slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 şimdi bende oyunu almayı düşünüyorum doğal olarak sbnin bayık sisteminden dolayı ama aklıma birkaç soru takildi bir accda sanırım 2 char açılıyor birde jedi slotu var o da bala açılıyor yanılıyorsam nasıl ayrıca şu sıralar almayı düşünen varsa shipping billden düşmesi için birlikte sipariş edebilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ben o olayı beklememek için bide emin olmak için yaz sonu Londra ya gidiyorum ordan alcam. İşallah vardır ve sorun çıkmaz. Bağlantı fln ben onu mrk ediyorum.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bende düşünüorm almayı.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Her account ile Server basına 1 char acabiliyorsun ve birde Jedi slotu var eger acabilmeyi basarırsan o kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ama sen Jedi olayı olmayacak gibi düşün çünkü çok çok çok zor,hem FS hem de jedi charın gelişmesi.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 en önemli soruyu unutmuşum uoda oluyor bu olay swgde de olur mu acaba billing de kart sahibinin isminde ı ş ö ğ gibi türkçe karakterler varsa problem oluyor mu? umarım olmuyordur uo accımı ondan açamadım sbyede bu yüzden başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Lol nası ya.. türkçe karakterler yüzünden giriş yapamadınmı :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 zaten turkce karakterleri ingilizce karaktere cevirerek yazman gerekiyor.. türk alişveriş sitelerinin de çoğunda öyle.. hehhe adamın ingilizce klavyesi varsa alışveriş yapamicak gibi bişi oluo o zaman.. heh![hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hyr bak olay şuydu uoda ş harfi geçiyor kartta s yapınca geçersiz kart diyor ş oluncada numeric klavyeden karakter giremezsiniz diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bende olmuyordu o? ç var soyadımda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Convert ediyor onları. Ancak nedense ö yü anladım Avusturya'lılar kullanıyor. Ü de Almanlarda var Ç de sanırım latin kökenli bir iki dilde var. O nedenle ş,ğ gibi harfler asıl sorun. Neyse ki "Kerem Erkmen" gibi noktasız ünlülere sahip bir ismim var. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 öncelikle hepinize selamlar .. alfabetik bi' sorun olmuyo sanırım kullanıcı adında ve adreste .. benim isimde de öle bi' sorun yok ama adresi TR karakterlerle yazmıştım sorun çıkmamıştı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar