Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Evet saatler itibari il tatilimizin bitmesine az kaldı... Sanıyorum çoğu yer 17sinde açılıyor... Kendi adıma söyleyeyim tatil çok çabuk geçti nasıl geçti anlayamadım diyebilirim :( Evet çok sıkıcı okul günleri başlıyor... Sanırım yine en çok hafta sonları falan bilg başında olabilecez... Evet tatil bitti okullar başlıyor dev bir 4 ay :( Neyse çok konuştum galiba söz sizde :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 bir turlu bitmeyen lise hayatimin bir donemi daha basliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 İstediğinizi diyin, ben seviniyom tatilin bitmiş olmasına, sap sap oturuyoduk evde, en zından yapacak bir iş olucak, ve 17 sinde SAT score larım geliyo :D[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 güle güle sabahlayıp gündüz uyumak güle güle düzensiz hayat güle güle asosyallik[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 arcane ayni duygulari paylasioruz huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 güle güle izmir.. güle güle aşkım..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Evet arcene aynı duyguları paylaşıyoruz up uzun 4 ay :( Stres... :( Ühühüh... *!Ağlar* :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 yapmayın nolur beni de ağlatacaksınız:([hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bisi olmaz. Sayili günler cabuk geçer.. Mizmizlanacaginiza kuvvetlenin. Ben bu senenin anasini diye girin pazartesiye.. Nasil baslarsaniz oyle devam eder. Iyi bir baslangiç yapin.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 oh be sonunda... sonunda şu üç ayı da bitirip üniversite sınavına girip özgür olabileceğim... eskiden ajandalarımda okulun son gününe independence day diye not düşerdim her ne olursa olsun ben lisemi özleyecem o ayrı bir mesele... *!peçeteye uzanır gözyaşlarını siler*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 said: BabacumMostors, 16 Şubat 2003 15:28 tarihinde demiş ki: oh be sonunda... sonunda şu üç ayı da bitirip üniversite sınavına girip özgür olabileceğim... eskiden ajandalarımda okulun son gününe independence day diye not düşerdim her ne olursa olsun ben lisemi özleyecem o ayrı bir mesele... *!peçeteye uzanır gözyaşlarını siler*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 olm siz bu dönem zaten nerdenyse gelmiceksiniz ki okula:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 kar yağsa da tatil olsa...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 hayatta yağmaz hiç heveslenme okullar başlıyor işte başa gelen çekilir ne yapacan[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 arkadaşlar kötü haberi hemen veriyim *!kara haber tez duyulur* havalar düzeliomuş.. yani tatil imkanımız yok...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Yarin yagis geliyormus ama yagmur olur herhalde[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Evet az kaldı :( Ağlayın ağlayın :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 estel bilmiorum ama salıdan itibaren kötü havaların marmarayı terkedeceği söylendi...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Az evel habertürkte seyrettim. Akdenizden yagis geliyormus. Ama herhalde yagmur olarak gelecek.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 said: Nukem_Verite, 16 Şubat 2003 20:28 tarihinde demiş ki: hoş geldin eziyet hoş geldin sınavlar [hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) cümle yanlışı var... okul, sınavlar=eziyet... iki kere yazmış oluosun:) biliorum ne düşündünü ama bende kriz geçiriorum..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 kar tatili olabilir salı yağıcak eheh. nba maçları da cuma nie izliemicksiniz ki[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 OOf Offf[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 said: fizban, 16 Şubat 2003 20:56 tarihinde demiş ki: hoşgeldin yoğun çalışma temposu hoşgeldin öss hoşgeldin dersane güle güle okulum .. halen 2 ay var senden ayrılmama ama ben şimdiden özledim seni[hline]fighting for peace is like screwing for virginity Valla Lise 2 yim çalışıom ÖSS ye falna da Fizban ve nicelerine Bol Şans ve Allah Sabır Versin diyorum...[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Biz bugün Kadıköydeydik arkadaşlarlar baktık millet okul formalarıyla geziyo.Dalga geçtik biraz ayy okula gidiyolar diye:)Heheh bizim okul haftaya başlıyo ama ilk haftayı da yeriz 2 hafta daha tatilim var uni yönetiyor[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Ehe iki hafta daha işe gidiyorum sonra ayrılıyorum. Sonra ver elini istediğin yer 1 ay güzel geçecek, daha sonra ise üniformanın allahını giydirecekler bana ya neyse o ayrıntıyı es geçelim, keyfimizi bozmayalım :-).[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Uhuhuhu başladı kabus :( Neyse kar yine kurtardı birazcık ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar