asıl sorun.

Neyse ki "Kerem Erkmen" gibi noktasız ünlülere sahip bir ismim var.

Sevgiler,[hline]Avaturk
Mesaj tarihi:
öncelikle hepinize selamlar ..

alfabetik bi' sorun olmuyo sanırım kullanıcı adında ve adreste .. benim isimde de öle bi' sorun yok ama adresi TR karakterlerle yazmıştım sorun çıkmamıştı ..
  • Yeni Oluştur...